06 / 05 / 2024

aydın kampüs sayısı

aydın kampüs sayısı

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi'nde (ADÜ) kuruluşu onaylanan 4 yeni fakülteyle birlikte fakülte sayısı 18'e yükseldi. Artan fakülte sayısı Aydın'ın ve ADÜ'nün marka değerini yükseltmeye devam edecek.

TOKİ Aydın projesi için büyük müjde geldi! O ilçeye tam 390 yeni ve ucuz konut geliyor! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Aydın projesi için start verdi. TOKİ'nin merakla beklenen Aydın projesi Söke ilçesinde inşa edilecek. Projede 390 adet konut ve 8 adet dükkan yer alacak.

Aydın Söke'de 10.4 milyon TL'ye icradan satılık zeytinlik!

T.C. Söke Satış Memurluğu, Aydın ili, Söke ilçesi, Yenikent mahallesinde yer alan zeytinliği 10 milyon 462 bin 831 TL'ye satıyor...

Uğur Okulları kampüs yatırımlarını hızlandıracak!

Uğur Okulları'nda Genel Müdürlük görevine gelen Nil Çiçek, 2023 yılına kadar Uğur Okulları'nın kampüs sayısının 150'ye ulaşması için yatırım yapacaklarını dile getirdi. 

Aydın için acele kamulaştırma kararı!

Aydın ili sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü 31462 Resmi Gazete'de yayımlandı.

Aydın'da kira yardımından yararlanan işletme sayısı mecliste!

2015-2020 yılları arasında Aydın'da açılan ve faaliyetine son veren işletmeler ile kira yardımından yararlanan işletme sayısı meclis gündemine taşındı. CHP'li Bülbül, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Aydın'da 21.8 milyon TL'ye satılık 3 gayrimenkul!

Aydın İli Söke Belediye Başkanlığı, Aydın'da yer alan 3 adet gayrimenkulü 21 milyon 800 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Aydın Söke için acele kamulaştırma kararı!

Aydın ili Söke ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü 31143  Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

TOKİ Bursa ve Aydın'da zemin etüt raporu hazırlatacak!

Bursa İli Yenişehir İlçesi Subaşı Mah. 200 Adet Konut Projesi ve Aydın İli Söke İlçesi, Yenikent Mah. 200 Adet Konut Projesi Kapsamında İmar Planına Esas Jeolojik Jeoteknik Etüd Raporu Hazırlanması Hizmet Alımı İşi ihalesi bugün saat 10:00'da yapılacak.

TOKİ Tuzla Aydınlı başvuru sayısı 2019!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın başlattığı 50 bin sosyal konut kampanyasına 500 binden fazla başvuru geldi. İşte TOKİ Tuzla Aydınlı başvuru sayısı 2019...

Aydın Söke'de 5 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Aydın İli, Söke İlçesi, Fevzipaşa Mahallesi'nde yer alan fabrika vasıflı gayrimenkul 5 milyon 93 bin 100 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Aydın'da 7.5 milyon TL'ye icradan satılık hastane!

Aydın İli, Söke İlçesi, Yenicami Mahallesi'nde yer alan diş hastanesi binası ve arsası vasfındaki gayrimenkul 7 milyon 500 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı.

Keçiören Aydoğan Aydın Eğitim Kampüsü'nün temeli atıldı!

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından Keçiören'e inşa edilecek olan Şehit Tümgeneral Aydoğan Aydın Eğitim Kampüsünün temeli atıldı.

Aydın Söke Belediyesi mezbaha tesisi yaptıracak!

Aydın İli Söke Belediye Başkanlığı, 485 Ada, 113 ve 115 parseldeki arsa üzerine Mezbaha Tesisi yaptırılması yapım işini ihale edecek. İhale, 23 Ağustos 2017 günü saat 14:00'da gerçekleşecek.

aydın kampüs sayısı Haberi

aydın kampüs sayısı

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi'nde (ADÜ) kuruluşu onaylanan 4 yeni fakülteyle birlikte fakülte sayısı 18'e yükseldi. Yüksek Öğretim Kurulundan tarafından kurulması onaylanan Sağlık Bilimleri Fakültesi, Güzel Sanatlar Fakültesi, Hemşirelik Fakültesi ve İslami İlimler Fakültesi ile birlikte ADÜ ailesini büyümeye devam ediyor. Artan fakülte sayısı Aydın'ın ve ADÜ'nün marka değerini yükseltmeye devam edecek. 


Geçtiğimiz yıl onaylanan ve kurulma aşamasını tamamlayan Söke Mimarlık Fakültesi ve Kuşadası Denizcilik Fakültesi ile birlikte ADÜ; 18 Fakülte. 3 Enstitü, 5 Yüksekokul. 1 Devlet Konservatuvaıı, 18 Meslek Yüksekokulu ve 25 Araştırma ve Uygulama Merkezi ile bilim dünyasına hizmet veriyor. Yaklaşık 48 bin öğrenciyle birlikte eğitimöğretim faaliyetlerini sürdüren ADÜ'de, 242 Profesör, 144 Doçent, 415 Yardımcı Doçent, 507 Araştırma Görevlisi, 218 Öğretim Görevlisi, 141 OkutmanUzman ile birlikte 1167 Akademisyen ve...