12 / 05 / 2024

aydın nazilli ihale

aydın nazilli ihale

Aydın Nazilli'de İsabeyli Mahallesi'nde yer alan 2 bina 3 milyon 732 bin 120 TL bedelle satışa sunuluyor. T.C. Nazilli 2. İcra Dairesi tarafından satışa sunulan binaların ihalesi 23 Temmuz 2018 tarihinde yapılacak. 

Aydın Nazilli'de 5.9 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat ihalesi 28 Ağustos'ta!

Nazilli Belediyesi, Yıldıztepe Mahallesi'nde 1023 ada 55 parseldeki 3 bin 945 metrekare arsa üzerinde kat karşılığı inşaat işini 28 Ağustos 2014 tarihinde saat 15:00'de ihale ediyor.

Aydın'da 535 bin TL'den başlayan fiyatlarla iki gayrimenkul satılıyor! 

Aydın Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı, Aydın Efeler'deki 21 zeytin ağacını havi bağ ve incir bahçesi   satıyor. Peki ihale ne zaman? İşte ayrıntılar...

Aydın’a kentsel dönüşüm müjdesi! Projenin maliyeti 50 milyon TL!

Aydın’ın Nazilli ilçesinde kentsel dönüşüm ile ilgili çalışmalarda sona yaklaşıldı. Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, konuya ilişkin açıklamalarda bulunarak ilk kazmanın Karaçay bölgesine atılacağını söyledi.

Nazilli Belediyesi, Aydın'da iş yeri satacak!

Aydın İli Nazilli Belediye Başkanlığı, Aydın Nazilli'de yer alan dükkanı satışa çıkardı. Söz konusu dükkanın satış ihalesi 22 Kasım tarihinde yapılacak.

TOKİ Aydın projesiyle bu ilçeye tam 322 yeni konut geliyor! İhale tarihi resmen açıklandı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Aydın 2023 projesi için yeni ihale tarihi belli oldu. İşte Aydın TOKİ projesi ile ilgli detaylar...

Aydın Nazilli'de Kargir Ev ve Kirazlık İcradan Satışta

Aydın'ın Nazilli ilçesinde yer alan bir kargir ev ve kirazlık, icra yoluyla satışa çıkarıldı. Bu taşınmazın detayları ve satışla ilgili şartlar, esatis.uyap.gov.tr adresinden 2019/581 TLMT dosya numarası ile erişilebilir.

TOKİ'den Aydın Nazilli'ye 139 konutluk yeni proje!

250 bin yeni konut müjdesi veren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Aydın Nazilli'de 139 konutluk yeni proje inşa edecek.

TOKİ Aydın projesiyle o ilçeye 198 yeni konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Aydın Efeler projesinin ihale tarihini açıkladı. Projede 198 adet konut yer alacak.

TOKİ Aydın Nazilli’ye geldi!  Ayda sadece 2.280 TL! İşte TOKİ Nazilli projesinin detayları…

Türkiye’nin merakla beklediği TOKİ Aydın Nazilli 2022 sosyal konut projesinin detayları belli oldu. Peki TOKİ Aydın Nazilli projesinde toplam kaç konut yapılacak? İşte 12 soruda TOKİ Aydın Nazilli 2022 ucuz konut projesi...

Aydın Büyükşehir Belediyesi, Kuşadası'ndaki restoranı kiraya verecek!

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Kuşadası'nda yer alan restoranı 7 yıllığına kiraya verilecek. Söz konusu ihale 15 Haziran 2022 tarihinde saat 12:00'de gerçekleştirecek.

Aydın'da 173.6 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat ihalesi!

Aydın İli Efeler Belediye Başkanlığı, Aydın Efeler'de 173 milyon 628 bin 248 TL bedelle kat karşılığı inşaat yapım işi ihale edecek.

Ahmet Ercan'dan Aydın için uyarı: Aydın’da yıkıcı deprem şaşırtmaz!

Sisam adasında yaşanan ve İzmir'de büyük yıkıma sebep olan 6.9 büyüklüğündeki depremin ardından tüm Jeofizik Yüksek Mühendisi Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, dikkatleri Aydın'ın Efeler, Nazilli ile Kuşadası ilçelerine dikkat çekti. Ercan, “Bu üç yerden birinde yıkıcı bir deprem olması şaşırtıcı olmaz”

Aydın'da arazi kavgası: 1 ölü 2 yaralı!

Aydın'ın Nazilli ilçesinde akrabalar arasında arazi anlaşması nedeniyle çıkan kavgada 1 kişi öldü 2 kişi de yaralandı. 

Aydın-Denizli otoyolunun 2 yıl içinde hizmete açılması planlanıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Aydın-Denizli otoyoluyla ilgili olarak, “En kısa zamanda ihale sürecini tamamlayıp bitirdikten sonra inşallah bütün hedefimiz 2 yıl bitmeden bu yolu hizmete açmaktır.” diye konuştu.

aydın nazilli ihale Haberi

aydın nazilli ihale

Aydın Nazilli'de İsabeyli Mahallesi'nde bulunan 2 bina T.C. Nazilli 2. İcra Dairesi tarafından satışa sunuluyor. 3 milyon 732 bin 120 TL bedelle satışa çıkan gayrimenkullerin 1. satış günü 27 Temmuz 2018 olarak belirlendi.

T.C. Nazilli 2. İcra Dairesi 

Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, kıymeti, adedi, önemli özellikleri:

1 NO’LU TAŞINMAZIN

Özellikleri: Aydın İl, Nazilli İlçe, 136 Ada, 1 Parsel, İSABEYLİ Mahalle/Köy, Aydın ili Nazilli ilçesi İsabeyli Mh. 136 ada parsel 4756,33 m2 yüzölçümlü taşınmazın 443780/475633 hissesi borçluya ait olup bu hisse satılacaktır. Taşınmaz üzerinde taban alanı 275.00 m2 olan bodrum + 3 katlı idari bina ve 1565.00 m2 yüzölçümünde atölye bölümünden oluşan fabrika binası yer almaktaır. Bodrum kat ve 2. kat boş kaba inşaat halindedir. Taşınmaza ait Belediye arşiv dosyasından ilk inşaat...