29 / 04 / 2024

Ayder yaylası dönüşüm projesi

Ayder yaylası dönüşüm projesi

Rize'deki Ayder Yaylası, otopark ve altyapı çalışmaları sebebiyle belirli sürelerle araçların giriş çıkışına kapatıldı.

Ayder Yaylası'nda kentsel dönüşüm Nisan ayında başlayacak!

Rize'nin Ayder Yaylası için Toplu Konut İdaresi (TOKİ) öncülüğünde 'Kentsel Dönüşüm Projesi' hazırlandı. Ayder Yaylası'nda kentsel dönüşüm Nisan ayında başlayacak.

Ayder yaylasında kentsel dönüşüm heyecanı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Ayder'i kirlettik, rezil ettik çıkışıyla gündeme gelen Rize'nin ünlü turizm merkezi Ayder Yaylası için kentsel dönüşüm projesi başlatılacak. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan Ayder Yaylası'ndaki kentsel dönüşüm çalışmalarını yerinde teftiş etti!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rize'deki Ayder Yaylası'nda devam eden kentsel dönüşüm çalışmalarını yerinde teftiş etti.

Ayder kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum ne? 

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ömer İleri, Rize'nin Ayder Yaylası'ndaki kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında açıklama yaptı.

Ayder'de kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz!

AK Parti Rize Milletvekili Muhammed Avcı, yaptığı açıklamada, "Ayder'in dönüşümünü, o coğrafyanın doğasına ve mimarisine uygun şekilde gerçekleştireceğiz" dedi.

Ayder Yaylası'nda kentsel dönüşüm çalışmaları başladı!

Rize'nin dünyaca ünlü yaylası Ayder Yaylası'nın aslını koruyarak geleceğin cazibe merkezi olması için başlatılan dönüşüm çalışmaları devam ediyor. Çalışmalar hakkında bilgi veren Rize Valisi Kemal Çeber, Ayder'de beton yapı görülmeyeceğini dile getirdi.

Ayder Yaylası'nda dönüşüm tam gaz!

Rize'nin Çamlıhemşin ilçesine bağlı dünyaca ünlü Ayder Yaylası'nda başlatılan dönüşüm çalışmaları hız kesmeden sürüyor...

Ayder’de kademeli kentsel dönüşüm başlıyor!

Ayder’de kentsel dönüşüm çalışmaları kademeli olarak başlıyor. Alanda turizmin hızlanması için koruma imar planı değişti.

Murat Kurum: Ayder Yaylası'nda dönüşüm süreci başlatacağız!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Ayder Yaylasında yapılaşmaya izin verilmeyeceğini ve burada 'gönüllü bir dönüşüm süreci başlatılacağını' söyledi...

Ayder Yaylası'nda kentsel dönüşüm başladı! 

Rize'nin Çamlıhemşin ilçesinde bulunan Ayder Yaylası'nda kentsel dönüşüm çalışmaları başladı. Yapılan otopark ve altyapı çalışmaları sebebiyle bölgeye araç giriş ve çıkışları kapatıldı...

Ayder Yaylası'nda kentsel dönüşüm çalışmaları başladı!

Ayder Yaylası'nda kentsel dönüşüm çalışmaları başladı. Ayder'de öncelikle kanalizasyon, su, elektrik gibi alt yapı çalışmaları yol altına alınacak ve 1.600 araç kapasiteli otopark inşaatına başlanılacak...

Uzungöl ve Ayder'de kentsel dönüşüm başlıyor!

Doğu Karadeniz Bölgesi'nde bulunan yaylalarda imar barışına aykırı kaçak yapılar yıkılıyor. Uzungöl ve Ayder'de kentsel dönüşüm başlıyor.

Ayder Yaylası’nda büyük dönüşüm başlıyor!

Ayder Yaylası’nı kurtaracak dönüşüm!Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Ayder Yaylası'nı kirlettik, rezil ettik" çıkışı ile gündeme gelen Rize'nin ünlü turizm merkezi Ayder Yaylası için harekete geçiliyor...

Ayder'de kentsel dönüşüm başlıyor!

Rize'nin Çamlıhemşin ilçesinde yer alan Ayder Yaylası'nda TOKİ öncülüğünde, 5 bakanlığın ortaklaşa uygulayacağı Kentsel Dönüşüm Projesi ile altyapı ve ulaşım sorunları çözülecek. Dikey yerine en fazla 2 katlı yatay yapılar inşa edilecek.

Ayder Yaylası’nda kentsel dönüşüm başlıyor!

Rize'nin ünlü turizm merkezi Ayder Yaylası'nda uygulanacak kentsel dönüşüm projesi için harekete geçiliyor. TOKİ öncülüğünde 3 aşamalı gerçekleşecek projede en fazla 2 katlı yatay yapılar inşa edilecek.

Ayder yaylası dönüşüm projesi Haberi

Ayder yaylası dönüşüm projesi

Rize Çamlıhemşin'e bağlı dünyaca ünlü Ayder Yaylası, otopark ve altyapı çalışmaları sebebiyle belirli sürelerle araçların giriş çıkışına kapatıldı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Rize Çamlıhemşin Belediye Başkanı Osman Haşimoğlu konuyla ilgili olarak yaptığı yazılı açıklamada, kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında Ayder'de otopark çalışmasının başladığını, ayrıca altyapı, kanalizasyon ve su hattı yenileme çalışmalarının da sürdüğünü dile getirdi.

Yapılan açıklamada, Ayder şehir içi geçiş yolu altyapı çalışmalarının sağlıklı ve hızlı bitirilebilmesi için İl Trafik Komisyonu kararıyla 1 Temmuz tarihine kadar her gün 08.00-12.00 ile 13.30-17.00 saatleri arasında yolun araç trafiğine kapatıldığını belirten Haşimoğlu, "Halkımızın ve misafirlerimizin anlayış göstereceğine inanıyor, verdiğimiz rahatsızlıktan özür diliyoruz." şeklinde konuştu.

Osman Haşimoğlu, yaya trafiği ile ilgili bir sorun olmadığını söyleyerek, vatandaşlardan kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında daha iyi bir Ayder için anlayış beklediklerini dile...