05 / 05 / 2024

aydın hükmet konağı

aydın hükmet konağı

Aydın İli Çine İlçesi Hükümet Konağı İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 25 Haziran 2019 tarihinde saat 15:00'de yapılacak.

Hüseyin Aydın kimdir? Hüseyin Aydın ne iş yapıyor?

Hüseyin Aydın kimdir? Hüseyin Aydın'ın eğitim durumu nedir? Hüseyin Aydın kariyeri ve eğitim durumu nedir? Hüseyin Aydın'ın kim olduğu ve Hüseyin Aydın'ın hangi alanlarda görevler yaptığı ve merak edilen detaylar...

Hüseyin Aydın Kimdir?

Hüseyin Aydın kimdir? Hüseyin Aydın’ın mesleği nedir? Hüseyin Aydın hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

TOKİ Aydın 2023 projesi için tarih belli oldu! Tek bir ilçedeki 228 yeni konutu sakın kaçırmayın!

Yeni konut projelerini hız kesmeden sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Aydın projesinin ihalesini bugün gerçekleştirecek.

TOKİ Aydın projesiyle tam 196 yeni konut geliyor! Dikkat! Tarih belli oldu!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Aydın projesiyle tam 196 yeni konut inşa edilecek.

TOKİ'den Aydın'ın o ilçesine 228 yeni konut geliyor!

Yeni konut yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Aydın'da 228 konutluk yeni proje hayata geçirecek. Projede ayrıca 3 dükkan ve 1 cami de yer alıyor.

TOKİ Aydın projesi için düğmeye bastı! Tam 79 yeni konut geliyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Aydın projesi için düğmeye bastı. Projeyle tam 79 yeni konut geliyor.

T0Kİ Aydın projesiyle 79 ucuz konut geliyor! Hemen bakın!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Aydın projesinin ihalesini 5 Ekim tarihinde gerçekleştirilecek.

Mehmet Aydın'ın kaçak villası mühürlendi!

Geçtiğimiz günlerde Türkiye'ye teslim olan Çiftlikbank kurucusu Mehmet Aydın'ın Giresun'da kaçak villa inşa ettirdiği ortaya çıkmıştı. Söz konusu villa mühürlendi.

TOKİ Aydın Efeler'de 198 yeni konut inşa edecek!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Aydın Efeler'de 198 yeni konut inşa edecek.

Aydın Valisi Hüseyin Aksoy Trabzon'da anaokulu inşa ettirecek!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Aydın Valisi Hüseyin Aksoy Trabzon'da anaokulu inşa ettirecek.

Aydın Germencik'te 12.5 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Germencik İcra Dairesi, Aydın ili, Germencik ilçesi, Hıdırbeyli Mahallesi'nde bulunan fabrikayı ve arsasını satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkullerin satış bedeli 12 milyon 500 bin TL olarak belirlendi. 

Hüseyin Aydın kimdir?

Ziraat Bankası Genel Müdürü Hüseyin Aydın kimdir? Hüseyin Aydın daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Hüseyin Aydın'ın biyografisi...

Aydın Koçarlı'da tarihi kule ve konak kamulaştırıldı! 

Aydın'ın Koçarlı ilçesinde Cihanoğlu Beyliği döneminde inşa edilen tarihi kule ile konağın bulunduğu bölge kamulaştırıldı.

aydın hükmet konağı Haberi

aydın hükmet konağı

Aydın İli Çine İlçesi Hükümet Konağı İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19. maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek.25 Haziran 2019 tarihinde yapılacak olan ihaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer alıyor;

İhale Kayıt Numarası    :    2019/268749  
1-İdarenin
a) Adresi    :    İstanbul Hizmet Binası Atakent Mah. 221 Sok. No.5 34307 Halkalı KÜÇÜKÇEKMECE/İSTANBUL
b) Telefon ve faks numarası    :    2124954040 - 2124700316
c) Elektronik Posta Adresi    :    [email protected]
ç) İhale dokümanının görülebileceği internet adresi    :    https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/
2-İhale konusu yapım işinin
a) Niteliği, türü ve miktarı    :    Konvansiyonel Kalıp Sistemiyle 1 Adet 7.971,40 m² inşaat alanına sahip Hükümet Konağı İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi
Ayrıntılı bilgiye EKAP’ta yer alan ihale dokümanı...