01 / 05 / 2024

Ayaş Meydanı yenileniyor

Ayaş Meydanı yenileniyor

Ayaş’ın meydanında yer alan çarşı ve belediye binasının yıkılarak yenileneceğini söyleyen Başkan Bülent Taşan, “Gerekirse çadır, konteyner kurar başkanlık yaparım. Ama esnaf mağdur olmayacak” dedi.

Sakarya Demokrasi Meydanı yenileniyor!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu yaptığı açıklamada şehrin buluşma noktası olan Demokrasi Meydanı’nda yenileme çalışmalarının başladığını müjdeledi.

Bahaş Meydan Ardıçlı daire fiyatları!

Bahaş Meydan Ardıçlı daire fiyatları kapsamında konutların metrekare birim fiyatı 3 bin TL'den başlıyor. 60 aya kadar firma bünyesinde vade imkanı sunulan Meydan Ardıçlı projesi 545 milyon TL yatırım bedeliyle inşa ediliyor...

Meydan Ardıçlı Esenyurt ödeme kampanyası!

Meydan Ardıçlı Esenyurt ödeme kampanyası kapsamında 60 aya kadar firma bünyesinde vade yapılabiliyor. 1+0'dan 4,5+1'e kadar konut seçenekleri sunulan projede teslimler 2019 yılının son çeyreğinde yapılacak...

Esenyurt Meydan Ardıçlı ödeme koşulları!

Esenyurt Meydan Ardıçlı ödeme koşulları kapsamda 60 aya kadar firma finansmanı sağlanabiliyor. Proje Özyurtlar Holding ve Bahaş Holding ortaklığıyla yükseliyor...

Meydan Ardıçlı Esenyurt Projesi'nde lansman fırsatları!

Meydan Ardıçlı Konutları İstanbul Esenyurt'ta Özyurtlar İnşaat ve Bahaş Holding tarafından inşa ediliyor. Projedeki ödeme şekline göre firma bünyesinde 60 aya kadar finansman sağlanıyor...

Meydan Ardıçlı satışa çıktı! Metrekaresi 3 bin TL!

Özyurtlar Bahaş Ortak Girişimi, Esenyurt’ta inşa ettiği Meydan Ardıçlı projesini satışa sundu. Bin 683 konut ve 121 ticari üniteden oluşan Meydan Ardıçlı, şirket bünyesinde 60 aya varan vade imkanıyla lansmana çıktı.

Ümraniye 15 Temmuz Şehitler Meydanı yenileniyor!

Ümraniye Belediyesi, 15 Temmuz Şehitler Meydanı’nı yenileyerek prestijli bir projeyi hayata geçiriyor.

Zeytinburnu 15 Temmuz Meydanı yenileniyor!

Zeytinburnu 15 Temmuz Meydanı, Zeytinburnu Belediyesi, İBB işbirliğiyle yeni bir görünüme kavuşturuyor. Meydan, yeniden düzenlenerek daha ferah bir hale getirilecek..

Arnavutköy İmrahor Meydanı yenileniyor!

Arnavutköy Belediyesi tarafından başlatılan meydan düzenleme çalışmaları, İmrahor Meydan Düzenleme çalışmasıyla devam ediyor.

Eminönü Meydanı yenileniyor!

Fatih Belediyesi tarafından tarihi Eminönü Meydanı'nda başlatılan düzenleme çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Proje tamamlandığında meydan tamamen yayalaştırılacak.

Reşat Nuri Tiyatro sahnesi yenileniyor!

İstanbul Fatih'teki Reşat Nuri Tiyatrosu yenileniyor. Muhsin Ertuğrul tarafından 1960 yılında kurulan Reşat Nuri Tiyatrosu'nun sahnesi, tiyatronun ortasına alınarak "meydan sahnesine" dönüştürülecek.

Osmangazi Çekirge Meydanı yenileniyor!

Osmangazi Belediyesi, yaya ve araç ulaşımının en yoğun olduğu Çekirge Meydanı'nı rahatlatacak 'Osmangazi Belediyesi Çekirge Meydanı ve Çevresi Mimari ve Kentsel Tasarım Projesi'ni başlatıyor.

Polatlı Çarşı Cami Meydanı yenileniyor!

Kış aylarında bir çok kazaya sebebiyet veren ve uzun süredir vatandaşların şikayet ettiği Çarşı Camii Meydanı için Polatlı Belediyesi tarafından çevre düzenleme çalışması başlatıldı.

Ayaş Meydanı yenileniyor Haberi

Ayaş Meydanı yenileniyor

Ayaş Belediye Başkanı Bülent Taşan, geçtiğimiz günlerde ilçede ağırladığı ve projelerini paylaştığı Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ile olan görüşmesinin detaylarını, Ankara Hürriyet’e anlattı.

Başkan Gökçek’ten, “Ayaş Meydanı’ndaki çarşı ve belediye binasını yıkacağız. Burayı tarihi dokuya uygun olarak yenileyeceğiz” sözünü aldıklarını belirten Taşan, projeye bu yılın sonuna doğru başlamak istediklerini kaydetti. Taşan, şöyle konuştu:

“Ayaş tarihi bir kimliği olan fakat zamanla kötü yapılaşmanın etkisi altına alınmış bir şehir. Meydanda hem belediye binamızın hem de çarşımızın bulunduğu yer ne yazık ki tarihi kimliğe uymuyor. Turist geldiği zaman ilk gördüğü yerler belediye binası ve çarşı binası oluyor. O zaman da tekrar otobüse binip ‘burada bir şey yokmuş’ diyor.


TARİHİ KİMLİĞE UYGUN OLACAK


Arka sokaklara geçebilmemiz için o cephedeki vitrinin çok güzel olması lazım. Bizde bu...