03 / 05 / 2024

aydın arazi kavgaları

aydın arazi kavgaları

Aydın'da çiftçilikle uğraşan 61 yaşındaki  Şanver A. arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıkan tartışmada eniştesi Mehmet A. tarafından pompalı tüfekle öldürüldü. 

Aydın'da arazi kavgası: 2 yaralı!

Aydın Çine Mutaflar Mahallesi’nde çıkan arazi kavgasınra iki kişi yaralandı...

Çanakkale ile Aydın'da arsa ve arazi satılacak! 

Çanakkale'de yer alan bir arazi ve Aydın'da yer alan bir arsa satışa çıkarıldı. İşte detaylar...

Aydın'da arsa, arazi ve zeytinlik satılacak! Yatırımcılar dikkat!

Aydın İli Çine Belediye Başkanlığı, Aydın Çine'de  yer alan arsa, arazi ve zeytinlikleri satışa çıkardı. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen söz konusu satış ihalesi 8 Kasım 2023 tarihinde yapılacak.

Bill Gates Muğla ve Aydın'da 3 milyon metrekarelik arazi arıyor!

Dünyanın sayılı milyarderleri arasında yer alan ve Microsoft'un kurucusu olan Muğla ve Aydın'da 3 milyon metrekarelik arazi arıyor...

Aydın'da arazi anlaşmazlığı: 1 ölü! 

Aydın'da çiftçilikle uğraşan 61 yaşındaki  Şanver A. arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıkan tartışmada eniştesi Mehmet A. tarafından pompalı tüfekle öldürüldü. 

Aydın'da arazi toplulaştırma kararı!

Aydın'da bulunan bazı yerlerde arazi toplulaştırması ve tarla içi geliştirme hizmetlerinin yapılmasına dair karar alındı...

Ahmet Aydın'dan Seferihisar’daki arazi satışlarına tepki!

AK Parti Seferihisar İlçe Başkanı Ahmet Aydın, Seferihisar Belediyesi’nin son olarak 2 arazisini daha satışa çıkarmasına tepki göstererek, “Hazırdan yenmeye ve geçmişte yapılan hatalara devam ediliyor. Bu yapılan Seferihisar’a ihanettir. Bu hatadan bir an önce dönülmeli" dedi.

Aydın'da arazi anlaşmazlığı nedeniyle akrabasını öldüren zanlı tutuklandı!

Aydın Çine'de arazi anlaşmazlığı nedeniyle tartıştığı akrabalarından birini öldüren zanlı tutuklandı...

Aydın'da arazi kavgası: 1 ölü 2 yaralı!

Aydın'ın Nazilli ilçesinde akrabalar arasında arazi anlaşması nedeniyle çıkan kavgada 1 kişi öldü 2 kişi de yaralandı. 

Aydın'da arazi kavgası: 2 yaralı!

Aydın Çine Mutaflar Mahallesi’nde çıkan arazi kavgasınra iki kişi yaralandı...

Aydın'da arazi kavgası: 1 ölü!

Aydın Sultanhisar'da, tartıştığı kardeşini av tüfeğiyle öldüren şüpheli gözaltına alındı. Tartışmanın arazi anlaşmazlığı nedeniyle yaşandığı belirtildi.

Aydın Mimar Sinan Mahallesi'ndeki arazi için halkoylaması yapılacak!

Aydın Büyükşehir Belediyesi'ne ait  olan 31 bin metrekarelik arazinin geleceği için, Aydın halkı karar verecek. 

Aydın akıllı köy projesi için 88 dönümlük arazi kiralandı!

Çiftçiyi internetle tanıştıran girişimci Tülin Akın şimdi de Aydın'ın Koçarlı ilçesinde akıllı köy kuruyor. 250 haneli Kasaplar köyü, 20 milyonluk yatırımla tekno-tarımda pilot uygulama olacak.

Aydın Tekstil’in 177 dönümlük arazisi kamulaştırılıyor!

Aydın Tekstil'in 177 dönümlük arazisi, 76 milyon lira bedelle Aydın Büyükşehir Belediyesi'nce kamulaştırılacak. İçerisinde tescilli bine yakın ağaç ve binaların bulunduğu 177 dönümlük arazi, 2004'ten bu yana atıl durumda bekliyordu.

aydın arazi kavgaları Haberi

aydın arazi kavgaları

Aydın'da Yağdere Mahallesi’nde yaşayan Şanver A. eniştesi Mehmet A. ile arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıkan tartışma sonucu pompalı tüfekle öldürerek hayatını kaybetti. Sözcü'de yer alan habere göre; Atça Mahallesi’nde yaşayan Mehmet A. sabah saatleri sırasında  Şanver A. ile ortak küçükbaş hayvan besledikleri kırsal Yağdere Mahallesi’ndeki araziye gitti.

Şanver A. kendisine ve kız kardeşine miras olarak kalan arazide Mehmet A.'yı istemediğini dile getirdi. Çıkan tartışma alevlenerek kısa sürede kavgaya dönüştü.  Mehmet A., yanında getirdiği pompalı tüfekle Şanver A.'ya göğsünden ateş etti. Olay sonrasında bölgeye Şanver A.'nın oğlu Hasan A. geldi. Hasan A. babasını kanlar içinde yerde buldu. Hasan A'nın ihbarı sonrasında olay yerine gelen ekipler Şanver A.'nın yaşamını yitirdiğini belirledi. 

Olay sonrasında ormanlık alana kaçan Mehmet A.’nın yakalanması için Aydın İl Jandarma...