29 / 04 / 2024

aydın acarlar projeleri

aydın acarlar projeleri

Ege Bölgesi'nin satış hacmi açısından en büyük merkezi olan Aydın'ın İncirliova ilçesi Acarlar mahallesinde bulunan toptancı halindeki esnaf sorunlarına çözüm bekliyor, pazarcılar bölge hali istiyor...

TOKİ Aydın 2023 projeleri için tarihler tek tek açıklandı! 550 konutluk iki yeni projeyi sakın kaçırmayın!

TOKİ Aydın 2023 projeleri için tarihler tek tek açıklandı... 550 konutluk iki yeni projeyi sakın kaçırmayın... İşte TOKİ Aydın projeleri 2023 detayları...

Aydın'ın o ilçesinde yaşayanlar dikkat! Beklenen tarih belli oldu!

Yeni konut projelerine son sürat devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı merakla beklenen Aydın projeleri için start verdi. İşte detaylar...

Aydın Buharkent'e okul ve pazaryeri müjdesi!

Aydın Buharkent Belediye Başkanı Mehmet Erol, ilçeye 24 derslikli okul ve kapalı pazaryeri kazandıracaklarını söyledi. Erol, beklenen projeleri hayat geçirmek için çalıştıklarını belirtti.

Aydın Aslandağ: 10 proje yapmadan Kartal'dan çıkmayacağız!

STCA Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Aslandağ Kartal'dal,  Kartal Life Atalar projeleri hakkında bilgi verdi. Aslandağ, ''10 proje yapmadan Kartal'dan çıkmayacağız" diyor.

Bitlis Güroymak, Atila Aydıner’in projeleri ile imar edilecek!

İçişleri Bakanlığı’nın Kanun Hükmünde Kararnamesi (KHK) kapsamında, Bitlis Güroymak Belediyesi’ne kayyum olarak atanan Güroymak Kaymakamı Ufuk Özen Alibeyoğlu, Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner’e nezaket ziyaretinde bulunarak, Aydıner’den projeleri hakkında bilgi aldı.

Aydın İncirliova projeleri görücüye çıktı!

İncirliova Belediye Hürriyet'te yapımı gerçekleştirilecek olan çok amaçlı sosyal tesis ile Park İncirliova 3. Etap çalışmaları için hazırlanan 20 proje Milli Aydın Bankası Sergi Salonunda sergilendi.

Aydın'ın mega projeleri hızlanıyor!

ADÜ’nün ek binasının temelini atan Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Aydın-Denizli Otoyolu’nun temelini atma, hızlı tren ve şehir hastanesi yatırımlarının sözünü verdi.

DSİ, Aydın’ın içme suyu sorununu çözüyor!

Devlet Su İşleri (DSİ) Bölge Müdürlüğü, Aydın ilinin 2050 yılına kadar olan içme, kullanma ve endüstri suyu ihtiyacı karşılayacak projeleri hayata geçiriyor.

Aydın’a turizm projeleri geliyor!

Habertürk Gazetesi köşe yazarı olan Esra Boğazlıyan bugünkü yazısında Aydın Belediye Başkanı Özlem Çercioğlu ile röportaj gerçekleştirdi. Çercioğlu, bölgedeki projeleri anlattı.

Aydın-Denizli otoyolu projesi çalışmaları ne zaman başlayacak?

Binali Yıldırım, Aydın-Denizli otoyolu müjdesini verdi. Plan Bütçe Komisyonu'ndaki görüşmeler sırasında sunum yapan Bakan Yıldırım'ın 165 kilometrelik Aydın-Denizli otoyolunun 1. grup otoyol projeleri içerisinde olduğunu söylediği öğrenildi.

Aydın Acarlar'a yeni kültür merkezi geliyor!

İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale, Kurban Bayramı'ndan hemen sonra Acarlar Mahallesi'ne kültür merkezi yapacaklarını müjdeledi. Kale kültür merkezinin yapımına Kurban Bayramı'ndan hemen sonra başlayacaklarını söyledi.

Remzi Aydın: Eyüp dev projelerle büyüyor!

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, vizyon projeleri hayata geçirmeye devam ediyor. Ulaşım, sağlık, spor, sosyal ve kültürel alanlardaki dev projeler hızla ilerliyor, Eyüp geleceğe hazırlanıyor.

Remzi Aydın Eyüp projeleri hakkında bilgi verdi!

Remzi Aydın Emniyettepe ve Güzeltepe Mahallesi’nde vatandaşlarla buluştu. Her iki mahalleyi de yürüyerek dolaşan Başkan Aydın, görüştüğü esnaf ve vatandaşa belediye çalışmaları ve projeler hakkında da bilgi verdi.

aydın acarlar projeleri Haberi

aydın acarlar projeleri


Günlük 300 tona yakın sebze ve meyve sirkülasyonu sağlayan Acarlar halkı, mahallelerine modern bir bölge hali kurulmasını istedi. Ege Bölgesi'nin satış hacmi bakımından en büyük merkezi olan Aydın'ın İncirliova ilçesi Acarlar mahallesinde bulunan toptancı halindeki pazarcı esnafı, bölge hali isteklerinin yerine getirilmesini talep etti. Yörenin en büyük geçim kaynağı olan sebze ve meyve halinin bölgeye hitap etmesi için esnaf, siyasi kesimlerden destek bekliyor. 


Ürün çeşitliliği

Pazarcı esnafı olarak en büyük arzuların bölge hali olduğunu belirten Acarlar Hali Komisyoncuları ve Pazarcıları Koruma Derneği Başkanı Aşkın Şimşek, bölge hali ile Aydın'ın da büyük kazanımlar elde edeceğini söyledi.

Aydın genelinde 14 hal bulunduğunu söyleyen Acarlar Hali Komisyoncuları ve Pazarcıları Koruma Derneği Başkanı Şimşek, "2011 yılında yapılan sebze ve meyve hali yöremize büyük bir canlılık getirmişti....