08 / 05 / 2024

ayazma konutları bugün son

ayazma konutları bugün son

Emlak Konut Ayazma projesinde kura başvuruları için bugün son gün. İkitelli'de hayata geçen Ayazma Emlak Konut projesinde Kura başvuru bedeli 10 bin TL. Emlak Konut Ayazma İkitelli telefon numarası haberimizde yer alıyor.

TOKİ Diyarbakır deprem konutları kuraları bugün çekiliyor! AFAD Diyarbakır kura sonuçları 3+1 isim listesi 20 Şubat 2024

Diyarbakır deprem konutları kura çekilişi için nefesler tutuldu. Asrın felaketi şeklinde nitelendirilen Kahramanmaraş depremlerinden etkilenen Diyarbakır'da hayata geçirilen konutların kura çekimi bugün yapılacak. İşte AFAD Diyarbakır kura sonuçları 3+1...

İzmir deprem konutları bugün teslim ediliyor!

İzmir'de meydana gelen deprem sonrası evsiz kalan vatandaşlar yuvalarına kavuşuyor. Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından başlatılan çalışmalar dahilinde inşa edilen konutlar bugün teslim ediliyor. 

Mamak Eserkent Sosyal Konutları kura çekilişi bugün!

Ankara Mamak'ta yeni evli ve 65 yaş üstü vatandaşlar için aylık 100 TL'den kiraya verilecek konutlar için kuralar bugün çekiliyor. 

Mamak Eserkent Sosyal Konutları başvuruları bugün sona eriyor! 

Ankara Mamak'ta yeni evli ve 65 yaş üstü vatandaşlar için aylık 100 TL'den kiraya verilecek konutlar için uzatılan başvuru süreci bugün sona eriyor. 

Ankara Eserkent Sosyal Konutları için başvurular bugün sona eriyor!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın önem verdiği projelerden biri olan Mamak Eserkent Sosyal Konutlar için başvurular bugün sona eriyor.

TOKİ Karabük Merkez orta gelir projesi bugün satışa çıktı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Karabük Merkez orta gelir grubu projesindeki konutlar bugün itibariyle satışa çıktı.

TOKİ Başakşehir Kuzey Ayazma 363 konut ihalesi bugün!

Yeni konut üretim çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Başakşehir Kuzey Ayazma projesinin ihalesini bugün gerçekleştirecek.

TOKİ Başakşehir Ayazma 2019 kura çekilişi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Başakşehir Ayazma projesinde yer alan konutların kura çekilişi bugün gerçekleştirilecek. Projede yer alan 250 konuta 23 bin 533 başvuru geldi.

Sakarya Kocaali TOKİ başvuruları bugün başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Sakarya Kocaali projesinde yer alan konutlar bugün itibariyle satışa çıkıyor.

KİPTAŞ Silivri Konutları 3. Etap başvuruları bugün bitiyor!

KİPTAŞ Silivri Konutları 3. Etap başvuruları bugün sona eriyor. Başvurular mesai bitimine kadar kabul edilecek. Projede kura çekilişi de 28 Nisan'da çekilecek...

TOKİ Yozgat Medrese başvuruları bugün başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Yozgat Merkez Medrese Mahallesi'ndeki konutları bugün itibariyle satışa çıkardı.

Batman Emekli TOKİ Konutları bugün teslim ediliyor!

Batman Emekliler Derneği 2. Etap Toplu Konut Projesi'nde teslimler 11 Ocak'ta başlamıştı. 163 daireden oluşan projede teslimler bugün sona erecek.

İzmit Gültepe Konutları'nın ihalesi bugün!

İzmit Belediyesi tarafından inşa edilecek 433 dairelik Gültepe Konutları için inşaat ihalesi bugün gerçekleşiyor. 24 bloktan oluşacak konutlar 48 dönümlük arazi üzerinde yükselecek.

ayazma konutları bugün son Haberi

ayazma konutları bugün son

Emlak Konut Ayazma İkitelli telefon numarasını vermeden önce projeye göz atalım. Ayazma Konutları 1.340 ada 5 ve 36 numaralı parsellerde hayata geçiriliyor.


İstanbul Başakşehir İkitelli'de hayata geçen Emlak Konut Ayazma projesinde kura sistemiyle satışa sunulacak 300-350 daire bulunuyor. Projedeki kura başvuruları yarın bitiyor.


İkitelli Ayazma Konutlarında daire fiyatları; 2+1'ler için 396 bin TL, 3+1'ler için 462 bin TL, 3+1 dubleksler için 1 milyon 5 bin TL,  4+1'ler için 589 bin TL, 4+1 dubleksler için 951 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.


Emlak Konut Ayazma İkitelli telefon!

Emlak Konut Ayazma İkitelli telefon numarası: (216) 579 15 15. Projedeki kuraya başvuru bedeli 10 bin TL.


Emlak Konut Ayazma İkitelli kuralı satışlara katılabilmek için aranan şartlar;

- T.C. vatandaşı olmak, 

- 18. yaşından gün almış olmak, 

- Kişi kendi adına...