02 / 05 / 2024

Sedat Özsoy: Ayazağa'yı ayağa kaldıracağız!

Sedat Özsoy: Ayazağa'yı ayağa kaldıracağız!

AK Parti Sarıyer Belediye Başkan adayı Sedat Özsoy, Sarıyer' e yeni bağlanan Ayazağa Mahallesindeki iş adamları ile bir araya geldi. Özsoy, Ayazağa'yı ayağa kaldırcaklarını söyledi.



AK Parti Sarıyer Belediye Başkan adayı Sedat Özsoy, Sarıyer'e yeni bağlanan Ayazağa Mahallesi'ndeki işadamlarıyla bir araya geldi. Özsoy, Ayazağa'yı ayağa kaldırcaklarını söyledi.

Ayazağa Sanayici Esnaf ve İşadamları Derneği, AK Parti Sarıyer Belediye Başkan Adayı Sedat Özsoy'u konuk etti. Dernek binasında gerçekleştirilen kahvaltı programında Sedat Özsoy, Ayazağa'nın yıllarca hizmet alamadığını ve yeni dönemin mahalle için büyük şans olduğunu söyledi. Mahallenin 20 yıldır doğru dürüst hizmet almadığını ve içler acısı bir durumda olduğunu vurgulayan AK Partili Sedat Özsoy, "Ayazağa'nın kaderi değişiyor. Büyükşehir Belediye Başkanımız Kadir Topbaş ile birlikte Ayazağa'yı ayağa kaldıracak dev projelerle geliyoruz. Esnafımız rahat edecek. Ayazağa'ya metro geliyor. Bağlantı yolları yapılıyor. En önemlisi imar planları için düğmeye basıldı. Büyükşehir'de çalışma yürütülüyor. Hizmet nasıl oluyormuş Ayazağa halkı AK Parti ile görecek" diyerek destek istedi.

Ayazağa'nın sorunlarını anlatan iş adamları, Özsoy'a destek olacaklarının sözünü verdi.





Yeni Nesil


Geri Dön