03 / 05 / 2024

aydın Emlakçı Bekir Yavuz

aydın Emlakçı Bekir Yavuz

Emlakçı Bekir Yavuz, Aydın'da emlak sektörünün şu aralar çok durgun olduğunu, alım satımların azaldığını belirtti.Yavuz; “Okulların açılması ile birlikte kira olayı gündeme geliyor,kiracılardan dolayı biraz emlakçıların yüzü gülüyor." dedi.

Milli Emlak’tan Aydın İncirliova’da yüzde 20 indirimli satılık konut!

Aydın ili, İncirliova ilçesinde Milli Emlak Şefliği’nden yüzde 20 indirimli konut satışı yapılacağı öğrenildi. Konutun bahçeli kargir konut olduğu belirtildi.

Multi Aydın 34 Emlak Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Multi Aydın 34 Emlak Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Üsküdar'da Mehmet Gezer ve Kübra Çifçi ortaklığında kuruldu.

Has Aydın Yapı Malzemeleri İnşaat Emlak Otomobil Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Has Aydın Yapı Malzemeleri İnşaat Emlak Otomobil Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Sami Aydın tarafından kuruldu.

Aydın İncirlliova'da tapu işlemleri kolaylaşıyor!

Aydın'a bağlı İncirliova Belediyesi ve İncirliova Tapu Müdürlüğü ortaklığı ile hayata geçirilen uygulamada vatandaşlar emlak beyan değeri ile ilgili işlemlerini online ortama aktarabilecek. 

Aydın Milli Emlak'tan 11.7 milyon TL'ye satılık 35 gayrimenkul!

Aydın Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü, Aydın ili, Efeler ilçesinde yer alan 35 gayrimenkul 11 milyon 716 bin 550 TL'ye satıyor...

Aydın Grup Gayrimenkul İnşaat Emlak Kuyumculuk Ve Oto Kiralama Limited Şirketi kuruldu!

Aydın Grup Gayrimenkul İnşaat Emlak Kuyumculuk Ve Oto Kiralama Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 12 bin 500 TL sermaye bedeli ile Bayram Bal tarafından kuruldu.

Hasömer Aydın İnşaat Ve Emlak Limited Şirketi kuruldu!

Hasömer Aydın İnşaat Ve Emlak Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Aydın tarafından kuruldu.

Özömer Aydın İnşaat ve Taahhüt Emlak Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Özömer Aydın İnşaat ve Taahhüt Emlak Otomotiv Limited Şirketi Bakırköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Aydın tarafından kuruldu.

TOKİ'den Aydın'a konut müjdesi!

TOKİ Aydın'ın Efeler ve Nazilli ilçelerinde konut üretmek için harekete geçti. TOKİ Başkanını ziyaret eden AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş ve Bekir Kuvvet Erim, "Çalışmalara en kısa sürede başlanacak'' dedi.

TOKİ Aydın İncirliova projesi başlıyor!

AK Parti Aydın Milletvekili Bekir Kuvvet Erim, TOKİ İncirliova Projesi’nin, Efeler ve Nazilli’de hayata geçmesi planlanan konut projeleriyle eş zamanlı başlayacağını ve arsa tespit çalışmalarının devam ettiğini söyledi.

Pınar Aydın oyunculuğu bıraktı, emlakçılığa soyundu!

Bir zamanlar izlenme rekorları kıran bir TV yarışmasıyla adını duyuran oyuncu Pınar Aydın, şimdilerde sakin bir hayat yaşıyor. Yılın büyük bölümünü Giresun'da geçiren Aydın, internetten bungalov evler kiralamaya başladı.

Mete Aydın İnşaat Emlak Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mete Aydın İnşaat Emlak Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ekber Aydın ve Mete Aydın ortaklığında kuruldu. 

Aydın'da arsa karşılığı okul inşaat ihalesi 8 Mayıs'ta!

Aydın Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü tarafından arsa karşılığı okul inşaat işi ihale ediliyor. İhale 8 Mayıs'ta gerçekleşecek..

aydın Emlakçı Bekir Yavuz Haberi

aydın Emlakçı Bekir Yavuz

Mücadele Gazetesi, 14 yıldır emlakçılık yapan Yavuz Emlak sahibi Bekir Yavuz’la Aydın’da emlak sektörünün bugünkü durumu ile ilgili olarak bir röportaj yaptı.


Emlakçı Bekir Yavuz; Günümüzde Emlak sektörünün şu aralar çok durgun olduğunu, alım satımların azaldığını belirtti ve “Emlak sektörü okul döneminde Eylül ayında başlıyor. Okulların açılması ile birlikte kira olayı gündeme geliyor kiracılardan dolayı biraz emlakçıların yüzü gülüyor.” dedi.


-Kendinizi kısaca tanıtır mısınız?

Emekli matematik öğretmeniyim. Emekli olunca bu işe başladım. 2002 yılından beri bu işi yapıyorum.


-Şu anda emlak sektörünü nasıl değerlendiriyorsunuz?

Piyasa çok durgun, alım satımlar olmuyor. Emlak sektörü okul döneminde Eylül ayında başlıyor. Okulların açılması ile birlikte kira olayı gündeme geliyor, kiracılardan dolayı biraz emlakçıların yüzü gülüyor. Satışlar da tek tük oluyor.


Şu an için 1+1 daireler revaçta. 750 lira kirası...