21 / 05 / 2024

Ayazma Caddesi

Ayazma Caddesi

Şile Ihlamur Ve Ayazma Caddeleri Düzenleme İnşaatı yapım işi 3 Eylül günü ihaleye çıkıyor...

Pendik Çınardere Mahallesi itiraz 1/5000 ölçekli plan askıda!

Pendik İlçesi, Çınardere Mahallesi, Olimpiyat Caddesi ile Ayazma Caddesi arasında kalan alana ilişkin itiraz 1/5000 ölçekli plan bugün askıya çıkarıldı...

Pendik Belediyesi'nden Keltepe açıklaması!

Pendik Belediyesi, Çınardere Mahallesi Ayazma Caddesi kuzeyindeki Keltepe bölgesiyle ilgili bir açıklama yaptı. İşte o açıklama...

Tırcılar Nakliyat Orman Ürünleri Metal İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tırcılar Nakliyat Orman Ürünleri Metal İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Metin Genç tarafından 10 bin TL sermaye ile 5 Nisan'da Kartal, Çarşı Mahallesi, Tarihi Ayazma Caddesi'nde kuruldu.

Aytem Yapı Taahhüt İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aytem Yapı Taahhüt İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Selma Temel tarafından 24 bin TL sermaye ile 11 Mart'ta Kartal, Çarşı Mahallesi, Tarihi Ayazma Mahallesi, Tarihi Ayazma Caddesi'nde kuruldu.

Doksanlar İnşaat Metal Hırdavat Malzemeleri Pazarlama Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doksanlar İnşaat Metal Hırdavat Malzemeleri Pazarlama Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Yürekli tarafından 10 bin TL sermaye ile 11 Ocak'ta Kartal, Çarşı Mahallesi, Tarihi Ayazma Caddesi'nde kuruldu.

İmtek Yapı Elektrik Mekanik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İmtek Yapı Elektrik Mekanik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Adem Demir tarafından 60 bin TL sermaye ile 16 Aralık'ta Üsküdar, Ünalan Mahallesi, Ayazma Caddesi, Akdağlar İş Hanı'nda kuruldu.

Elit Cephe Sistemleri Alüminyum Metal Doğrama Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Elit Cephe Sistemleri Alüminyum Metal Doğrama Sanayi Limited Şirketi, Tahsin Güctekin tarafından 40 bin TL sermaye ile 2 Aralık'ta Üsküdar, Ünalan Mahallesi, Ayazma Caddesi, Anzer Sokak'ta kuruldu.

Beş İnşaat Metal Temizlik Deri ve Lojistik Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Beş İnşaat Metal Temizlik Deri ve Lojistik Hizmetleri Limited Şirketi, Sinan Yıldız tarafından 14 bin TL sermaye ile 18 Ağustos'ta Kartal, Çarşı Mahallesi, Tarihi Ayazma Caddesi'nde kuruldu.

Kağıthane İş Merkezi iletişim!

Habitat İnşaat imzası ile hayata geçirilen Kağıthane İş Merkezi tek blok halinde yükseliyor. Projenin Ayazma Caddesi'yle yaya bağlantısı bulunuyor. İşte Kağıthane İş Merkezi iletişim bilgileri...

Esenyurt'taki takı fabrikasında yangın!

Esenyurt'ta, altın takı imal eden bir fabrikada çıkan yangın sonucu büyük çapta hasar meydana geldi Yangın, İstiklal Mahallesi, Büyük Ayazma Caddesi üzerinde bulunan fabrika binasında saat 20.00 sıralarında başladı.

1948 yılında Taş Köşk 50.000 liraya satılacakmış!

Ayazma Caddesi üzerinde yer alan, Taş Köşk ismiyle anılan 14 odalı, 3 hamamı bulunan meşhur köşk 1948 yılında bin 250 adet altın parasına, 50 bin liraya satılacakmış.

Nadiroğlu Gayrimenkul Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nadiroğlu Gayrimenkul Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hayrettin Peksoy tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 28 Şubat'ta Beylikdüzü, Kavaklı Mahallesi, Ayazma Caddesi'nde kuruldu.

Üsküdar Emaar Square'de 263 bin 888 dolar! 2015'te teslim!

Üsküdar Çamlıca Ayazma Caddesi üzerinde inşa edilen ve Emaar Türkiye tarafından hayata geçirilen Üsküdar Emaar Square projesinde daire fiyatları 263 bin 888 dolardan başlıyor. Projede teslimler 2015'te yapılacak...

Ayazma Caddesi Haberi

Ayazma Caddesi
İhale şu şekilde; 

İhale Kayıt No: 2012/102637

İhale Tarih ve Saati: 03/09/2012 10:30

İlgili Müdürlük/Birim Yapı İşleri Müdürlüğü

İlgili Adres: M.Nezihi Özmen Mah. Keresteciler Sitesi Kasım Sk. Nu:62 Merter/İSTANBUL GÜNGÖREN/İSTANBUL

İlgili Telefon: (0212) 449 47 97

İlgili Faks: (0212) 449 47 68

İlgili E-Posta: [email protected]

İhalenin Yapılacağı Yer: İstanbul Büyükşehir Belediyesi İhale İşleri Müdürlüğü Merter Ek Hizmet Binası M. Nezihi Özmen Mah. Keresteciler Sitesi Kasım Sk. Nu: 62 Kat:4 Merter Güngören/İSTANBUL

İhale Türü: YAPIM

İhale Usulü: Açık İhale

Niteliği ve Miktarı: İhalenin niteliği, türü ve miktarına ilişkin ayrıntılı bilgiye EKAP’ta (Elektronik Kamu Alımları Platformu) yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir. https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/

Hizmetin Yapılacağı Yer / Teslim Yeri: Şile

İşin Süresi / Teslim Tarihi: Sözleşmenin imzalandığı tarihten...