07 / 05 / 2024

aydın Emekli Evi projesi

aydın Emekli Evi projesi

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, emekli vatandaşların rahat ve huzurlu vakit geçirmeleri için ilk etapta Efeler, Nazilli ve Söke olmak üzere tüm ilçelerde 'Emekli Evi' kuracaklarını söyledi.

Aydın'da başkasına ait evi satmaya çalışan 6 kişi yakalandı!

Aydın Didim'de sahte belgeler düzenleyerek başkasına ait evi satmaya çalışan 6 zanlı suçüstü yakalandı.

Aydın Aile Sağlığı Merkezi teslim töreni düzenlendi!

Aydın’ın Kuşadası ilçesinde hayırsever işadamı Haşmet Akkuş, Ege mahallesinde babası ve kardeşi adına yaptırdığı aile sağlığı merkezi, cami, taziye evi ve kuran kursundan oluşan kompleksin teslimi için tören düzenlendi. 

Mersin İkinci Bahar Emekli Evi açıldı!

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz ‘İkinci Bahar Emekli Evi’nin açılışını yaptı.

Mehmet Aydın Uruguay’daki yeni evi ortaya çıktı!

Çiftlik Bank’ın sahibi olarak Türkiye’nin gündeminden düşmeyen Mehmet Aydın’ın Uruguay’da yaşadığı ev ortaya çıktı...

Mersin Emekli Evi açılıyor!

Mersin Büyükşehir Belediyesi, emekli vatandaşların emeklilik süreçlerini daha iyi şartlarda yaşayabilmeleri ve kaliteli vakit geçirebilmeleri için ‘İkinci Bahar Emekli Evi’ açıyor. 

Aydın Germencik'te cem evi yapımında son durum!

Germencik Belediye Başkanı Ümmet Akın, yapacakları projelere Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun engel olmaya çalıştığını söyledi.

Şehit Ercan Aydın'ın ailesinin evi yıkılıyor!

Muğla Milas'ta evi yanan Milaslı şehit Ercan Aydın'ın ailesi, çatısı akan evlerinin yıkım kararıyla şok yaşadı.

Aydın Karacasu Kültür Evi restore edildi!

Aydın Karacasu Belediyesi tarafından restore edilerek Kültür Evi olarak değerlendirilmesi kararlaştırılan Sarayaltı Caddesindeki tarihi binada yapılacaklar ve kurulması planlanan kooperatif konusunda bir toplantı gerçekleştirildi.

Çukurova 4. Emekli Evi hizmete açıldı!

Çukurova'da önceki hafta CHP Genel Başkan Yardımcısı Selin Sayek Böke'nin açılışını yaptığı Semt Kreşi'nden sonra bu kez CHP Parti Meclisi Üyesi Hakkı Süha Okay'ın katıldığı törenle 4. Emekli Evi hizmete açıldı.

Aydın Çocuk Evi ve Aydın Semt Merkezi hizmete açılıyor!

Karabağlar Belediyesi sosyal belediyecilik anlayışıyla yürüttüğü ve ilçedeki öğrencilerin ücretsiz, kaliteli eğitim alması amacıyla kurduğu Karabağlar Eğitim Merkezi'nin(KARBEM) yeni şubesini Aydın Mahallesi'nde açacak, merkez 4 derslikten oluşacak

Aydın Kızılcabölük'ün imar sorunu gençleri mağdur etti!

Aydın’ın büyükşehir olmasıyla birlikte Kızılcabölük Mahallesi’nde ortaya çıkan imar sorunu gençleri mağdur etti. Evi olmayana kız verilmeyen mahallede, evlerine tapu alamayan gençler evlenemiyor.

Özlem Çerçioğlu'ndan Emekli Evi müjdesi!

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, emekli vatandaşların rahat ve huzurlu vakit geçirmeleri için ilk etapta Efeler, Nazilli ve Söke olmak üzere tüm ilçelerde 'Emekli Evi' kuracaklarını söyledi.

Ülker Aydın Parkı ve Yaşlılar Erinç Evi açıldı!

Tarsus Belediyesi tarafından tahsis edilen yere Yaşlılar Erinç Evi yapan hayırsever Ülker Aydın, emeği geçenlere teşekkür ederek, “Mutluyum, huzurluyum ve bu eserin doğduğum yerde yapılmasından büyük sevinç duyuyorum.” dedi.

aydın Emekli Evi projesi Haberi

aydın Emekli Evi projesi


Emekli-Sen Aydın Şube Başkanı Uğur Önal ve emekli vatandaşlar, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nu makamında ziyaret etti.

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, emekli vatandaşların rahat ve huzurlu vakit geçirmeleri için ilk etapta Efeler, Nazilli ve Söke olmak üzere tüm ilçelerde 'Emekli Evi' kuracaklarını söyledi. Ziyarette Şube Başkanı Uğur Önal, yaşlı ve emekli vatandaşların şehir içi ulaşımında yaşadıkları sıkıntılar ve 65 yaş üstü ücretsiz taşıma konusunda karşılaştıkları sorunlar sebebiyle topladıkları 500 adet imzayı Başkan Özlem Çerçioğlu'na sundu.



Yeni...