27 / 04 / 2024

Bakan Özhaseki 'hayırlı olsun' diyerek duyurdu! Aksaray'daki 1620 dükkan teslim edildi!

Bakan Özhaseki 'hayırlı olsun' diyerek duyurdu! Aksaray'daki 1620 dükkan teslim edildi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki yaptığı açıklamada Aksaray'da kentsel dönüşüm kapsamında yeniden inşa ettikleri 1620 dükkanlık Aksaray Yeni Sanayi Sitesi'nin hayırlı olmasını temenni etti.



Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Aksaray'da kentsel dönüşüm kapsamında yeniden yapılan toplamda 1620 dükkanlık Aksaray Yeni Sanayi Sitesi'nin faaliyete başladığını açıkladı.

Konu ile ilgili olarak aktarılan son dakika detaylarına göre, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, sosyal medya hesabı üzerinden Toplu Konut İdaresi (TOKİ) yeniden yapılan Aksaray Yeni Sanayi Sitesi'ne ilişkin paylaşımı yaptı.

Konu ile ilgili olarak paylaşılan detaylara göre, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki söz konusu paylaşımında, kentsel dönüşümle yalnızca konutları değil, iş yerlerini de yenilediklerini belirterek Aksaray'da kentsel dönüşüm kapsamında yeniden inşa ettikleri toplamda 1.620 dükkanlık Aksaray Yeni Sanayi Sitesi'nin hayırlı olmasını temenni etti.

Kentin ekonomisine can katacak Aksaray Yeni Sanayi Sitesi'nde vatandaşların çalışmaya, üretmeye başladıklarını dile getirdi. 

Bakan Özhaseki hayırlı olsun diyerek duyurdu! Aksaray daki 1620 dükkan teslim edildi!

ESNAF MUTLU

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği tarafından konu ile ilgili olarak yapılan açıklamaya göre, Aksaray Yeni Sanayi Sitesi'nin yapım çalışmalarını üstlenen Toplu Konut İdaresi Başkanlığı inşaatları kısa zamanda tamamlayarak esnaflara teslim etti.

Yine paylaşılan bilgilere göre, Aksaray Yeni Sanayi Sitesi esnafı da yeni, büyük ve konforlu iş yerlerine kavuştukları için mutlu olduklarını söyledi.

Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Bakan Mehmet Özhaseki'ye teşekkürlerini sunan sanayi esnafı, burasının çalışma alanı olarak daha geniş, daha ferah olduğunu söyleyerek, daha rahat çalıştıklarını belirtti.

Yaptığı açıklamada yolların geniş, park sorununun olmadığını ve her yönüyle güzel olduğunu belirten sanayi esnafı, "Biz burada çok rahatız. Ben kesinlikle bu kadarını hayal etmiyordum. Kiracıydım, şu anda Allah’ın bugününe şükür, burada bir dükkan sahibi oldum. Bu tür işletmeyi baba bile oğula yapmaz. Cumhurbaşkanımıza, Bakanımıza teşekkürlerimizi sunarız. Burası hayalimizden öte oldu." dedi.

TOKİ Antalya Serik projesiyle tam 357 yeni konut geliyor! İhalesi yarın!

SSK, Bağkur, Emekli Sandığı 29 Ekim ikramiyelerinde son dakika! Emekli ikramiyesi ne zaman, kimlere yatacak? 

Koza Altın, Eskişehir'de yeni altın ve gümüş madeni açmak için düğmeye bastı!


Geri Dön