05 / 05 / 2024

AYD ile SKD işbirliği protokolü

AYD ile SKD işbirliği protokolü

AYD ile İş Dünyası ve Sürdürülebilir Kalkınma Derneği (SKD) 3 Mart 2016 tarihindeki VIII. AVM Yatırımları Konferansı sırasında saat 13.00’te Wyndham Grand İstanbul Levent Otel’de bir işbirliği protokolü imzaladı.

AVM metrekare verimlilik endeksi yüzde 87,6 arttı! Kiralanabilir metrekareye düşen ciro 10 bin 856 TL oldu!

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği (AYD) ile Akademetre Research tarafından ortaklaşa oluşturulan AVM Endeksi’nin Aralık ayı sonuçları açıklandı. Verilere göre Aralık 2023'te AVM metrekare verimlilik endeksi yüzde 87,6 artarak 2848 puana yükseldi. 

AVM Metrekare Verimlilik Endeksi'nde yüzde 84,3'lük artış!

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği (AYD) ile Akademetre Research tarafından ortaklaşa olarak oluşturulan AVM Endeksi’nin Eylül ayı sonuçlarına göre, AVM Metrekare Verimlilik Endeksi, bir önceki senenin aynı ayına göre nominal olarak yüzde 84,3 artış gösterdi.

AVM metrekare verimlilik endeksi Temmuz'da yüzde 93,4 arttı! 

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği (AYD) ile Akademetre Research tarafından ortaklaşa oluşturulan AVM Endeksi’nin Temmuz sonuçlarına göre, metrekare verimlilik endeksi Temmuz'da yüzde 93,4 artış gösterdi. İşte detaylar...

AVM Metrekare Verimlilik Endeksi Mayıs'ta yüzde 100,1 arttı!

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği (AYD) ile Akademetre Research tarafından ortaklaşa oluşturulan AVM Endeksi’nin Mayıs ayı sonuçlarına göre, AVM Metrekare Verimlilik Endeksi, Mayıs ayında bir önceki yılın aynı ayına göre nominal olarak yüzde 100,1 arttı

Aydın ile Denizli arasına yapılacak otoyol TBMM gündeminde!

Aydın ile Denizli arasına yapılacak otoyol meclis gündemine taşındı. CHP'li Karaca, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Koray Aydın: İzmir Depremi ile Marmara depremini karşılaştırmak trajikomiktir!

17 bin vatandaşın hayatını kaybettiği 133 bin binanın ise enkaz olduğu 17 Ağustos 1999 Marmara Depremi döneminde Bayındırlık ve İskan Bakanlığı koltuğunda olan Koray Aydın, İzmir depremi ile Marmara depremin karşılaştırılmasının trajikomik olduğunu dile getirdi. 

6 ayda 208 bin metrekare AVM alanı açıldı!

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği (AYD) ile Akademetre Araştırma verilerine göre, 2018 ikinci çeyrekte 208 bin metrekare AVM alanı piyasaya girdi.

AVM Ciro Endeksi Eylül ayında yüzde 8,5 arttı!

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği (AYD) ile Akademetre Research tarafından ortaklaşa oluşturulan AVM Endeksi verilerinin Eylül ayı sonuçları açıklandı. 

Blue Lake Projesi Günsan’ın Modüler Inox serisi ile aydınlanacak!

Metal Yapı Konut’un Küçükçekmece gölüne komşu Blue Lake projesi, Günsan’ın metal şıklığı ön plana çıkaran Modüler Inox serisi ile aydınlanacak.

Yeşilovacık-Aydıncık ile Aydıncık-Gözce arasındaki 6 tünel açıldı!

Mersin-Antalya arasındaki Akdeniz Sahil Yolu, Yeşilovacık-Aydıncık/Aydıncık-Gözce arasındaki 6 tünel ile 1 viyadüğün açılışı düzenlenen törenle gerçekleştirildi.

Mustafa Aydın Kayı Okulları ile eğitim sektörüne girdi!

Mustafa Onur Aydın, Matematik Öğretmeni kardeşi Merve Aydın ile eğitime 5 yılda 100 milyon dolarlık yatırım yapacak.

Tarihi yapılar, doğru aydınlatma ile kentlere kazandırılmalı!

ZEVE Aydınlatma Tasarım Stüdyosu kurucularından Ayrım Yaser Talu, zengin bir tarihi mirasa sahip olan İstanbul başta olmak üzere, ülkemizin farklı kentlerinde yer alan sembolleşmiş tarihi yapıların doğru aydınlatma tasarımı ile yeniden ele alınması gerektiğine inanıyor.

TOKİ Yozgat Aydıncık ile Saraykent kura çekilişi bugün!

TOKİ Yozgat Aydıncık ile Saraykent kura çekilişi bugün yapılacak. Sonuçlar emlakkulisi.com'da yer alacak.

AYD ile SKD işbirliği protokolü Haberi

AYD ile SKD işbirliği protokolü

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği (AYD) ile İş Dünyası ve Sürdürülebilir Kalkınma Derneği (SKD) 3 Mart 2016 tarihindeki VIII. AVM Yatırımları Konferansı sırasında saat 13.00’te Wyndham Grand İstanbul Levent Otel’de bir işbirliği protokolü imzaladı.


AYD ve SKD “Sürdürülebilirlik’’ için el sıkıştı!

AYD Yönetim Kurulu Başkanı Hulusi Belgü ve SKD Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Canan Ercan Çelik’in imzaladığı protokol kapsamında AYD ve SKD, AVM’lerde sürdürülebilir kalkınma yaklaşımı ile ilgili farkındalık yaratılması, bu yaklaşımın benimsenerek yönetim kriteri haline getirilmesi ve uygulamaya alınması konularında ortak çalışmalar yapmayı kararlaştırdı. Birlikte iş yapmaktan heyecan duyduklarını dile getiren dernek temsilcileri, karşılıklı olarak birbirlerine “Hayırlı olsun” dileklerini imzaladıktan sonra öğle yemeğine geçtiler.


Bu işbirliği kapsamında AYD üyesi kurumlar da SKD tarafından enerjiyi daha verimli kullanmaya teşvik etmek amacıyla 2013’te...