30 / 04 / 2024

ayd danışma kurulu

ayd danışma kurulu

AYD- Alışveriş Merkezi Yatırımcıları Derneği’nin Olağanüstü Genel Kurulu Dernek Genel Merkezi’nde yapıldı. 2009’dan beri Kurucu-Başkan Hakan Kodal veda etti. AYD’de de Multi Development Türkiye CEO’su Hulusi Belgü Başkan oldu...

AYD Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Şapkacı: AVM sektörü yeni yatırımlara ihtiyaç duyuyor!

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği (AYD)   Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Şapkacı, AVM sektöründe yeni yatırımlara ihtiyaç olduğunu söyledi.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı işçi ve memur için kolları sıvadı! Üçlü danışma kurulu toplanıyor! Tarih verildi

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, çalışma hayatının önemli sosyal diyalog mekanizmaları arasında gelen Üçlü Danışma Kurulu'nu toplamak için çalışmalara başladı. İşçi ve memur için kolları sıvayan Bakanlık üçlü dayanışma kurulu toplayacak.

Karaca’dan 50. Kuruluş yıldönümüne özel dev kampanya! Eylül sonuna kadar ikinci ürüne yüzde 50 indirim!

Ev tekstili, küçük ev aletleri, sofra ve mutfak gibi çeşitli kategorilerde ürünler üreten Karaca, 50.yaşını kutluyor. Şirket, kuruluş yıldönümüne özel büyük bir indirim kampanyasını duyurdu.

KESK'ten EYT'lilerle ilgili yeni açıklama!

AKP hükümetinin EYT'lilerle ilgili düzenlemesine ilişkin konuşan KESK Eş Genel Başkanı Mehmet Bozgeyik, “Bizim de dahil olduğumuz Kamu Personeli Danışma Kurulu toplanmadığı için bu süreç tek taraflı yürüyor” dedi.

İzmir'de Büyükşehir Belediye binası için çalışmalar başladı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, 30 Ekim tarihinde hasar alan ana hizmet binası için çalışmalara başladı. Bina için danışma kurulu oluşturuldu. 

Hüseyin Altaş yeniden AYD Yönetim Kurulu Başkanlığına seçildi!

Hüseyin Altaş yeniden Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği Yönetim Kurulu Başkanlığına seçildi...

Gözler kısa çalışma ödeneğine çevrildi! Ödemeler ne zaman yapılacak?

Koronavirüsle mücadele sürecinde vatandaşların ekonomik açıdan mağduriyetlerini azaltmak amacıyla sağlanan kısa çalışma ödeneği mart ayında son kez ödenmesi gerekirken alınan yeni kararla yeniden uzatıldı.

Gayrimenkulde Kadın Liderler Platformu Başkanı Didem Hiçyorulmazlar oldu!

Gayrimenkul sektöründe kadın varlığını güçlendirmek için faaliyet gösteren Gayrimenkulde Kadın Liderler (GKL) Platformu’nda bayrak değişimi yaşandı. GKL İcra ve Danışma Kurulu başkanlık görevini iki yıldır sürdüren Neşecan Çekici, yeni görevini Didem Hiçyorulmazlar'a devretti. 

Kemal Kılıçdaroğlu: Esnafa kira desteği verilmeli!

Partisinin Kovid-19 Danışma Kurulu toplantısında konuşan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Esnafa kira desteği verilmeli. İşsiz kalan yurttaşlarımıza hak ettikleri gibi İşsizlik Sigorta Fonu’ndan gelir desteği verilmeli'' dedi.

6. Uluslararası Taş Kongresi 23-26 Mart'ta!

Doğal taş sektörünün temsilcileri 23-26 Mart 2021 tarihlerinde dúzenlenecek olan 6. Uluslararası Taş Kongresi'nin danışma kurulu toplantısında buluşacak.

Meksika'da inşaat sektörünün yeniden açılmasına izin verecek talimatlar yayımlandı!

Meksika'da tüm dünyayı etkisi altına alan yeni tip koronavirüs salgını konusunda başdanışma kurulu olan Genel Sağlık Kurulu, inşaat, madencilik, otomobil ve kamyon imalatı sektörünün yeniden açılmasına izin verecek talimatları yayımladı.

AYD'den alışveriş merkezlerinin açılışı öncesi tavsiye kararları!

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği (AYD) Yönetim Kurulu, alışveriş merkezlerinin açılış zamanı ve kısa vadede öngörülen uygulamalar hakkındaki tavsiye kararlarını paylaştı.

Hüseyin Altaş: AVM’lerde kiralar düşürülecek!

Birleşmiş Markalar Derneği (BMD) tarafından düzenlenen Markalı İhracat Zirvesi 2020'de konuşma yapan AYD Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Altaş, "AYD olarak perakendecinin ciddi kayıpları olma ihtimali üzerine kiraların düşürülmesi ve benzeri önlem almak için kendi aramızda çalıştay yapacağız" dedi...

ayd danışma kurulu Haberi

ayd danışma kurulu


Sektörün sorumlu lider kuruluşu olan AYD’nin kurucusu ve kuruluşundan itibaren de yönetim kurulu başkanı olarak görev yapan Hakan Kodal, daha önce de çeşitli toplantılarda belirttiği gibi 2013 yılı Olağanüstü Genel Kurulu’nda “Başkan” olarak misyonunu tamamladığını ifade ederek veda etti. 


Kodal veda mesajında; “Kuruluşumuzdan bugüne kadar, AYD sektörünün sorumlu lideri oldu. Türkiye ekonomisinin temel taşlarından birisini oluşturan organize perakende ve AVM sektörlerinin sağlıklı gelişimi için çok önemli projelere öncülük yaptı.Sektörün şeffaflaşması ve kurumsallaşması adına önemli adımlar attı, bazı sorunlarına çözümler getirdi, bazılarının çözümü için çabaladı, sektörünün sözcüsü oldu.Tabii ki tüm bu yaptıklarımız, sizlerin desteği olmadan asla gerçekleşemezdi. Sektörümüzün bu son derece önemli görevine bizleri layık gören bütün üyelerimize Yönetim Kurulumuz adına teşekkür ederim. Ayrıca AYD üyelerine, Komitelerine, Genel Sekreterimize, Yönetim Kurulu...