29 / 04 / 2024

Aile destek parası Ekim ayı ödemesi ne zaman yapılacak? Aile destek ödemesi ne kadar, zam geldi mi?

Aile destek parası Ekim ayı ödemesi ne zaman yapılacak? Aile destek ödemesi ne kadar, zam geldi mi?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ihtiyaç sahibi vatandaşlara sosyal destek yardımlarına devam ediyor. Peki, Aile Destek Paketi Ekim ayı ödemeleri yapıldı mı? İşte detaylar...



Devlet ihtiyaç sahibi vatandaşlara Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı aracılığıyla sosyal destek ödemeleri yapıyor. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından verilen sosyal yardım, her ay belirli tarihlerde hesaplara yatırılıyor. 

Aile Destek ödemelerinden yararlanan kişiler, "Aile destek parası Ekim ayı ödemesi ne zaman yapılacak? Aile destek ödemesi ne kadar, zam geldi mi?" sorularına yanıt arıyor.

Ödemeler hesaplara yattığı zaman Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş her ay ödemelerin gerçekleştirildiğine dair açıklama yapıyor.

2023 EKİM AYI AİLE DESTEK PAKETİ ÖDEMELERİ YAPILDI MI?

Türkiye Aile Destek Programı Ekim ayı ödemelerinin ne zaman yapılacağına ilişkin henüz resmi bir açıklama gelmedi.

Konuya dair Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş'tan bir açıklama geldiğinde haberimiz güncellenecektir.

Diğer ayların ödeme tarihleri dikkate alındığında Ekim ayı ödemelerinin de ayın 15'inden sonra hesaplara yatırılması bekleniyor.

Aile destek parası Ekim ayı ödemesi ne zaman yapılacak? Aile destek ödemesi ne kadar, zam geldi mi?

AİLE DESTEK PROGRAMI ÖDEMESİ 2024 TEMMUZ'A KADAR DEVAM EDECEK!

AHaber'de yer alan detaylara göre, Tutarı 850 lira ile 1250 lira arasında değişen Aile Destek Programı, 2023 yılı Temmuz ayında sona erecek şekilde planlanmıştı. Ancak söz konusu ödemeden faydalanan kişilere müjdeli haber Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan geldi.

Geçtiğimiz aylarda konu hakkında açıklama yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Türkiye Aile Destek Programı'nın bu sene de devam etmesi kararını aldık." ifadelerini kullandı.

450 lira ve altı - 1.250 TL

450 lira üzeri/ 911,15 lira ve altı- 1.100 TL

911,15 lira üzeri/ 1372,30 lira ve altı- 950 TL

1372,30 lira üzeri/ 2.835,60 liradan az- 850 TL

AİLE DESTEK ÖDEMELERİNE ZAM GELDİ Mİ?

Tutarı 850 lira ile 1250 lira arasında değişen Aile Destek Programı ödemelerine henüz zam yapılmadı. Bakanlıktan konuya ilişkin zam haberi gelmedi.

Aile destek parası Ekim ayı ödemesi ne zaman yapılacak? Aile destek ödemesi ne kadar, zam geldi mi?

AİLE DESTEK PROGRAMI BAŞVURUSU NEREDEN YAPILIR?

Aile Destek Programı başvuruları, e-Devlet Kapısı üzerinden veya ikametgâh adresinin bağlı olduğu 3294 sayılı Kanun kapsamında kurulmuş Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına yapılıyor.

Aile Destek Programı başvurusu onaylanmayan vatandaşların sosyoekonomik durumlarının değişmesi ihtimaline istinaden kişilere söz konusu destek programı kapsamında yeniden başvuru yapılması imkânı bulunuyor.

Milli Emlak'tan 2 yıla varan taksit fırsatıyla 2 arsa satılıyor! Arsa alacaklara müjde! 

Bakan Özhaseki 'hayırlı olsun' diyerek duyurdu! Aksaray'daki 1620 dükkan teslim edildi!

Prefabrik ev devlet desteği nasıl alınır? Prefabrik ev yardımı ne kadar?


Geri Dön