11 / 06 / 2024

Aybastı modern arıtma tesisi

Aybastı modern arıtma tesisi

OSKİ Genel Müdürlüğü, yaşanan sorunları çözmek amacıyla 2015 yılında başlattığı çalışmaları kısa bir süre içerisinde bitirerek günümüz teknolojisine uygun ve dünya standartlarında modern bir içme suyu artıma tesisi inşa etti.

Manisa'ya modern atıksu arıtma tesisi!

Manisa merkezde bulunan eski atıksu arıtma tesisinin yerine, 30 yıllık süreyi garanti altına alacak çevre dostu ve çağın teknolojisine uygun bir tesis inşa ediliyor.

Aybastı modern arıtma tesisine kavuştu!

OSKİ Genel Müdürlüğü, yaşanan sorunları çözmek amacıyla 2015 yılında başlattığı çalışmaları kısa bir süre içerisinde bitirerek günümüz teknolojisine uygun ve dünya standartlarında modern bir içme suyu artıma tesisi inşa etti.

Şanlıurfa'da Atık Su Arıtma Tesisleri yapılacak!

Modern kentleşmenin yapısal revizyonunu merkez ve kırsal ilçelerde sürdüren Büyükşehir Belediyesi, Hilvan ve Bozova’da yapımına başladığı Atık Su Arıtma Tesisleriyle çevreye duyarlılık projelerini adım adım gerçekleştiriyor.

Perşembe içme suyu arıtma tesisine kavuştu!

Yavaş kum filtreli içme suyu arıtma tesisinin yerine mevcut tesisin 10 günde yaptığı işi 1 günde yapabilecek, hızlı kum filtreli, günümüz standartlarına uygun ve modern bir arıtma tesisi OSKİ tarafından inşa edildi.

OSKİ Ulubey'e modern içme suyu arıtma tesisi kazandırdı!

Ordu'da içme sularının kalitesini artırmaya yönelik arıtma tesisi yapım, onarım ve restorasyon çalışmalarını sürdüren OSKİ Genel Müdürlüğü, Ulubey'e son teknoloji sistemlerinin uygulandığı, dünya standartlarında içme suyu arıtma tesisi kazandırdı.

Datça Arıtma Tesisi modern bir yapıya kavuştu!

MUSKİ ekipleri halk sağlığı ve daha verimli arıtma gerçekleştirebilmek için Datça Atıksu Arıtma Tesisi (AAT) ana Terfi istasyonunu yeniledi.MUSKİ Genel Müdürlüğünde görevli uzmanlar tarafından istasyonda incelemelerde bulunuldu.

Datça arıtma tesisi modern yapıya kavuştu!

MUSKİ ekipleri halk sağlığı ve daha verimli arıtma gerçekleştirebilmek için Datça Atıksu Arıtma Tesisi (AAT) ana Terfi istasyonunu yeniledi.

Soma Arıtma Tesisi’nin yer teslimi yapıldı!

Türkiye’de 15 Atıksu Arıtma projesi arasında yer alarak AB Hibe fonlarından ve Çevre Şehircilik Hibe Fonlarından yararlanacak olan tesis tamamlandığında Türkiye’nin en modern tesislerinden bir tanesi olacak.

Soma'ya modern arıtma tesisi inşa edilecek!

MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Şehnaz Başaran, Soma'nın en önemli yatırımlarından birisi olan Soma Atık Su Arıtma Tesisi Projesi için düzenlenen toplantıya katıldı. Başaran İlçeye çağdaş ve teknolojik altyapıya sahip bir tesis kazandırılacağını belirtti

Acıgöl Organize Sanayi Bölgesinde arıtma tesisinin faaliyete geçmesi için çalışmalar hızlandı!

Nevşehir'in Sanayi anlamında gelişmesine en önemli katkıyı sağlayacak olan alanlardan biri olan Acıgöl Organize Sanayi bölgesinde arıtma tesisinin bir an önce faaliyete geçirilmesi için çalışmaların hızla sürdürüldüğü bildirildi.

Ordu Atıksu Arıtma Tesisinin açılışı yapıldı!

Ordu'dan Karadeniz'e kirli su akmayacak Avrupa Birliği (AB) ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın katkılarıyla, Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Ordu Atıksu Arıtma Tesisi açıldı...

Ordu atıksu arıtma tesisi açıldı!

Ordu'dan Karadeniz'e kirli su akmayacak Avrupa Birliği (AB) ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın katkılarıyla, Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Ordu Atıksu Arıtma Tesisi açıldı.

Gürsu yeşil çevre arıtma tesisi işletmesinin kapasite artırımı için ihale düzenlendi!

Gürsu'da kurulu bulunan S.S. Yeşil Çevre Arıtma Tesisi işletmesinin kapasite artırım için ihale sözleşmesi törenle imzalandı. Vali Münir Karaloğlu, "artık Bursamızda temiz çevre ve temiz deniz istiyoruz" dedi.

Aybastı modern arıtma tesisi Haberi

Aybastı modern arıtma tesisi


Aybastı ilçesi temiz, kaliteli ve sağlıklı içme suyu hizmeti sağlayacak modern bir içme suyu arıtma tesisine kavuştu.

 
MEVCUT TESİS, İHTİYAÇLARA CEVAP VEREMİYORDU

Aybastı ilçe merkezi ve çevresinin içme suyu arıtımını sağlayan mevcut arıtma tesisi, kullanım ömrünün bitmesinden dolayı standartlara uygun içme suyu arıtımı gerçekleştiremiyordu. Mekanik aksamı eskiyen, betonarmesi yıpranan ve eski teknoloji sistemlerinin uygulandığı yavaş kum filtreli havuzlara sahip olan arıtma tesisi bazı dönemlerde bulanıklık sorunlarına neden oluyordu.

YENİ TESİS, SAATTE 400 M3 İÇME SUYU ARITIYOR

OSKİ Genel Müdürlüğü, yaşanan sorunları çözmek amacıyla 2015 yılında başlattığı çalışmaları kısa bir süre içerisinde bitirerek günümüz teknolojisine uygun ve dünya standartlarında modern bir içme suyu artıma tesisi inşa etti. Saatte 400 m3 içme suyu arıtım kapasitesine sahip olan tesisin devreye girmesiyle birlikte Aybastı ilçe merkezi ve...