29 / 04 / 2024

Aydın Aslan açıklamaları

Aydın Aslan açıklamaları

Peygamberler şehri Şanlıurfa, huzur ortamı ve baharla birlikte ziyaretçi akınına uğruyor. İl Kültür ve Turizm Müdür Vekili Aslan, " Yıllık 2 milyon turist hedefliyoruz" dedi.

Yavuz Aydın sordu: Merkez Bankası Başkanı ev bulamıyorsa 7.500 TL maaş alanlar ne yapacak?

İYİ Parti Trabzon Milletvekili Yavuz Aydın, Meclis'te yaptığı açıklamasında kiralık ev fiyatlarına değindi. İşte Aydın'ın o açıklamaları...

Powell'ın açıklamaları sonrası Bitcoin'de gelişme! Yatırımcılar kara kara düşünüyor

Fed Başkanı Powell'ın 'şahin' açıklamaları sonrası Bitcoin 22.350 dolardan gece saatlerinde 22.010 dolara kadar düştü. Bu seviyeden gelen tepki alımlarıyla 22.000 doların üzerinde tutundu. İşte tüm detaylar...

AK Parti Bursa Milletvekili Atilla Ödünç'ten kentsel dönüşüm çağrısı!

AK Parti Bursa Milletvekili Atilla Ödünç, son zamanlarda sık sık gündeme gelen kentsel dönüşüm ile ilgili açıklamalar yaptı. İşte Ödünç'ün o açıklamaları...

Aydın Sarı Ve Oğulları Petrol Ürün.İnş.Taah.Nak.Gıda Ve Eğit.Öğr. San.Tic.Ltd.Şti.Turizm Şubesi açıldı!

Aydın Sarı Ve Oğulları Petrol Ürün.İnş.Taah.Nak.Gıda Ve Eğit.Öğr. San.Tic.Ltd.Şti.Turizm Şubesi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Erdoğan Sarı tarafından açıldı.

Aydın Düzgün'den Beykoz Tokatköy kentsel dönüşüm açıklaması!

CHP Beykoz İlçe Başkanı Aydın, Beykoz Tokatköy Mahallesi’nde kentsel dönüşüm projesine yönelik  yaşanan sıkıntılardan sonra  meclis üyeleri ve mahalle sakinleri  ile bir araya geldi.  Meclis üyeleri ve mahalle sakinleri ile birlikte yapmış olduğu toplantıda gerekli açıklamaları yaptı. 

Mustafa Aydın'dan AVM'lerde ortak gider açıklaması!

UFRAD Franchising Derneği Genel Başkanı Doç. Dr. Mustafa Aydın yaptığı açıklamada, “ AVM’lerde ortak gider şeffaflığı, markalarımızın ve sektörümüzün en büyük hakkı” dedi.

Mehmet Aydın'ın Uruguay’da villa inşa ettireceği ortaya çıktı!

Çiftlik Bank’ın kurucusu Mehmet Aydın'ın Uruguay’da Fernandino isimli bir iş insanıyla konut projesi için anlaştığı ortaya çıktı. Proje ile  Maldonado şehrinde yer alan Laguna Del Sauce’de 12 villa inşa edilecekti. 

TOKİ Aydın Efeler'de 198 yeni konut inşa edecek!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Aydın Efeler'de 198 yeni konut inşa edecek.

Aydın Valisi Hüseyin Aksoy Trabzon'da anaokulu inşa ettirecek!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Aydın Valisi Hüseyin Aksoy Trabzon'da anaokulu inşa ettirecek.

Aydın Şalcı'dan Kanal İstanbul açıklaması!

Altınbaş Üniversitesi Mühendislik ve Kanal Doğa Bilimleri Fakültesi Makine Mühendisliği Bölümü öğretim üyelerinden Prof. Dr. Yüksek Mühendis Aydın Şalcı, Kanal İstanbul projesiyle ilgili konuştu. Aydın Şalcı, “Kanal İstanbul’dan gemiler geçemez” dedi.

Aydın Manastır'daki 70 hektarlık alan yapılaşmaya mı açıldı! 

Aydın’ın turistik ilçelerinden Didim’in, Manastır Koyu'ndaki 70 hektarlık alan, yapılaşmaya açılıyor. Söz konusu karara Didim Sivil Gelişim Platformu tarafından tepki geldi. 

Aydın Söke'de yeni adliye binası inşa edilecek!

AK Parti Aydın Milletvekili Metin Yavuz, mevcut adliye binasının yetersizliğinden dolayı Söke’ye yeni bir adliye binası inşa edileceğini açıkladı.

Aydın'da kira yardımından yararlanan işletme sayısı mecliste!

2015-2020 yılları arasında Aydın'da açılan ve faaliyetine son veren işletmeler ile kira yardımından yararlanan işletme sayısı meclis gündemine taşındı. CHP'li Bülbül, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Aydın Aslan açıklamaları Haberi

Aydın Aslan açıklamaları

İnanç ve kültür turizminin önemli merkezlerinden Şanlıurfa'da çözüm sürecinin etkisi ve yapılan çalışmalar sayesinde turist sayısında artış yaşandığı bildirildi. GAP'la her anlamda gelişme kaydeden kent. turizm sektöründen de payına düşeni almak istiyor.


 Bölgedeki çatışma ortamının verini huzura bırakmasının turizm hareketliliğini hızlandırdığı gözleniyor. Yurtiçi ve dışından gelen ziyaretçiler, şehrin sahip olduğu güzellikleri görme imkanı buluyor. 


Kentte en fazla ilgiyi ise Hz. İbrahim'in doğduğu ve dönemin hükümdarı Nemrut tarafından ateşe atıldığı ver olarak rivayet edilen Balıklıgöl Yerleşkesi. Harran kümbetevleri görüyor. Urfa Kalesi'ne çıkan ziyaretçiler tarihi ve yeni yapıların iç içe olduğu şehri kuş bakışı seyrediyor. 


HEDEF 2 MİLYON TURİST 


Turizm potansiyelinin her yıl arttığı kenti geçen yılın ilk 4 ayında 195 bin kişi ziyaret ederken bu savı 2014 un aynı döneminde 24 bine ulaştı. İl...