28 / 07 / 2024

Aydın çevre düzenleme

Aydın çevre düzenleme

Aydın Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Daire Başkanlığı ekipleri tarafından kent merkezinin dört bir köşesine “sepetli çiçek şelalesi peyzajları” ile renklendiriliyor.

Şantiye şeflerinin iş yükümlülüklerine yeni düzenleme! 75 yaşını dolduran şantiye şefliği yapamayacak!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nın yaptığı yeni düzenleme ile beraber şantiye şeflerinin iş yükümlülükleri belirlendi. Peki yeni yönetmelikle neler değişti? İşte konu ile ilgili detaylar...

Yabancıya gayrimenkul satışında ipin ucu kaçtı, düzenleme şart!

Kıbrıs Türk Müteahhitler Birliği Başkanı Cafer Gürcafer, yapancılara gayrimenkul satışına ilişkin açıklama yaptı. Bu kapsamda Gürcafer, emlak satarken ipin ucunun kaçtığını ve düzenleme yapılması gerektiğini belirtti.

Karadağ Peyzaj Fidancılık Çevre Düzenleme İnşaat Ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karadağ Peyzaj Fidancılık Çevre Düzenleme İnşaat Ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdulselam Karadağ tarafından kuruldu.

TOKİ Aydın projesi için düğmeye bastı! Tam 79 yeni konut geliyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Aydın projesi için düğmeye bastı. Projeyle tam 79 yeni konut geliyor.

Kaytaz Peyzaj Çevre Düzenleme İnşaat Palet Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kaytaz Peyzaj Çevre Düzenleme İnşaat Palet Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de Ergün Çimen tarafından kuruldu.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın sözleşmeli personellerine yeni düzenleme!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığında Afet Riski Altındaki Alanların Dönüştürülmesi Uygulamalarında çalışan sözleşmeli personeller için yeni bir düzenleme yapıldı.

Aydın Milli Emlak'tan 11.7 milyon TL'ye satılık 35 gayrimenkul!

Aydın Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü, Aydın ili, Efeler ilçesinde yer alan 35 gayrimenkul 11 milyon 716 bin 550 TL'ye satıyor...

Aydın Arasta Kentsel Dönüşüm Projesi onaylandı!

Aydın Korkuteli Belediyesi heyeti Arasta Projesi ile ilgili Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile yaptığı görüşmenin ardından ilçeye sevinçli haberle döndü.

AB'den kripto paralara düzenleme teklifi!

Avrupa Birliği (AB) Komisyonu, kripto varlıklara yönelik hizmet sunanların yerel makamlardan izin almalarını ve AB ülkelerinde ofis açmalarını gerektiren düzenleme teklifinde bulundu.

Erzurum Şehir Hastanesi'nin alt yapı ve çevre düzenlemesi çalışmaları yapılıyor!

Türkiye'nin en büyük sağlık kuruluşlarından biri olan Erzurum Şehir Hastanesi etrafında alt ve üst yapı ile çevre düzenleme çalışmaları sürüyor. Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, hastaneyle ilgili açıklamalarda bulundu...

Uzungöl'ün çevre düzenlenmesi için proje çalışması başlatıldı!

Tabiat Varlıklarını Koruma Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Kolçak yaptığı açıklamada Uzungöl'ün çevre düzenlenmesi için proje çalışması başlatıldığını söyledi.

Ya Kanal Ya İstanbul Koordinasyonu Çevre Düzeni Planı’ndaki değişikliğe itiraz etti!

Ya Kanal Ya İstanbul Koordinasyonu, Çevre ve Şehircilik Bakanlığının Çevre Düzeni Planı’nda yaptığı değişikliğe itiraz etti. Bir araya gelen yurttaşlar "Kanala değil, depreme bütçe" pankartı açarak "Rant ve talan projesi", "Kanal İstanbul'a hayır" yazılı pankartlar taşıdı...

Selimiye Camii çevre düzenleme projesi onaylandı!

Selimiye Camii çevresi düzenleme projesi, Edirne Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu tarafından onaylandı.

Aydın çevre düzenleme Haberi

Aydın çevre düzenleme


Aydın Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Daire Başkanlığı ekipleri tarafından kent merkezinin dört bir köşesine “sepetli çiçek şelalesi peyzajları” ile renklendiriliyor.


ilk olarak Yeni Otogar önü ve Adnan Menderes Bulvarı’nda, Işıklı Kavşağı’nda, Malazgirt Meydanı’nda tamamlanan sepetli çiçek şelalelerinden sonra forum kavşağında kırmızı beyaz çiçeklerden oluşan Türk bayrağı büyük dikkat çekti. Vatandaşlar çiçeklerin önünde durarak bol bol hatıra fotoğrafı çekiliyor.


Sepetli Çiçekleri çok beğenen Aydınlılar kent estetiği ile güzel ve renkli bir görüntüye kavuşan cadde ve kavşaklar nedeniyle Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na teşekkür ettiler. 


Aydın Büyükşehir...