05 / 05 / 2024

aydın cıngı

aydın cıngı

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Kartal Belediyesi Başkan Danışmanı Aydın Cıngı ile birlikte sanat, siyaset ve mimari dünyasından isimleri makamında kabul etti.

Aydın Baba İnşaat Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aydın Baba İnşaat Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Fatih'te Aydın Sağaltıcı tarafından kuruldu.

Öz Aydın Çelik İnşaat Taahhüt Gıda Hayvancılık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Öz Aydın Çelik İnşaat Taahhüt Gıda Hayvancılık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Öz Aydın Çelik İnşaat Taahhüt Gıda Hayvancılık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Bağcılar'da yapıldı.

Ekonomist Kaan Sarıaydın’dan altın fiyatlarıyla ilgili şoke eden açıklama! Fiyat verdi, bunu görmesi imkansız

Uzun yıllar yurt dışında menkul kıymetler alanında çalışan ekonomist Kaan Sarıaydın altın fiyatlarıyla ilgili çarpıcı değerlendirmeler yaptı.

Aydın Efeler'de 13.7 milyon TL'ye icradan satılık fabrika ve idare binası!

T.C. Aydın İcra Dairesi, Aydın ili, Efeler ilçesi, Umurlu Mahallesi, 275 ada 11 parselde yer alan fabrika ve idare binasını 13 milyon 772 bin 584 TL'ye icradan satıyor...

Aydın'da 13.7 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

T.C. Aydın İcra Dairesi, Aydın ili, Efeler ilçesi, Umutlu Mahallesi, 275 ada 11 parselde yer alan fabrika ve idare binasını 13 milyon 772 bin 584 TL'ye satıyor.

Aydın Söke'de 10.4 milyon TL'ye icradan satılık zeytinlik!

T.C. Söke Satış Memurluğu, Aydın ili, Söke ilçesi, Yenikent mahallesinde yer alan zeytinliği 10 milyon 462 bin 831 TL'ye satıyor...

Aydın Efeler'de 8.2 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

T.C. Aydın 1. Satış Memurluğu, Aydın ili, Efeler ilçesi, Güzelhisar Mahallesi, 6359 ada 1 parselde yer alan arsayı 8 milyon 200 bin TL'ye satıyor...

Ahmet Ercan'dan Aydın için uyarı: Aydın’da yıkıcı deprem şaşırtmaz!

Sisam adasında yaşanan ve İzmir'de büyük yıkıma sebep olan 6.9 büyüklüğündeki depremin ardından tüm Jeofizik Yüksek Mühendisi Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, dikkatleri Aydın'ın Efeler, Nazilli ile Kuşadası ilçelerine dikkat çekti. Ercan, “Bu üç yerden birinde yıkıcı bir deprem olması şaşırtıcı olmaz”

Aydın-Denizli Otoyolu için imza atıldı!

Toplam maliyetinin 7 milyar TL’ye ulaşacağı öngörülen Aydın-Denizli Otoyolu için imza atıldı. Yol için günlük 35 bin araç geçiş garantisi verildiği ileri sürüldü. 

Aydın Kuşadası'nda 16.6 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

T.C. Kuşadası İcra Dairesi, Aydın İli, Kuşadası İlçesi, Türkmen Mahallesi, 10 ve 17 parselde yer alan arsayı 16 milyon 564 bin 354 TL'ye icradan satıyor.

Kuşum Aydın'ın 2,5 milyon TL'lik evinin tavanı çöktü!

İstanbul’u etkisi altına alan sağanak yağış, şarkıcı Kuşum Aydın’ı da etkiledi. Şarkıcının Sarıyer sırtlarındaki 2,5 milyon liralık evinin tavanı çöktü.

Kuşum Aydın, annesine 1 milyon TL'lik ev aldı!

Şarkıcı Kuşum Aydın annesine 1 milyon TL değerinde deniz manzaralı bir ev aldı.

Aydın Nazilli'de satılık 4 arsa 5,2 milyon TL'ye!

T.C Nazilli Satış Memurluğu tarafından Aydın Nazilli'de yer alan 4 arsa 5 milyon 241 bin 317 TL bedelle satışa çıkıyor. Arsalar için ilk satış günü 20 Temmuz 2018'de gerçekleştirilecek. 

aydın cıngı Haberi

aydın cıngı

Kartal Belediyesi Başkan Danışmanı Aydın Cıngı’ya; Kültür Eski Bakanı Ercan Karakaş, ünlü sanatçı Orhan Alkaya, Vecdi Sayar, Leman Yılmaz, Özlem Ece, Ozan Gözel, Osman Güdü’nün yanı sıra; Kartal Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Adem Uçar, Plan ve Proje Müdürü Meksude Genç de eşlik etti. Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, konuklarına belediyedeki bazı birimleri gezdirerek plan ve projeler hakkında bilgi verdi. Misafirler, Kartal’a yapılan çalışmaları uzun süre dinleyerek Başkan Altınok Öz’e memnuniyetlerini ifade etti.


Sanatın ve kültürün ilçesi Kartal

Ziyaretin devamında, Başkan Altınok Öz ve tüm misafirler, Kartal’da yapımı planlanan yeni kültür merkezi hakkında toplantı gerçekleştirdi. Toplantıda Başkan Danışmanı Aydın Cıngı, Başkan Altınok Öz’e bir sunum gerçekleştirdi. Kendisini ziyarete gelen sanat ve mimari dünyasından tüm isimleri dinleyen Kartal Belediye...