06 / 05 / 2024

Aydın Kuşadası yatırımları

Aydın Kuşadası yatırımları

Aydın Büyükşehir Belediye Meclisi, Kuşadası'ndaki bir yeşil alanın konut alanına çevrilmesi teklifini reddetti. Meclis, Bozdoğan Belediye Başkanı Tümer Apaydın'ın başkanlığında toplandı.

Bursa Büyükşehir Belediyesi kentsel dönüşüm yatırımlarını artıracak!

2022 senesi için yapılacak yatırımlarını açıklayan Bursa Büyükşehir Belediyesi, gelecek sene kentsel dönüşümde de yatırımlarını hızlandıracaklarını dile getirdi.

Ceysin İnşaat Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Ceysin İnşaat Turizm Yatırımları Anonim Şirketi Kadıköy’de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Sinan Melikoğlu tarafından kuruldu.

İnşaat yatırımları ile büyüme devam edecek!

Yılın ilk çeyreğin büyüme rakamlarını yorumlayan Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın, inşaat yatırımları ile büyümenin hızlanacağını dile getirdi.

Ongan İnşaat, Avrupa yatırımlarına başlıyor!

Ortadoğu'daki yatırımlarıyla adından söz ettiren Ongan İnşaat, Avrupa yatırımları için düğmeye bastı. Firma ilk olarak Karadağ'da 2,5 milyon Euro'luk projeyi hayata geçirmeye hazırlanıyor.

Akfen GYO Masanda Turizm Yatırımları'nı satın aldı!

Akfen GYO, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda Masanda Turizm Yatırımları A.Ş.'nin satın alınması hakkında açıklama yaptı.

Akfen GYO Masanda Turizm Yatırımları'nı satın aldı!

Akfen GYO, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda Masanda Turizm Yatırımları A.Ş.'nin satın alınması hakkında açıklama yaptı.

Cozy İnşaat Gayrimenkul Yatırımları Geliştirme Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Cozy İnşaat Gayrimenkul Yatırımları Geliştirme Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Burcu Karagöz tarafından kuruldu.

Blue Moon İnşaat Gayrimenkul Yatırımları Ve Danışmanlık Bilişim Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Blue Moon İnşaat Gayrimenkul Yatırımları Ve Danışmanlık Bilişim Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Erdal Erol tarafından kuruldu.

Dilek Bayraktutan Turizm Otelcilik İnşaat Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Dilek Bayraktutan Turizm Otelcilik İnşaat Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Dilek Bayraktutan tarafından kuruldu.

Dekom Emlak İnşaat Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Dekom Emlak İnşaat Turizm Yatırımları Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Faruk Erkal tarafından kuruldu...

Arapların Türkiye yatırımları devam edecek!

Türkiye Cumhurbaşkanlığı Yatırım Bürosu temsilcisinin katılımıyla, DEIDIN şirketi Türkiye'deki Arap yatırımlarının başarısını kutladı.

Aydınlı Grup inşaat sektöründeki yatırımlarına devam ediyor!

Aydınlı Grup Üst Yöneticisi Erbey, "Aydınlı İnşaat'ın tek firma olarak yükleniciliğini üstlendiği Kozyatağı A Rezidans Projesi gibi yatırımlarımızla ülke ekonomisine katma değer sağlamaya devam etmek istiyoruz." diye konuştu. 

Martı GYO turizm yatırımlarının sürelerini uzatıyor!

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) kamu taşınmazları üzerindeki turizm yatırımlarının sürelerinin uzatılması başvurusu hakkında açıklama yaptı.

Aydın Kuşadası yatırımları Haberi

Aydın Kuşadası yatırımları

Aydın Büyükşehir Belediye Meclisi, Bozdoğan Belediye Başkanı Tümer Apaydın'ın başkanlığında toplandı. Meclis toplantısına, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ile mazeret belirten 21 meclis üyesi katılmadı. Aydın Büyükşehir Belediye Meclisi'nin bir önceki oturumunda komisyonlara havale ettiği 32 gündem maddesi görüşüldü. Komisyonlara havale edilen bazı maddeler yetiştirilemediği için meclisten ek süre alındı. Gündemin 9.maddesinde yer alan Kuşadası İlçesi Türkmen Mahallesi 103 ada 64 parselin kullanımının ağaçlandırılacak alandan konut alanına dönüştürülmesine ilişkin nazım imar planı değişikliği teklifi, kabul edilmedi. Didim İlçesi Altınkum Mahallesi Gevrek Mevkii Martı Sitesi'nde bulunan 15 sokağa isim verildi. Buharkent İlçesi Menderes Mahallesi'nde bulunan Menderes Caddesinin ismi 'Şehit Savcı Mehmet Selim Kiraz' olarak değiştirildi. 


BORÇLAR SORULDU 

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanlığı 2016 mali yılı iç borçlanma yapılması ile ilgili Plan ve...