14 / 05 / 2024

aya yorgi life port teslimleri

aya yorgi life port teslimleri

Life Port Aya Yorgi teslim tarihi haberimiz içinde yer alıyor, proje İzka İnşaat imzası ile yükseliyor...

Ticari araçların lokomotifi Volkswagen Caddy Life’ta çok konuşulacak indirim! Tamı tamına 45.500 TL indirimle sizlerle!

Volkswagen Caddy ailesinin üyelerinden Caddy Life nisan ayı fiyatı belli oldu. Volkswagen, bu aya özel Caddy Life'a tam 45.500 TL değerinde indirim yaptı.Peki, Volkswagen Caddy Life ne kadar, özellikleri neler? Fyatı kaç TL? 24 Nisan 2023 fiyat listesi...

Çengelköy Life'ta 120 ay 0,98 fırsatı!

Çengelköy Life'ta, anlaşmalı bankalar aracılığıyla 120 aya varan yüzde 0,98 kredi oranıyla satışlara devam ediliyor..

Aya Yorgi yarın açılıyor!

İstanbul Edirnekapı’da bulunan ve yapımı 8-9. yüzyıla uzanan tarihi Rum Ortodoks kilisesi Aya Yorgi yarın açılacak. 

Aya Yorgi Kilisesi Kültür Merkezi ve müze olacak!

Bilecik'in Osmaneli ilçesinde 1800'lü yılların sonunda yapılan, harabe durumdaki Aya Yorgi Kilisesi, restorasyonun ardından kültür merkezi ve müze olarak açılacak.

Tarabya Life Ferahevler daire fiyatları!

Uzman-Svot Yapı Ortaklığı tarafından İstanbul Sarıyer'e bağlı Ferahevler'de hayata geçirilen Tarabya Life projesinde 120 aya kadar vadelendirme yapılabiliyor. Projede teslimler 2018 yılının sonunda yapılacak...

Onur Park Life İstanbul'dan konuşturan kampanya!

Onur Park Life İstanbul’dan 61 aya sıfır faiz; 120 aya 0,44 faiz oranı, yüzde 5 peşinatlı vadeli dev kampanya. Kampanya için son gün 2 Nisan.

Bilecik'teki Aya Yorgi Kilisesi turizme kazandırılacak!

Bilecik'in Osmaneli ilçesinde 1800'lü yılların sonunda yapılan, bugün harabe durumdaki Aya Yorgi Kilisesi, restorasyonun ardından müze olarak hizmet verecek.

Onur Park Life projesinde 0,69 faizle 120 aya kadar vade!

Onur Park Life İstanbul ‘un dizaynında, '' Yeni Bir Hayata Açılın'' mottosundan yola çıkılarak; tahammül edilemez bir hal alan şehir trafiği ve yaşam karmaşasına çözüm sunuluyor.

Atlantik Life’da teslimler Nisan 2017’de!

İstanbul’da markalı ve nitelikli konut projeleri üreten Atlantik Yapı, Life projesinde yılın son kampanyasını hayata geçiriyor. Firma, 0,69 faiz oranıyla 120 aya kadar kredilendirme olanağı sağlarken ayrıca peşinatı teslimde ödeme imkanı sunuyor.

Mi’Marin Aya Yorgi projesi!

Suv Yapı imzasıyla hayata geçirilen Mi’Marin Aya Yorgi projesi 25 adet konuttan oluşuyor. Projede teslimlerin 2019 yılının yazında yapılması planlanıyor.

Suv Yapı'dan İzmir'e 2 yeni proje!

Suv Yapı İzmir'in Çeşme ilçesinde 2 yeni projeye başlayacak. Mi’Marin Aya Yorgi ve Mi’Marin Ovacık projelerinin 30 Haziran 2018'de teslim edilmesi planlanıyor.

Çeşme'ye Eğlence Adası geliyor!

Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü'nün projesi ile başta Aya Yorgi Koyu'ndaki işletmeler olmak üzere ilçedeki bar ve disko tarzı eğlence mekanları tek bir bölgede toplanacak. 2017'de faaliyete geçmesi beklenen Eğlence Adası'nda işletmelere müzik ve saat sınırı olmayacak.

Ali Ağaoğlu'nun şöförü kaza yaptı!

Ünlü işadamı Ali Ağaoğlu, Çeşme'de talihsiz bir olay yaşadı. Ağaoğlu'nun şoförü önceki gün işadamını Aya Yorgi Koyu'na bıraktı. Şoför dönüşte tek başına giderken virajı alamayıp kaza yaptı.

aya yorgi life port teslimleri Haberi

aya yorgi life port teslimleri


Aya Yorgi Plajı'na 1 kilometre mesafede yaşama geçirilen Life Port Aya Yorgi İzka İnşaat imzası taşıyor. Life Port Aya Yorgi teslim tarihi haberimiz içinde yer alıyor.


7 müstakil villadan oluşan Life Port Aya Yorgi denize 300 metre mesafede yaşama geçiriliyor. Life Port Aya Yorgi teslim tarihi 'ne haberimizden ulaşabilirsiniz.


4 dubleks villa, 2 tek katlı villa, 1 tripleks villanın bulunduğu Life Port Aya Yorgi'den banka kredisi ile konut sahibi olunabiliyor.


Life Port Aya Yorgi Evleri 'nde yer alan tek katlı villalar 4 oda 1 salon, dubleks villalar ise 5 oda 1 salon olarak tasarlandı.


Life Port Aya Yorgi Çeşme satılık fiyatları: 

Tek katlı villalar 1 milyon 200 bin liradan;

Dubleks villalar ise 1 milyon 300 bin liradan satışa sunuldu. 


Çeşme Marina'ya ve Çeşme Migros'a yakın mesafede...