02 / 05 / 2024

Ayder Yaylasına gelen turist sayısı

Ayder Yaylasına gelen turist sayısı

Her mevsim yerli ve yabancı turistlerin ilgisini çeken Çamlıhemşin ilçesine bağlı dünyaca ünle Ayder Yaylası, baharın gelişiyle havaların ısınmasının ardından özellikle hafta sonları tatilcilerin gözde mekanı oldu.

Hurda fiyatlarına dev zam! Demir ve bakır hurda bugün kaç TL oldu? 14 Mart 2024 hurda fiyat listesi...

Bakır ve demir hurda fiyatlarına gelen zamlar dur durak bilmiyor. Peki güncel hurda fiyatları ne kadar oldu? İşte 14 Mart 2024 hurda fiyat listesi...

Ayder Yaylası'ndaki statü değişikliğine mahkemeden dur kararı! 

Ayder Yaylası’nın düşürülen koruma statüsüne yapılan itiraz kapsamında yürütmeyi durdurma kararı alındı ve  değişikliğin geri dönülmez sonuçlara neden olacağı belirtildi. İşte ayrıntılar...

Konut sitesi aidatına gelen zam yüzde 68! Bu enflasyon nasıl düşecek?

Haber Programı Sunucusu Barış Esen, resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda site aidatına gelen zammın yüzde 68 olduğunu belirterek, "Bu enflasyon nasıl düşecek?" diye sordu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Ayder Yaylası'ndaki kentsel dönüşüm çalışmalarını yerinde teftiş etti!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rize'deki Ayder Yaylası'nda devam eden kentsel dönüşüm çalışmalarını yerinde teftiş etti.

Durma noktasına gelen ticari kredilerde kıpırdanma başladı!

Temmuz ayında yaşanan durgunluk sonrasında ticari kredilerde yüksek faiz oranlarına rağmen artış yaşandı ve ticari kredi büyümesi 22 Eylül haftası itibariyle 2,5 ayın zirvesine çıktı.

Demir fiyatlarına rekor zam! Fiyatlar resmen fırladı! 1 ton demir fiyatı ne kadar oldu? 

Demir fiyatlarına gelen zam inşaat sektörünün gündemine bomba gibi düştü. Son zamanların en yüksek rakamına ulaşan demir fiyatları, sektörü salladı. 1 ton demir fiyatı ne kadar oldu? Güncel demir fiyatları kaç lira?

Yaşlılık aylığına Temmuz zammı müjdesi! 65 yaş üstü vatandaşlar kaç TL maaş alacak? Şimdi rakama bakın! 

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, yaşlı aylığı olarak da bilinen 65 yaş aylığına gelen yeni zammı geçtiğimiz haftalarda açıkladı. 

Akaryakıt fiyatlarına tarihi zam gelmişti! TEB’ten arka arkaya akaryakıt müjdesi geldi!

Önceki günlerde akaryakıt fiyatlarına gelen dev zammın ardından araç sahipleri resmen kontak kapatma noktasına gelmişti. Ancak araç sahiplerine TEB’ten sevindirici bir haber geldi.

Mini 5 Kapı fiyatlarına gelen zam adeta dudak uçuklattı! Mini 5 Kapı Mayıs 2023 fiyatları ne kadar? 

Mini 5 Kapı fiyatlarına gelen zam adeta dudak uçuklattı! Mini 5 Kapı Mayıs 2023 fiyatları ne kadar oldu? İşte Mini 5 Kapı 19 Mayıs 2023 fiyat listesi...

Ayçiçek yağına indirimler ard arda geliyor! 5 litresi 133,90 TL'ye düştü

Artık marketlerin indirim reyonlarını süsleyen ayçiçek yağına bir indirim de Migros'tan geldi. Ayçiçek yağına gelen indirim ile beraber ayçiçek yağı ihtiyaçlarını gidermek isteyenler sıraya girdi. Peki indirim sonrası ayçiçek yağı fiyatları ne kadar oldu?

Yarısı Bizden Kampanyası'na bugüne kadar 709 bin bağımsız birim için 155 bin başvuru geldi! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Kentsel Dönüşümde Yarısı Bizden Kampanyası'na gelen başvuru sayısını duyurdu. Kampanya kapsamında, bugüne kadar 709 bin bağımsız birim için 155 bin başvuru yapıldı. 

Yarısı Bizden kampanyasına başvuru sayısı 670 bini geçti!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, maliyetin yarısını devletin üstlendiği Yarısı Bizden kampanyasına gelen başvuru sayısı 670 bini aştı...

Emekli promosyonlarına mayıs güncellemesi! 14.500 lira şipşak hesabınıza yatacak!

Emekli promosyonlarına mayıs zammı gelirken, 4A, 4B, 4C, EYT'li çift haneli ek ödeme alacak. En düşük emekli aylıklarına gelen düzenlemeyle beraber 7.500 lira alan biri 7 bin liralık promosyonla beraber bir kerelik 14.500 lirayı cebe atacak. İşte banka banka promosyon tutarları...

Ayder Yaylasına gelen turist sayısı Haberi

Ayder Yaylasına gelen turist sayısı


Doğu Karadeniz'in en önemli turizm merkezlerinden Ayder Yaylası, baharın gelmesiyle özellikle hafta sonları tatilcilerin akınına uğramaya başladı.


Yörenin en önemli turizm alanlarından biri olan, her mevsim yerli ve yabancı turistlerin ilgisini çeken Çamlıhemşin ilçesine bağlı dünyaca ünle Ayder Yaylası, baharın gelişiyle  havaların ısınmasının ardından özellikle hafta sonları tatilcilerin gözde mekanı oldu.


Hafta sonu tatilini yemyeşil bir doğal ortamda ve şehrin gürültüsünden uzak bir mekanda ailece geçirmek isteyenlerin akınına uğrayan Ayder Yaylası, yöreye gelen birçok yabancı turistin de uğramadan geçmediği turizm merkezlerinden.


Her yıl on binlerce yerli ve yabancı ziyaretçiyi ağırlayan Ayder Yaylası, baharda güzel havanın tadını çıkarmak isteyen piknikçiklerin uğrak yeri oluyor.


Özellikle Arap turistlerin ilgisini çeken Ayder Yaylası'na gelen turistler muhteşem bir doğal ortamda yürüyüş yapıp yöresel yemeklerden yiyerek konaklama imkanı...