04 / 05 / 2024

Aydın Biyogaz Enerji Santrali Kapasite Artırımı çed

Aydın Biyogaz Enerji Santrali Kapasite Artırımı çed

Aydın İncirliova'da yer alan Biyogaz Enerji Santrali Kapasite Artırımı Projesi'nin yapılamsına ilşkin ÇED toplantısı 5 Şubat 2016 günü 13:30'da gerçekleşecek!

Aydın'da acele kamulaştırma yapılacak!

Aydın İlinde Tesis Edilecek Bafa Rüzgar Enerji Santralinin Yapımı kapsamında bazı taşınmazlarda acele kamulaştırma yapılacak. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yer aldı...

Aydın İncirliova'da pazar yerinde enerji üretilecek!

Aydın'ın İncirliova Belediyesi, GEKA destekli projesi sayesinde kapalı pazaryerinin üstüne kurduğu güneş panelleriyle elektrik enerjisi üretimi yaparak giderlerini azaltmayı başardı.

Aydın Kızıldere III Jeotermal Enerji Santrali için kamulaştırma!

Aydın ilinde tesis edilecek Kızıldere III Jeotermal Enerji Santralinin yapımı amacıyla bir adet taşınmazın Maliye Bakanlığı Tarafından acele kamulaştırılması hakkında karar bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

İzmir Foça Biyogaz Enerji Santrali halk toplantısı 1 Eylül'de!

Maba Temiz Enerji tarafından, İzmir Foça'da Foça Biyogaz Enerji Santrali projesi için 1 Eylül günü saat 14:00'da halk toplantısı düzenlenecek.

Aydın'da Enerji İletim Hattı için acele kamulaştırma!

Bağlantı Anlaşması Uyarınca Tesis Edilecek “154 kV Dora 3 JES TM-Dora 4 JES TM Enerji İletim Hattı Projesi” Kapsamında Bazı Taşınmazların acele kamulaştırılması hakkında karar bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

Aydın Efe 6 Jeotermal Enerji Santrali halk toplantısı 25 Şubat'ta!

Gürmat Elektrik Üretim A.Ş tarafından Aydın ilinin Germencik ilçesinde Efe 6 Jeotermal Enerji Santrali projesinin yapımı için 25 Şubat'ta saat 14:00'da halk toplantısı düzenlenecek.

Aydın Biyogaz Enerji Santrali Kapasite Artırımı projesinin ÇED toplantısı 5 Şubat'ta!

Aydın İncirliova'da yer alan Biyogaz Enerji Santrali Kapasite Artırımı Projesi'nin yapılamsına ilşkin ÇED toplantısı 5 Şubat 2016 günü 13:30'da gerçekleşecek!

Aydın Sultanhisar Jeotermal Enerji Santrali imar planı askıda!

Aydın Sultanhisar İlçesi, Kurtuluş Mahallesi'nde yapılması planlanan Sultanhisar Jeotermal Enerji Santrali 1/5.000 ve 1/1.000 ölçekli İlave Nazım ve Uygulama İmar Planı askıda...

Aydın Pamukören Jeotermal Enerji Santrali imar planı askıda!

Aydın Kuyucak İlçesi, Yöre Mahallesi, Pamukören JES 2 Projesi yapılması amacıyla hazırlanan 1/5.000 ve 1/1.000 ölçekli İlave Nazım ve Uygulama İmar Planı bugün askıya çıkarıldı...

Türkiye’nin en büyük jeotermal santrali, Aydın-Germencik’te açıldı!

Avrupa’nın 2., Türkiye’nin en büyük jeotermal santrali, Aydın-Germencik’te açıldı. Jeotermal Enerji Santrali (JES), toplam 232.3 MW üretim kapasitesiyle Türkiye’nin jeotermal enerji üretiminin yüzde 25’ini tek başına sağlayacak.

Türkiye’nin en büyük jeotermal santrali Aydın-Germencik’te açıldı!

Avrupa’nın ikinci, Türkiye’nin en büyük jeotermal santrali, Aydın-Germencik’te açıldı. Jeotermal Enerji Santrali (JES), toplam 232.3 MW üretim kapasitesiyle Türkiye’nin jeotermal enerji üretiminin yüzde 25’ini tek başına sağlayacak.

Türkiye’nin en büyük jeotermal santrali Aydın'da açıldı!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Aydın’ın Germencik ilçesinde kurulan Avrupa’nın 2’inci ve Türkiye’nin ise en büyük Jeotermal enerji santralinin açılışını yaptı.

Aydın Jeotermal Enerji Santrali açıldı!

Avrupa’nın ikinci, Türkiye’nin en büyük jeotermal santrali, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız’ın katılımıyla Aydın-Germencik’te açıldı.

Aydın Biyogaz Enerji Santrali Kapasite Artırımı çed Haberi

Aydın Biyogaz Enerji Santrali Kapasite Artırımı çed

Senkron Grup İnşaat Makine Mühendislik Proje Elektrik Üretim A.Ş. tarafından; Aydın İli, İncirliova İlçesi Sınırteke Köyü Mevkii'nde toplam kurulu gücü 4,816 MWe/4,960MWm/5,740MWt olan ''Efeler Biyogaz Enerji Santrali Kapasite Artırımı'' Projesi yapılması planlanmaktadır. Söz konusu faaliyet için Çevresel Etki Değerlendirmesi (ÇED) Yönetmeliğinin 9. Maddesi gereğince aşağıda belirtilen tarih ve saatte faaliyetle ilgili Halkı bilgilendirmek, görüş ve önerilerini almak için "Halkın Katılım Toplantısı'' yapılacaktır.


Toplantı Yeri: Tezcan Kahvehanesi 

Toplantı Adresi: Turanlar Köyü, İncirliova/AYDIN

Toplantı Tarihi: 05.02.2016 

Toplantı Saati:...