03 / 10 / 2024

ayaşa otel geliyor

ayaşa otel geliyor

Mersin Büyükşehir Belediyesi'nin Erdemli ilçesinde gerçekleştirdiği projeler için toplu açılış töreni düzenlendi. Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Ayaş Mahallesi'nde eski Ayaş belediye binası yanında bir otel yapacaklarını söyledi.

Mersin’e 8,5 milyar TL’lik yatırımla 9 yeni otel geliyor!

Son dönemdeki turizm yatırımlarıyla adından sık sık söz ettiren Mersin’de 8,5 milyar TL’lik yatırımla 9 yeni otel inşa edilecek.

Life Line Otel için düğmeye basıldı! Abant’a 4 yıldızlı yeni otel geliyor!

Diriliş Medya İnşaat Bolu Abant’ta yeni otel inşa edecek. 97 milyon 965 bin TL’ye mal olması planlanan Life Line Otel’de 83 oda yer alacak.

Shelton İnşaat’tan Muğla Milas’a bin 220 odalı otel geliyor! 3 milyar TL'lik dev kompleks için düğmeye basıldı!

Shelton İnşaat, Muğla Milas’ta bin 220 odalı otel inşa etmek için düğmeye bastı. ÇED sürecinin başladığı otelin 3 milyar 60 milyon 870 bin TL’ye mal olması planlanıyor. 

Lamar Hotel için düğmeye basıldı! İstanbul’a 4 yıldızlı yeni otel geliyor!

İlk Yapı İnşaat İstanbul Arnavutköy’de inşa edeceği yeni otel projesi için düğmeye bastı. 88 odanın yer alacağı Lamar Hotel 181 milyon 651 bin TL’ye mal olacak.

Ordu Altınordu'ya 96 odalık yeni otel geliyor! 3 yıldızlı İbis Budget Ordu için düğmeye basıldı!

SBBF İnşaat Gıda Turizm tarafından Ordu ilinde otel ihtiyacının karşılanmasına yönelik Ordu İli Altınordu İlçesi, Karşıyaka Mahallesi'ne 96 oda ve toplam 187 yatak kapasiteli otel inşa edilmesi planlanıyor. 

ILO ve IOM deprem bölgesini mercek altına aldı! Bölgenin yeniden ayağa kaldırılması için ne yapılmalı? 

Uluslararası Çalışma Örgütü (ILO) ve Uluslararası Göç Örgütü (IOM) Türkiye ofisleri, 6 Şubat depremlerinden etkilenen illerde araştırma yaptı. Araştırma sonuçları bölgenin yeniden ayağa kaldırılması için yapılacak çalışmalara rehberlik edeceği kaydedildi.

Dışişleri Bakanlığı’nın Ankara'daki 120 dönümlük arsasının imara açılması çevrecileri ayağa kaldırdı!

Çevre, Şehir ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nın Dışişleri Bakanlığı’nın Ankara'daki 120 dönümlük arsasını imara açması çevrecileri de ayağa kaldırdı. Söz konusu arsa için imza kampanyası başlatıldı.

Duja Ephesus Otel geliyor! İzmir Selçuk'a 380 odalı yeni otel!

Bodrum Otel İşletmeleri, Duja Ephesus Otel için düğmeye bastı. Maliyeti 906 milyon 640 bin TL olarak açıklanan otel Selçuk'ta yükselecek.

İstanbul Arnavutköy'e 162 odalı otel geliyor!

İstanbul Arnavutköy'de 162 oda kapasiteli otel inşa edilecek. Taşoluk Mahallesi'nde yükselecek olan otel 333 milyon 896 bin TL'ye mal olacak.

Şişli'ye 240 odalı otel geliyor! Şehrin kalbine 466 milyon TL'lik yatırım!

Edesay Gayrimenkul İnşaat, Şişli'de 240 odalı otel inşa edecek. Söz konusu otelin maliyeti 465 milyon 747 bin TL olarak açıklandı. 

ŞOK Aktüel 11 Mayıs ürünler kataloğu belli oldu! Bu hafta sonu ŞOK'ta neler var? Cumartesi ŞOK'a ne geliyor?

ŞOK Market 11 Mayıs ile 18 Mayıs 2024 tarihleri arasında geçerli olan aktüel ürünler açıklandı. Peki Bu hafta sonu ŞOK'ta neler var? Cumartesi Şok'a ne geliyor? ŞOK 11 Mayıs 2024 Cumartesi kataloğu.

İstanbul'un kalbine yeni otel geliyor! İstiklal Caddesi'ne komşu otelin inşaatı resmen başlıyor!

Yenimelek Turizm, İstanbul Beyoğlu'nda inşa edeceği yeni otel projesinin inşaatına resmen başlıyor. 104 odanın yer alacağı otel 206 milyon 779 bin TL'ye mal olacak...

Bodrum Türkbükü'ndeki zeytinlik alana 34.5 milyon TL'lik yeni otel geliyor!

Bodrum Türkbükü'nde yer alan zeytinlik alana 85 odalı yeni otel inşa edilecek. Hebil Bodrum ortaklığı imzası taşıyan otel  85 odalı otel 34 milyon 514 bin TL'ye mal olacak.

ayaşa otel geliyor Haberi

ayaşa otel geliyor

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Erdemli Kargıpınarı Mahallesi Arıtıma Atıksu Tesisi Rehabilitasyonu ve Kapasite Artınını İnşaatı tamamlandığında 28 bin nüfusa hizmet vereceğini belirterek, "Erdemli Su Temin Sisteminin Rehabilitasyonu ve Deniz Deşarjı Yapım İşi tesisi de 2015 yılı sonunda tamamlanacak" dedi. 


Mersin Büyükşehir Belediyesi'nin Erdemli ilçesinde gerçekleştirdiği projeler için toplu açılış töreni düzenlendi. Törene, Mersin Büyükşehir Belepe Başkanı Burhanettin Kocamaz'm yanı sıra MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Mersin Milletvekili Oktay Öztürk, MHP Mersin Milletvekilleri Baki Şimşek ve Ali Öz, Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu ile çok sayıda davetli katıldı. 


"SU TEMİN SİSTEMİ İÇİN 5 MİLYON TL HARCANDI" 

Başkan Kocamaz, törende yaptığı konuşmada, Erdemli'nin yaylaları ve denizi ile Mersin'in en güzel ilçelerinden biri olduğunu vurgulayarak, bugün gerçekleştirdikleri Erdemli Kargıpman Mahallesi Antma Atıksu Tesisi...