02 / 05 / 2024

Aya Arge Biyoteknoloji iletişim

Aya Arge Biyoteknoloji iletişim

Aya Arge Biyoteknoloji Bilgi Teknolojileri Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Öykü    Irigül Sönmez ve Gülay Özgön ortaklığında kuruldu. 

Hrz Biyoteknoloji Kimya İlaç Arge Üretim Danışmanlık Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Hrz Biyoteknoloji Kimya İlaç Arge Üretim Danışmanlık Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ezgi Kural tarafından kuruldu.

Auctıfera Scıentıfıc Biyoteknoloji Arge Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Auctıfera Scıentıfıc Biyoteknoloji Arge Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Tahir Koray Yozgatlı tarafından kuruldu.

Aya Arge Biyoteknoloji Bilgi Teknolojileri Anonim Şirketi kuruldu!

Aya Arge Biyoteknoloji Bilgi Teknolojileri Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Öykü    Irigül Sönmez ve Gülay Özgön ortaklığında kuruldu. 

Mergen Biyoteknoloji Arge Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mergen Biyoteknoloji Arge Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Bihter Mergen tarafından kuruldu. 

Alfa Omega Arge İlaç ve Biyoteknoloji Pazarlama Anonim Şirketi kuruldu!

Alfa Omega Arge İlaç ve Biyoteknoloji Pazarlama Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Fahriye Yıldız imzasıyla kuruldu.

Simya Biyoteknoloji Arge Sağlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Simya Biyoteknoloji Arge Sağlık Hizmetleri Kimya Koz.Tarım Madencilik Enerji Elektrik Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi 19 Şubat 2015'te, 10 bin TL sermaye ile Fatih'te, Uğur Bursalı Müdürlüğü'nde kuruldu.

Maslak Vadi İstanbul Rezidans'ta 507 bin TL! 120 aya kadar 0,91 faiz ile!

Satış sürecinin devam ettiği Maslak Vadi İstanbul Rezidans projesinde fiyatlar 507 bin TL'den başlıyor. Banka kredisine uygun olan projede 120 aya kadar 0,91 faiz oranı ile vade yapılıyor.

Aya İrini genel ziyarete açılıyor!

Yıllara meydan okuyan Aya İrini kapılarını tamamen açıyor. Kültür ve Turizm Bakanlığı Bizans İmparatorluğu’ndan kalan bin 500 yıllık kiliseye genel ziyaret için onay verdi...

Konya'daki Aya Eleni Kilisesi ile Serez'deki Zincirli Cami onarıldı!

Türkiye ve Yunanistan'ın kaderine terk edilmiş Osmanlı ve Bizans eserlerinin korunması için başlattığı diyalog meyvelerini veriyor. Konya'daki Aya Eleni Kilisesi ile Serez'deki Zincirli Cami onarıldı...

Denizli Sümerpark Evleri 'nde 84 aya varan vade imkanı!

Denizli'nin yükselen değeri Sümerpark Evlerinde, 84 aya kadar vade imkanı sunan kampanyayla günde 50 TL'ye, vade farkı ve ara ödeme olmadan ev sahibi olma imkanı sunuluyor.

Büyükada’daki Aya Nikola Butik Pansiyon mühürlendi!

Dünyanın ve Türkiye’ nin en romantik otelleri arasında gösterilen Büyükada’ daki Aya Nikola Butik Pansiyon, içinde yapılan inşaat nedeniyle Adalar Belediyesi’ nce mühürlendi. Otel sahibi Aysel Buluç, sikâyetçi oldu...

Arazileri doğaya yeniden kazandırma planı formatı!

Arazileri doğaya yeniden kazandırma planı; İşletme faaliyetleri nedeniyle bozulan sahaların geriye düzenlenmesi, duyarlılığı sağlama, düzeltme, üst toprağı serme gibi işlemlerinin tümünü içeren süreç olarak tanımlanıyor...

Ayaş, Termal sağlığın merkezi oluyor!

Ayaş, termal sağlığın merkezi olma yolunda hızla ilerliyor. Bölgede termal tesislerin sayısının hızla arttığına dikkat çeken turizmciler, "Ayaş, termal sularındaki zengin mineralleriyle dünyanın önde gelen bölgesi olacak" diyorlar.

Aya Arge Biyoteknoloji iletişim Haberi

Aya Arge Biyoteknoloji iletişim

Aya Arge Biyoteknoloji Bilgi Teknolojileri Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Öykü    Irigül Sönmez ve Gülay Özgön ortaklığında kuruldu. 

Aya Arge Biyoteknoloji Bilgi Teknolojileri Anonim Şirketi konusu:
Şirket amaç ve konusu başlıca şunlardır. 1-Özellikle moleküler biyoloji ve biyokimyasal tabanlı uygulamaların, her tip biyoteknoloji ürününün geliştirilmesi amacıyla proje yazmak, bu projeleri yürütmek, arge faaliyetlerinde bulunmak, koordine etmek ve bu projeler için gerekli, cihaz, yazılımm, kimyasalların alımını ve değerlendirmesini gerçekleştirmek. 2- Özellikle moleküler biyoloji ve biyokimyasal tabanlı uygulamaların, her tip biyoteknoloji ürününün geliştirilmesi amacıyla cihaz, yazılım ve yöntem üretmek. 3-Tümör hücrelerinden genom ve varyasyon kütüphaneleri hazırlamak ve bu verilerin saklanacağı biyobankaları kurmak. 4-Gen teknolojisini kullanarak tıpta tedavi, teşhis ve araştırma amacı ile biyoteknolojik ürün geliştirmek ve üretmek. 5-Genetik tanı...