05 / 05 / 2024

ay vadisi yapı türk konutları yeni 2016

ay vadisi yapı türk konutları yeni 2016

Toplamda 500 adet daireden meydana gelecek olan proje Mersin İli'nde hayata geçirilecek. Konuma göre Ay Vadisi'nde yer alması öngörülen projenin detayları önümüzdeki günlerde netleşmesi planlanıyor.

Şanlıurfa'da 897 adet deprem konutunun teslimi ay sonunda yapılacak! 

Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Şanlıurfa'da deprem konutlarının yapımları hızla sürüyor. 897 adet deprem konutunun teslimi bu ayın sonunda yapılacak. Peki diğer konutlarda son durum ne? 

Aile destek parası Ekim ayı ödemesi ne zaman yapılacak? Aile destek ödemesi ne kadar, zam geldi mi?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ihtiyaç sahibi vatandaşlara sosyal destek yardımlarına devam ediyor. Peki, Aile Destek Paketi Ekim ayı ödemeleri yapıldı mı? İşte detaylar...

Bak Yapı Prestij Panora'da 2 milyon 550 bin TL'ye 3+1! 18 ay sonra teslim!

Bak Yapı imzası ile hayata geçirilen Prestij Panora'da yer alan konutların fiyatları 2 milyon 550 bin TL'den başlıyor. Projede yer alan konutların teslimlerinin 18 ay sonra yapılması planlanıyor.

Hesaplara her ay 1250 TL yatıyor: Ağustos ayı Aile Destek ödemeleri ne zaman yapılacak, yapıldı mı? 

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından her ay ihtiyaç sahibi vatandaşların hesaplarına destek ödemesi yapılıyor. Peki, ağustos ayı ödemeleri yapıldı mı, ne zaman yapılacak? İşte konuya ilişkin merak edilen tüm detaylar...

Aile destek ödemesine yeni ay zammı yapılacak mı? Aile destek ağustos ayı ödemeleri hesaplara yattı mı?

Aile ve Sosyal Hizmetler bakanlığı dar gelirlilerin hesaplarına her ay 850 ile 1250 TL arasında ödeme yapıyor. Peki, Aile destek ödemesine yeni ay zammı yapılacak mı? Aile destek ödemeleri hesaplara yattı mı? İşte detaylar...

Ataras Ay Group Yapı İnşaat Turizm Reklam Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu! 

Ataras Ay Group Yapı İnşaat Turizm Reklam Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Adnan Çakır tarafından kuruldu.

Ayözen Yapı Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Ayözen Yapı Ve İnşaat Anonim Şirketi Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Zehra Betül Ayözen tarafından kuruldu.

Ay Mesken Yapı Limited Şirketi kuruldu!

Ay Mesken Yapı Limited Şirketi Üsküdar’da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Salih Aydaşli ve Sevdal    Aydaşli tarafından kuruldu.

Ay Simay Yapı Cephe Sistemleri İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ay Simay Yapı Cephe Sistemleri İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ayfer Sarıkaya tarafından kuruldu.

Bendevi Palandöken: Kiralar için 60 ay vadeli yapılandırma olmalı!

TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken, esnafa özel paket hazırlanması gerektiğini ve pakette vergi ve primler, ödenemeyen kiralar, elektrik, su, doğal gaz gibi borçlar için mutlaka 60 ay vadeli ve sadece anapara ödemesiyle sınırlı yapılandırma olması gerektiğini belirtti.

Elektriğe 3 ay zam yapılmayacak!

Elektriğe gelecek 3 ay boyunca zam yapılmayacağı açıklandı. Doğalgazda ise konut hariç yüzde 12.5'e varan indirim yapıldı.

Ay Deniz Yapı Malzemeleri İnşaat Turizm Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ay Deniz Yapı Malzemeleri İnşaat Turizm Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Mert Bahtiyaroğlu tarafından kuruldu. 

Atatürk Orman Çiftliği'ne spor vadisi yapılacak!

Atatürk Orman Çiftliği’nde Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından ‘spor vadisi’ yapılacak. Bakanlık, spor vadisi için ihale düzenledi. İhaleyi alan firmaya 291 bin lira verilecek...

ay vadisi yapı türk konutları yeni 2016 Haberi

ay vadisi yapı türk konutları yeni 2016

Mersin Ay Vadisi Evleri toplamda 30 dönüm arsa alanı üzerinde inşa edilecek. Detayları henüz belirlenmeyen proje 10 blok şeklinde tasarlandı.


Mersin Ay Vadisi Konutları; Su Vadi Konutları, Şehr-i Bahçe ve Demirok Konutları projelerini hayata geçiren ve satışlarına devam eden Yapı Türk İnşaat imzasını taşıyacak. 


İnşaat çalışmalarını tamamlayan Şehr-i Bahçe Evleri'nde fiyatlar 400 bin TL ile 450 bin TL olarak değişiyor. Şehr-i Bahçe projesi tek blok şeklinde yükseliyor.


Yapı Türk Ay Vadisi projesinin temeli Eylül ayında atılması planlanıyor. Toplamda 500 adet daireden oluşacak olan proje içerisinde 5 iş hanı da bulunacak. Projedeki iş hanları 5, konutlar ise 15 kat şeklinde yükselecek.


Yapı Türk İnşaat iletişim

Telefon : 0.324.328 17 44-41

http://www.yapiturkinsaat.com.tr/

Tülay...