21 / 05 / 2024

ayancık afet konutlarında son durum ne

ayancık afet konutlarında son durum ne

Sinop Ayancık'ta 11 Ağustos 2021 tarihinde meydana gelen sel felaketinden etkilenen afetzedelerin yaraları sarılıyor...

Bakan Özhaseki: Adıyaman'daki afet konutlarında son aşamaya geldik!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki yaptığı son dakika açıklamasında Adıyaman'daki afet konutlarının önemli bölümünde son aşamaya geldiklerini söyledi.

17 soruda AFAD afet konutlarında kimler hak sahibi olabilir? Depremde konutu ve iş yeri hasar görenler hemen bakın!

17 soruda AFAD afet konutlarında kimler hak sahibi olabilir? Depremde konutu ve iş yeri hasar görenler hemen bakın...

Afet konutlarında son dakika müjdesi! Bu yıl teslim edilecek!

TOKİ Başkanı Ömer Bulut, afet konutları ile ilgili olarak yaptığı son dakika açıklamasında 40 bin afetzedenin ev ya da iş yerlerine kavuşturulduğunu belirterek, yıl sonuna kadar bütün afet konutlarının tesliminin yapılacağını dile getirdi.

Ayvacık'ta afet konutları inşaatında ‘virüs önlemi’!

Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü'nün yaptığı yazılı açıklamaya göre, “Afet konutları projesinde inşaat faaliyetleri, Koronavirüse karşı alınan tedbirler doğrultusunda hızlı bir şekilde devam etmektedir” ifadeleri kullanıldı.

Kamunun konut sektörü yatırımlarında 'aslan payı' afet konutlarının!

Kamuda bu yıl konut sektöründe 95 proje için 454 milyon 944 bin liralık yatırım yapılması planlanıyor. Kamunun konut sektörü yatırımlarında "aslan payı" afet konutlarının oldu.

Körfezkent Emlak Konutları'nda bayrama özel kampanya!

Körfezkent Emlak Konutları’nda Çevre ve Şehirçilik Bakanlığına ait konutlarda bayrama özel kampanya düzenlendi. 50 adet 2+1 daire 1.000 TL ön talep bedeli ile satılıyor. 

Manisa Yanık Ülke Konutları'nda teslimler başlıyor!

Manisa Kula'da turizme kazandırılması çalışmaları kapsamında tarihi evleri satın alınan hak sahiplerinin yerleşeceği Yanık Ülke Konutları tamamlandı.

Zer Muhteşem Yeni Yıl Konutları’nda teslimler Aralık 2018'de!

Ceylan İnşaat tarafından Fikirtepe kentsel dönüşüm projesi kapsamında Kadıköy Göztepe’de inşa edilen Zer Muhteşem Yeni Yıl Konutları’nda lansman fiyatlarıyla satışlar devam ediyor. Projede teslimler Aralık 2018'de.

Kütahya 1453 Toplu Konutları'nda inşaat hızlandı!

Kütahya Belediyesi tarafından Parmakören'de hayata geçirilen 1453 Toplu Konutları'nda inşaat hızla yükseliyor. 72 bloktan oluşan projede 4 kata kadar inşaatı tamamlandı.

Nidapark Küçükyalı Konutları ev fiyatları!

Nidapark Küçükyalı Konutları ev fiyatları 542 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. Nidapark Küçükyalı Konutları'nda teslimler 2020 yılında yapılıyor...

TOKİ Kırşehir Boztepe Konutları'nda başvurular bugün son!

TOKİ Kırşehir Boztepe Konutları'nda başvurular için bugün son gün. 23 Aralık'ta başlayan talepler alımı bugün bitiyor.

TOKİ Çankırı Tarım Köy Konutları'nın yollarına asfalt!

Çankırı Belediyesi, Fatih Mahallesi Tuzlu Bağları Mevkii TOKİ Tarım Köy Konutları'nda sıcak asfalt çalışmaları tüm hızı ile devam ediyor.

Adıyaman Afet Konutları'nın kurası çekildi!

Adıyaman’ın Besni ilçesine yapılan afet konutlarının kurası noter huzurunda çekildi. Konutların ilk taksitleri 2018 yılında başlayacak ancak yıllık taksitler veya aylık taksitler vadesinde ödenmediği takdirde yıllık yüzde 5 faiz uygulanacak.

ayancık afet konutlarında son durum ne Haberi

ayancık afet konutlarında son durum ne

Sinop Ayancık'ta 11 Ağustos 2021 tarihinde meydana gelen sel felaketinden etkilenen afetzedeler için yeni iş yerleri ve konutlar inşa ediliyor.

Anadolu Ajansı'nın aktardığına göre, yatırımlarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından inşaat çalışmalarına başlanan iş yerleri ve konutların kısa zamanda tamamlanacak.

Yeni yatırımlar kapsamında Sinop Ayancık'da ayrıca köprü yapım çalışmaları da hız kesmeden sürüyor. Çalışmalarını hız kesmeden sürdüren Kaymakam İsmail Pendik, söz konusu çalışmaların sürdüğü bölgelerde incelemeler gerçekleştirerek konuyla ilgili olarak yetkililerden bilgi aldı.

Ayancık Kaymakamlığı konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, sel felaketinin yaralarının hızla sarıldığını kaydetti. Ayancık'ta 11 Ağustos 2021 tarihindeki sel felaketinde 16 kişi hayatını kaybetmişti. Ayancık'ta meydana gelen sel felaketinde 40 konut yıkılmış, 56 iş yeri de zarar görmüştü.

Sinop Ayancık'ta afetzedeler için yapılan...