19 / 05 / 2024

ayasofya rekreasyon çalışmaları son durum

ayasofya rekreasyon çalışmaları son durum

Trabzon' da Yüklenici firmanın çalışmalarını hızlı bir şekilde sürdürdüğü Ayasofya Kentsel Dönüşüm rekreasyon düzenlemesinin tamamlanması ile Aya sofya' nın çevresi güzel bir görünüme kavuşturulmuş olacak...

Ayasofya Camii'nde restorasyon çalışmalarına başlandı!

Kültür ve Turizm Bakanlığı Ayasofya-i Kebir Cami-i Şerifi’nde kapsamlı restorasyon çalışmalarına başlandı.

Yedikuyular Kayak Merkezi için çalışmalar başladı!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Yedi kuyular mevkiinde hayata geçirilecek olan Yaz-Kış Rekreasyon Alanı ve Kayak Merkezi çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

İzmir Urla'da rekreasyon çalışmaları başladı!

İzmir’in Urla ilçesinde, Balıklıova Mahallesinde yapılması planlanan rekreasyon çalışmaları başladı. 17 dönüm alanda yapılacak olan rekreasyon alanı, Balıklıova’da yaşayan vatandaşların hizmetine sunulacak.

Niğde'de 4 bin kişilik öğrenci yurdu çalışmaları sürüyor!

Niğde Üniversitesi öğrencilerinin barınma sorununu çözmek amacıyla İl Özel İdaresi tarafından yaptırılan 4 bin kişilik öğrenci yurdu ile Akkaya Barajı arasında kalan 30 dönümlük alanda peyzaj ve rekreasyon çalışmaları sürüyor.

Çatalca Kuzgundere Rekreasyon Alanı’nda çalışmalar tam gaz!

Kuzgundere Rekreasyon Alanı’nda çalışmalar son sürat devam ediyor. Alanda genel düzenleme çalışmaları yapılırken, yürüyüş yolları, fitness aletleri ile birlikte alanın spor merkezi olması için bir dizi faaliyet de sürdürülüyor.

Ordu Civil Irmağı 2. Etap'ta çalışmalar ne durumda?

Kentin en önemli rekreasyon alanlarından biri olan Civil Irmağı’nın çehresini modern bir görünüme kavuşturmak için Ordu Büyükşehir Belediyesi’nce hazırlanan Civil Irmağı İkinci Etap Çevre Düzenleme Projesi kapsamında çalışmalar devam ediyor.

Gölcük Yaylası Rekreasyon Alanı için çalışmalar başlıyor!

Ödemiş Belediyesi'nce başlatılan Gölcük Yaylası 1. Etap Rekreasyon Projesi'ne mevsimsel nedenlerle çalışmalara ara verilirken çalışmaların hava koşullarının elverişli hale gelişinin ardından hız kazanması bekleniyor.

Eskişehir YHT Şehir Geçişi Kapalı Kesit Üzeri Rekreasyon çalışmaları başladı!

Son günlerde büyük tartışmalara neden olan ve yapımı arapsaçına dönen TCDD Yüksek Hızlı Tren (YHT) Şehir Geçişi Kapalı Kesit Üzeri Rekreasyon Projesi çalışmaları geçtiğimiz günlerde durdurulmuştu

Gölcük Göl Kenarı rekreasyon çalışmalarına başlandı!

Ödemiş’in turizm açısından önemli bir yere sahip olan Gölcük mahallesinde rekreasyon çalışmalarına başlandı. Çalışmalar kapsamında göl kenarındaki 5500 m² alanda dinlenme alanları, yürüyüş yolları, paten pisti, spor alanları yer alacak.

İzmir Gölcük Yaylası'nda rekreasyon çalışmaları başladı!

Ödemiş Belediyesi, Gölcük Yaylası’ndaki rekreasyon çalışmalarının ilk etabı için kontağı çevirdi. Gölcük Otel’den Kavurmacı Mevkii’ne kadar olan bölümdeki düzenlemeleri içeren proje için göl kıyısındaki pazar yerinin sökümüne başlandı.

Gölcük Yaylası'nda rekreasyon çalışmaları başlıyor!

Ödemiş Belediyesi, Gölcük Yaylası'ndaki rekreasyon çalışmalarının ilk etabı için kontağı çevirdi. Gölcük Otel'den Kavurmacı mevkiine kadar olan bölümdeki düzenlemeleri içeren proje için göl kıyısındaki pazar yerinin sökümüne başlandı.

Trabzon Ayasofya Cami'nin restore çalışmaları hızlandı!

Trabzon'da müze olarak kullanılırken 52 yıl sonra yeniden ibadete açılan tarihi Ayasofya Camisi'nin restorasyonu için çalışmalar hızlandırıldı.

Civil Irmağı 2. Etap'ta çalışmalar başladı!

Kentin en önemli rekreasyon alanlarından biri olan Civil Irmağı’nın çehresini modern bir görünüme kavuşturmak için Ordu Büyükşehir Belediyesi’nce hazırlanan Civil Irmağı İkinci Etap Çevre Düzenleme Projesi kapsamında çalışmalar devam ediyor.

ayasofya rekreasyon çalışmaları son durum Haberi

ayasofya rekreasyon çalışmaları son durum


TOKİ ile Trabzon Belediyesi’nin ortaklaşa gerçekleştirdiği Ayasofya Kentsel Dönüşüm Projesi rekreasyon düzenleme çalışmalarında sona yaklaşıldı.

Yüklenici firmanın çalışmalarını hızlı bir şekilde sürdürdüğü Ayasofya Kentsel Dönüşüm rekreasyon düzenlemesinin tamamlanması ile Ayasofya'nın çevresi güzel bir görünüme kavuşturulmuş olacak.

Ayasofya'nın çevresini çarpık yapılaşmadan kurtarmak amacıyla 44 binanın kamulaştırılarak yıkıldığını ve hak sahiplerine yaklaşık 40 milyon TL'nin ödendiği kaydeden Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Ayasofya'da yöresel el sanatları ürünlerinin satışı ve tanıtımının yapılacağı alanların da oluşturulacağını söyledi. “Ayasofya çevresindeki bu örnek çalışma şehrimizi ileriye taşıyacak, dünya kenti yapacak adımların en önemlilerinden biridir” diyen Başkan Gümrükçüoğlu, Ayasofya Kentsel Dönüşüm Projesi'nde rekreasyon yapımının bu yılın ilk çeyreğinde tamamlanarak hizmete sunulacağını sözlerine ekledi.

Toki...