29 / 04 / 2024

Ayaş F Tipi Cezaevi ne olacak

Ayaş F Tipi Cezaevi ne olacak

Ayaş Belediye Başkanı Bülent Taşan, Kirazdibi Göleti'nin yakınındaki F Tipi Cezaevi inşaatının yarım bırakıldığını hatırlatarak, binaların yıllarca yağmura ve rüzgara maruz kaldığını ve özelliğini kaybettiğini söyledi...

Ford'dan bu aya özel dev indirim fırsatı! Sıfır araç alacaklar hemen bakın: İşte Ford Focus fiyat listesi 9 Nisan 2024! 

Ford, bu aya özel binek otomobillerde dev indirim fırsatını başlattı. Ford Focus'ta da peşin alımlarda indirim yapılıyor. Peki Ford Focus fiyatları ne kadar? İşte Ford Focus fiyat listesi 9 Nisan 2024...

Fiat Doblo'da bu aya özel faizsiz kredi fırsatı! Sıfır araç alacaklar dikkat: Fiat Doblo fiyat listesi! 

Fiat Doblo'da bu aya özel 250 bin TL'ye 12 ay vade ve 0 faiz fırsatıyla kredi sunuluyor. Peki Fiat Doblo Mart 2024 fiyatları ne kadar? İşte Fiat Doblo fiyat listesi! 

Yeni ev alacaklar dikkat: Kuveyt Türk konut kredisi 60 aya varan vade fırsatıyla açıklandı!

Hem özel bankalar hem de kamu bankaları tarafından vatandaşlara değişen faizlerle konut kredisi imkanı sunuluyor. Kuveyt Türk konut kredisi 60 aya varan vade fırsatı sunuyor. İşte örnek hesaplama...

Mistral İzmir'de yüzde 50 peşin 24 aya varan vade ile son fırsatlar! 

Mistral İzmir’de yaşama hazır daireler yüzde 50 peşin, 24, ve yüzde 35 peşin, 12 aya varan vade farksız taksitlendirme ve peşin ödemede yüzde 10 indirim avantajıyla son fırsat dairelerin satışları devam ediyor. 

Batıyakası Kartal'da sıfır faiz 24 aya varan vade fırsatı!

Kartal Esentepe'de yer alan Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı arazisinde yükselen Batıyakası Kartal projesinde sıfır faiz 24 aya varan vade fırsatıyla satışlar devam ediyor.

AS Yapı, AS Concept projesi 60 aya varan vade fırsatıyla ön talep topluyor! Yeni proje!

AS Yapı, İstanbul Basın Ekspres Yolu üzerinde, mahalle konseptiyle modern ve özel yaşam fikrini birleştirdiği AS Concept projesinde 60 aya varan vade fırsatıyla ön talep toplamaya başladı.

Mistral İzmir'de yüzde 50 peşin 24 aya varan vade fırsatıyla satışta! Yeni proje!

Mistral GYO, İzmir’in yükselen değeri Bayraklı’da hayata geçirdiği Mistral İzmir projesinde son daireleri yüzde 50 peşin 24 aya varan vade fırsatıyla satışa çıkardı. 

Blue Garden Samandıra'da yüzde 50 peşin 60 aya varan vade, oturuma hazır son fırsatlar! 

Blue Garden Samandıra projesinde yüzde 50 peşin ödemelerde 60 aya varan vade fırsatı ve oturuma hazır son fırsat dairelerin satışları devam ediyor. 

Paye Sakarya'da sıfır faizle 60 aya varan vade fırsatı!

Paye Sakarya, Haldız İnşaat ve Halk GYO tarafından hayata geçiliyor. Paye Sakarya'da sıfır faizle 60 aya varan vade fırsatıyla satışlar devam ediyor. Peki Paye Sakarya'da konut fiyatları ne kadar? Paye Sakarya'da hangi konut tipleri yer alıyor? İşte detaylar...

Ankara Golfkent'te 36'aya varan, hemen oturuma hazır son fırsatlar!

Ankara'nın en değerli bölgesi Eskişehir Yolu üzerinde hayata geçirilen Ankara Golfkent, Turyap Holding tarafından hayata geçirildi. Ankara Golfkent'te 36'aya varan son fırsat daire ve vilalaların satışları devam ediyor.

Akzirve Strada Bahçeşehir'de yıl sonu indirimi başladı! 72 aya varan vade fırsatı ve yüzde 25'e varan indirim fırsatı

Akzirve Strada Bahçeşehir'de yıl sonu indirimi başladı! 72 aya varan vade fırsatı ve yüzde 25'e varan indirim fırsatıyla satışlar devam ediyor.

Konya Altın Mavi Konutları 36 aya varan vade fırsatıyla 2 gün sonra satışta! Yeni proje!

Konya'nın en gözde merkezlerinden biri olan Gazze Caddesi'nde yükselen Altın Mavi Konutları 36 aya varan vade fırsatıyla 2 gün sonra satışa çıkıyor. İşte ayrıntılar...

Tual Comfort'ta yüzde 10 peşin 60 aya varan vade seçeneğiyle ödeme fırsatı!

Dağ Mühendislik  tarafından  Ispartakule'de hayata geçiren Tual Comfort'ta yüzde 10 peşin 60 aya varan vade seçeneğiyle ödeme fırsatı devam ediyor. Peki Tual Comfort'ta hangi tip daireler yer alıyor, fiyatları ne kadar? işte detaylar...

Ayaş F Tipi Cezaevi ne olacak Haberi

Ayaş F Tipi Cezaevi ne olacak

Ayaş Belediye Başkanı Bülent Taşan, Ayaş FTipi Cezaevi inşaatının yıkılacağını bildirdi. 


Bülent Taşan, Kirazdibi Göleti'nin yakınındaki F Tipi Cezaevi inşaatının yarım bırakıldığını hatırlatarak, binaların yıllarca yağmura ve rüzgara maruz kaldığını ve özelliğini kaybettiğini söyledi. 


'RAPOR KAYMAKAMLIĞIMIZDA MEVCUT' 


Geçen yıllarda inşaatların değerlendirilmesi için sığınmacı kampı yapılmasının önerildiğini anlatan Taşan, bunu doğru bulmadığını ifade etti. Taşan, Ayaş Kaymakamlığı ve Milli Emlak Genel Müdürlüğünün yaptığı incelemelerin ardından binaların kullanılmaz durumda olduğuna dair rapor verildiğini dile getirerek, "Rapor Kaymakamlığımızda mevcut. Bu inşaatlar Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından yıkılacak" diye konuştu. Yapıların yıkılmasının ardından alanın başka bir şekilde değerlendirilerek Ayaş'a kazandırılmasının amaçlandığını kaydeden Taşan, "Burada gölet bulunuyor, insanlarımız buraya pikniğe gidebiliyor. Ankara Büyükşehir Belediyesi ile alanı bir şekilde değerlendireceğiz" ifadesini kullandı.


Haber...