16 / 05 / 2024

Aydın Ilıcabaşı kentsel dönüşüm çalışmaları son durum

Aydın Ilıcabaşı kentsel dönüşüm çalışmaları son durum

Aydın merkez Efeler ilçesi Ilıcabaşı Mahallesi'nde devam eden kentsel dönüşüm çalışmalarını kapsamında Güzelhisar Mahallesi'nde ölçüm yapıldı. Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında çalışmalar devam ediyor...

Aydın’a kentsel dönüşüm müjdesi! Projenin maliyeti 50 milyon TL!

Aydın’ın Nazilli ilçesinde kentsel dönüşüm ile ilgili çalışmalarda sona yaklaşıldı. Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, konuya ilişkin açıklamalarda bulunarak ilk kazmanın Karaçay bölgesine atılacağını söyledi.

Kocaeli'nin Dilovası ilçesinde kentsel dönüşüm tam gaz devam ediyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ile Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iş birliğinde Dilovası ilçesinde kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz devam ediyor. 

TOKİ Aydın 2023 projesi için beklenen tarih belli oldu! O ilçeye tam 228 yeni konut geliyor!

TOKİ Aydın 2023 projesi için beklenen tarih belli oldu... O ilçeye tam 228 yeni konut geliyor...

TOKİ Aydın projesi için büyük müjde geldi! O ilçeye tam 390 yeni ve ucuz konut geliyor! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Aydın projesi için start verdi. TOKİ'nin merakla beklenen Aydın projesi Söke ilçesinde inşa edilecek. Projede 390 adet konut ve 8 adet dükkan yer alacak.

Aydın Düzgün'den Beykoz Tokatköy kentsel dönüşüm açıklaması!

CHP Beykoz İlçe Başkanı Aydın, Beykoz Tokatköy Mahallesi’nde kentsel dönüşüm projesine yönelik  yaşanan sıkıntılardan sonra  meclis üyeleri ve mahalle sakinleri  ile bir araya geldi.  Meclis üyeleri ve mahalle sakinleri ile birlikte yapmış olduğu toplantıda gerekli açıklamaları yaptı. 

Aydın İl Emniyet Müdürlüğü binasının yıkımıyla ilgili soru önergesi verildi!

Aydın İl Emniyet Müdürlüğü binası hakkında verilen yıkım kararı meclis gündemine taşındı. CHP'li Bülbül, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Aydın Arasta Kentsel Dönüşüm Projesi onaylandı!

Aydın Korkuteli Belediyesi heyeti Arasta Projesi ile ilgili Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile yaptığı görüşmenin ardından ilçeye sevinçli haberle döndü.

Aydın’ın 17 ilçesine toplu konut müjdesi!

 AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, Aydın'ın 17 ilçesinde TOKİ tarafından toplu konut inşa edileceğini açıkladı. 

Malatya Valisi Aydın Baruş, depremden etkilenen ilçeleri inceledi!

Malatya Valisi Aydın Baruş, Elazığ'da 6.8 şiddetindeki depremden etkilenen mahallelerde incelemelerde bulundu. Aydın Baruş Battalgazi ilçesinde, ağır hasarlı ve acil yıkım kararı alınan binaları gezerek çalışmalar hakkında bilgi aldı...

Aydın'a 500 dönümlük yeşil alan projesi!

Kent için vizyon projelerini açıklayan CHP’li Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı ve yeni dönem ‘Millet İttifakı’ adayı Özlem Çerçioğlu, yeşil alan projesini anlattı.

Remzi Aydın'dan kentsel dönüşüm açıklaması!

Eyüpsultan Belediye Başkanı Remzi Aydın, ilçedeki kentsel dönüşüm çalışmalarıyla ilgili bazı açıklamalar yaptı.

Aydın Defterdarlığı 3 ilçede okul yaptırıyor!

Aydın Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü 3 ilçede arsa karşılığı okul inşaatı yaptırıyor. İhale 28 Şubat'ta yapılacak..

İstanbul'da hangi ilçeler kentsel dönüşümde?

6306 sayılı “Afet Riski Altındaki Alanların Dönüştürülmesi Hakkında Kanun” ile birlikte “Kentsel Dönüşüm” kavramı gündeme gelmiştir. Peki İstanbul'da hangi ilçeler kentsel dönüşümde?

Aydın Ilıcabaşı kentsel dönüşüm çalışmaları son durum Haberi

Aydın Ilıcabaşı kentsel dönüşüm çalışmaları son durum

Aydın merkez Efeler ilçesi Ilıcabaşı Mahallesi'nde devam eden kentsel dönüşüm çalışmalarını kapsamında Güzelhisar Mahallesi'nde ölçüm yapıldı. Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında çalışmalar devam ediyor. 


Projenin başladığı ve çalışmaların devam ettiği Ilıcabaşı Mahallesi'nde yapılan çalışmalarında kullanılmak üzere Güzelhisar Mahallesi'nde nıvelman ölçümleri yapıldı. 


Kentsel Dönüşü Projesi kapsamında Aydın'da çalışmaların devam ettiğimi belirten harita mühendisi Mustafa Sardoğan, yaptığı açıklamada; "Aydın Büyükşehir Belediyesi, eski çarpık yapılaşmanın olduğu yerlerde, afetlere karşı önlem alınması amacıyla kentsel dönüşümle ilgili adımları başlattı. İlk etapta Ilıcabaşı Mahallesi'nde büyük çaplı bir proje başlatıldı. Şu anda çalışmalar yapıldı, proje çalışmaları da devam ediyor. Ilıcabaşı Mahallesindeki yapıların ve evlerin değerleme ekspertiz çalışmalan ve jeolojik etütleri yapıldı ve daha sonra projelendirme aşaması olacak. Ilıcabaşı'ndaki vatandaşlara belediye tarafından belki mevcut evlerinin...