09 / 05 / 2024

Ay Taha Enerji İnşaat adres

Ay Taha Enerji İnşaat adres

Ay Taha Enerji İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakil işlemi bugün gerçekleştirildi. Ay Taha Enerji İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi 'nin merkezi Ümraniye’de yapıldı.

Elektrik ve doğalgaza yeni zam gelecek mi? Enerji Bakanı resmen açıkladı!

Enerji Bakanı Alparslan Bayraktar yaptığı açıklamada son zamanlarda sık sık gündeme gelen doğalgaz ve elektrik fiyatlarında nisan ve mayıs ayında zam gelip gelmeyeceğini açıkladı. Peki elektrik ve doğalgaza yeni zam gelecek mi? İşte Bakan Bayraktar'ın konu ile ilgili açıklamalar...

Nisan ayında elektrik ve doğalgaza zam mı geliyor? Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı resmen açıkladı!

Milyonlarca kişi nisan ayında elektrik ve doğalgaza zam gelip gelmeyeceğini merak ediyor. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanından açıklama geldi. Nisan ayında Nisan ayında elektrik ve doğalgaza zam mı geliyor?

Ral Yatırım Holding'in 2023 yılının ilk dokuz ayında toplam hasılatı 1 milyon 24 TL oldu!

İnşaat, enerji ve eğitim gibi stratejik sektörlerde çeşitlendirilmiş işletme yapısıyla öne çıkan Ral Yatırım Holding, 2023 yılının ilk dokuz ayında toplam net kârını geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 206 oranında artırarak 286 milyar TL’ye çıkardı.

Küresel petrol arzı Eylül ayında günlük 270 bin varil arttı!

Uluslararası Enerji Ajansı (IEA) tarafından açıklanan verilere göre, küresel petrol üretiminin, Eylül ayında bir önceki aya göre günlük 270 bin varil artış göstererek, 101 milyon 570 bin varile ulaştığı bildirildi.

Yıl sonunda Türkiye’nin enerji faturası 71 milyar doları bulabilir!

Enerji fiyatlarının 2023’ün ilk 6 ayında düşük seyretmesi Türkiye’nin elini rahatlattı. Fakat petrol fiyatlarının artacağına ilişkin beklentiler Türkiye’nin enerji ithalatı faturasını da büyütecek.

Elektrik faturaları bu ay kabarık gelecek

Elektrik fiyatlarına zam geldi. Artan maliyetlere nedeniyle birçok ürün zamlanıyor. Bu çerçevede enerji fiyatlarına da zam geldi. 1 Temmuz itibarıyla elektriğe yüzde 50'ye yakın bir zam gelmişti. Böylece faturalar bu ay kabarık gelecek. İşte tüm detaylar...

Elektrikte yeni tarife belli oldu! Faturanız Temmuz ayından itibaren artık böyle gelecek!

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) elektrikte tüm abone gruplarının 1 Temmuz'dan itibaren geçerli olan tarifelerini açıkladı. İşte faturanız Temmuz ayından itibaren artık böyle gelecek!

Dünya Bankası’ndan Türkiye’ye 549 milyon dolarlık kaynak! Yenilenebilir enerji kullanımı artırılacak!

Dünya Bankası, kamu kesiminde yenilenebilir enerji kullanımının artırılması amacıyla Türkiye'ye 549 milyon dolar tutarında kaynak ayırdı. İşte ayrıntılar...

CW Enerji borsada ne zaman işlem görecek? CW Enerji paylarının borsada işlem göreceği tarih belli oldu!

Nisan ayının son haftasında halka arz sürecini tamamlamış olan CW Enerji’nin Borsa İstanbul’da işlem görmeye başlayacağı tarih de açıklandı.

Doğal gaz bu ay mı bedava olacak? Hangi tarihten itibaren başlayacak?

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Dönmez tarafından verilen bilgiler kapsamında, 30 yıllık rezervin bulunduğu doğal kaynak oldukça önemli bir katkı sağlayacak. Peki, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın haber verdiği 30 günlık ücretsiz doğal gaz bu ay mı olacak?

Fantom CY 1500 Çay Makinesi en ucuz nereden alınır, fiyatı ne kadar? 11 Mart 2023 fiyat listesi...

Ev ya da ofiste çay severlere büyük kolaylık sağlayan Fantom Çay Makinesi, suyu sürekli sıcak tutma özelliği ile enerji tasarrufu, paslanmaz çelik rezistansı ile uzun süreli kullanım sunar. Peki, Fantom CY 1500 Çay Makinesi kaç TL? işte detaylar...

Çayseverler için Arzum Çay Makinesi 1.099 TL! Özellikleri neler ? En ucuza nerden alınır? 8 Şubat 2023 fiyat listesi

Bu haber çay makinesi arayanları yakından ilgilendiriyor. Arzum çay makinesi paslanmaz çelik tasarımı, emniyet sistemi ve enerji tasarrufu sağlayan özellikleri ile ön plana çıkıyor. Peki bu çay makinesine en ucuza nerden sahip olabilirsiniz? işte haberin detayları..

Aralık ve Ocak'ta maaşın yüzde 39'u enerji faturalarına gidecek

Asgari ücretli Aralık ve Ocak aylarında maaşının neredeyse yarısını elektrik ve doğal gaz faturasına ayıracak. Eurostat verilerine göre bu oranın yüzde 25'i geçmesi enerji yoksulluğu olarak tanımlanıyor.

Ay Taha Enerji İnşaat adres Haberi

Ay Taha Enerji İnşaat adres

Ay Taha Enerji İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakil işlemi bugün gerçekleştirildi. Ay Taha Enerji İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi 'nin merkezi Ümraniye’de yapıldı.

Ay Taha Enerji İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi konusu:
ELEKTRİK ve ELEKTRİK Malzemeleri : Mekanik , elektrik, tesisat ve inşaat işlerini yer altı, yer üstü, bina içi, bina dışı olmak üzere uygulama taahhütlerinde bulunmak. bilumum malzeme ve ekipman alımı, satımını ve Elektrik işleriyle ilgili , müteahhitlik, mühendislik, müşavirlik, şantiye şefliği hizmetlerinde bulunmak. Her türlü Enerji Nakil Hatları, Dağıtım Şebekelerini Kurmak, İşletmek Yer altı ve yer üstü Elektrik şebekeleri alçak, orta ve yüksek gerilim hat ve trafo tesisi, tadil ve onarımı ile demontaj ve montaj işlerini yapmak. Her türlü elektrik malzemeleri, jeneratör ve yedek parçalarının imali,...