15 / 05 / 2024

AYD - Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği

AYD - Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği

50 milyar dolarlık yatırım değerine sahip AVM sektörünün temsilcisi AYD'de 3’üncü dönem başladı. AYD - Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği’nin 7’inci Olağan Genel Kurulu 17.02.2015’te Orjin Maslak’ta gerçekleştirildi.

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği'nden İsra Holding'e tam not!

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği (AYD) tarafından bu yıl 14’üncüsü düzenlenen Alışveriş Ekonomisi Zirvesi'nden İsra Holding'e tam not geldi. 

Alışverişlerde yeniden dönem! Artık oraya gidip indirimli olarak ürün alabileceksiniz

Türkiye'de alışveriş konusunda yeni bir dönem başlıyor. KoopBakkal Projesi'nin Aralık 2022 itibarıyla ilk etapta 6 ilde başlatılacağını belirten Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürü Hüseyin Aydın, bu illerin Trabzon, Sakarya, Yozgat, Tokat, Konya ve Ankara olduğunu aktardı.

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği açıklanan destekten memnun!

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği (AYD) Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Hüseyin Altaş, iş yeri kiralamalarında uygulanan KDV indiriminin süresinin uzatılmasıyla ilgili açıklamalar yaptı.

Alışveriş merkezlerinde kira tahsilatı takvimi yeniden düzenlendi!

Zorlu Gayrimenkul Genel Müdürü Didem Aydın, koronavirüs tedbirleri kapsamında kapatılan alışveriş merkezlerinin durumunu değerlendirdi...

AYD'den alışveriş merkezlerinin açılışı öncesi tavsiye kararları!

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği (AYD) Yönetim Kurulu, alışveriş merkezlerinin açılış zamanı ve kısa vadede öngörülen uygulamalar hakkındaki tavsiye kararlarını paylaştı.

Erol Evgin, unutulmaz şarkılarıyla XII. AYD Alışveriş Ekonomisi Zirvesi’nde!

AYD tarafından düzenlenen 12'nci AYD Alışveriş Ekonomisi Zirvesi Türk pop müziğinin duayen sanatçısı Erol Evgin’i ağırlamak için gün sayıyor...

Cem Yılmaz, XI. AYD Alışveriş Ekonomisi Zirvesi’ne damga vuracak!

Ünlü komedyen Cem Yılmaz, Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği (AYD) tarafından Soysal iş birliği ile düzenlenen XI. AYD Alışveriş Ekonomisi Zirvesi'ne katılacak...

En yenilikçi alışveriş merkezleri Türkiye'de!

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği (AYD) tarafından bu yıl altıncısı düzenlenen geleneksel MAPIC yemeğinde, çoğunluğu yabancı yatırımcı olmak üzere yaklaşık 200 perakendeci ve yatırımcı buluştu. 

Alışveriş merkezlerinden 110 milyar TL ciro bekleniyor!

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği (AYD) Başkanı Hulusi Belgü,  "Alışveriş merkezlerinin 2017 yılı sonu itibarıyla yaklaşık 110 milyar TL'lik bir ciroya ulaşacağını tahmin ediyoruz'' dedi.

Tempoint Alışveriş Merkezi İşletmeciliği ve Turizm Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Tempoint Alışveriş Merkezi İşletmeciliği ve Turizm Ticaret Anonim Şirketi Manık Tanık, Metün Gül, Ali Gül, Sönmez Aydın ve Süleyman Sayın tarafından 29 Kasım 2017'de kuruldu.

TEM Ponit Alışveriş İşletmeciği ve Turizm Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

TEM Ponit Alışveriş İşletmeciği ve Turizm Ticaret Anonim Şirketi Metin Gül, Ali Gül, Sönmez Aydın, Süleyman Sayın ve Yusuf Buğra Tanık ortaklığında 200 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Deniz GYO'dan Göksu Alışveriş Merkezi açıklaması!

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda Göksu Alışveriş Merkezi ile ilgili açıklama yayınladı.

Deniz GYO, Göksu Alışveriş Merkezi davası!

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Göksu Alışveriş Merkezi'nin davasına ilişkin bildiriyi Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınladı.

AYD - Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği Haberi

AYD - Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği

  

2013 - 2015 dönemini sonlandıran ve AVM sektörüne yön veren AYD, 2015 – 2017 döneminde de Başkan Hulusi Belgü ile devam etme kararı aldı.

AYD Başkanı Hulusi Belgü yeni dönem mesajında; “2015 yılında da sektör performansımızı arttırmaya devam edeceğiz. Hedefimiz devlete olan katkımızı 20 Milyar TL’nin üzerine çıkarmak ve organize perakende sektörünün 110 Milyar Dolarlık büyüklüğün üzerine taşımak.  Bunun yanı sıra; modern, iyi tasarlanmış yeni AVM’ler ile birlikte bu yıl sektörümüzdeki istihdamı da 400.000’in üzerine çıkartmayı önemsiyoruz. Yabancı yatırımcıların en cazip bulduğu ve ciddi yatırımlar yaptığı bir sektör olmaya da devam edeceğiz.” dedi.

AYD Olağan Genel Kurulu’nda % 70 asil üyenin katılımıyla yapılan oylamalarda oy birliği ile göreve seçilen yeni Yönetim Kurulu; bir önceki dönemde de başkanlık görevini sürdüren Multi Türkiye...