30 / 04 / 2024

Aydın park projeleri

Aydın park projeleri

Küçük Eller Büyük Umutlar Derneği'nin (KEBUDER) 'Hisler Parkı' projesi Efeler Belediyesi'nin desteğiyle hayata geçiyor. İmzalanan protokolle ilk adımı atılan projeye belediye tarafından 500 bin lira bütçe ayrıldı.

Hayırseverler Aydın'a 4 park inşa edecek!

Kuşadası Belediye Meclisi Temmuz ayı toplantısında aldığı kararla Kuşadası ilçe sınırları içerisinde bulunan 4 alana hayırseverler tarafından yeni parklar inşa edilecek.

TOKİ Aydın 2023 projeleri için tarihler tek tek açıklandı! 550 konutluk iki yeni projeyi sakın kaçırmayın!

TOKİ Aydın 2023 projeleri için tarihler tek tek açıklandı... 550 konutluk iki yeni projeyi sakın kaçırmayın... İşte TOKİ Aydın projeleri 2023 detayları...

Aydın'ın o ilçesinde yaşayanlar dikkat! Beklenen tarih belli oldu!

Yeni konut projelerine son sürat devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı merakla beklenen Aydın projeleri için start verdi. İşte detaylar...

Aydın Kültür Park'taki tesislerin yıkım kararı mecliste!

Aydın'ın İncirliova ilçesinde yer alan Kültür Park'taki tesislerin yıkım kararı meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Adnan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Aydın İncirliova'daki Kültür Park'ın tesisleri yıkılacak!

Aydın'ın İncirliova ilçesinde yer alan Kültür Park'taki tesislerin yıkım kararı ihaleler meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Sezgin, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Aydın Buharkent'e okul ve pazaryeri müjdesi!

Aydın Buharkent Belediye Başkanı Mehmet Erol, ilçeye 24 derslikli okul ve kapalı pazaryeri kazandıracaklarını söyledi. Erol, beklenen projeleri hayat geçirmek için çalıştıklarını belirtti.

Aydın Kocagöl'ün etrafı yazlık sitelerle çevrildi!

Aydın'ın Kuşadası ilçesinde yer alan Kocagöl'ün etrafı yazlık sitelerle çevirildi. Dilek Yarımadası Milli Parkı'na iki kilometre uzaklıkta, denize 20-30 metre mesafede bulunan bölgeye her gelen ev yaptı.

Aydın Aslandağ: 10 proje yapmadan Kartal'dan çıkmayacağız!

STCA Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Aslandağ Kartal'dal,  Kartal Life Atalar projeleri hakkında bilgi verdi. Aslandağ, ''10 proje yapmadan Kartal'dan çıkmayacağız" diyor.

Bitlis Güroymak, Atila Aydıner’in projeleri ile imar edilecek!

İçişleri Bakanlığı’nın Kanun Hükmünde Kararnamesi (KHK) kapsamında, Bitlis Güroymak Belediyesi’ne kayyum olarak atanan Güroymak Kaymakamı Ufuk Özen Alibeyoğlu, Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner’e nezaket ziyaretinde bulunarak, Aydıner’den projeleri hakkında bilgi aldı.

Aydın İncirliova projeleri görücüye çıktı!

İncirliova Belediye Hürriyet'te yapımı gerçekleştirilecek olan çok amaçlı sosyal tesis ile Park İncirliova 3. Etap çalışmaları için hazırlanan 20 proje Milli Aydın Bankası Sergi Salonunda sergilendi.

Aydın'ın mega projeleri hızlanıyor!

ADÜ’nün ek binasının temelini atan Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Aydın-Denizli Otoyolu’nun temelini atma, hızlı tren ve şehir hastanesi yatırımlarının sözünü verdi.

Gölmarmara Gazi Ali Aydın Parkı yeniden hayat buldu!

Gölmarmara Gazi Ali Aydın Parkı, Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan çevre düzenlemesiyle yeniden hayat buldu.

Merter'de 47 bin metrekarelik alanın park teklifine ret!

CHP'li Meclis Üyesi Özgür Aydın'ın Zeytinburnu E-5 cepheli yeşil alanın imara açılmak yerine 15 Temmuz Şehitler Parkı yapılmasıyla ilgili önerisi AK Parti Grubu tarafından reddedildi.

DSİ, Aydın’ın içme suyu sorununu çözüyor!

Devlet Su İşleri (DSİ) Bölge Müdürlüğü, Aydın ilinin 2050 yılına kadar olan içme, kullanma ve endüstri suyu ihtiyacı karşılayacak projeleri hayata geçiriyor.

Aydın park projeleri Haberi

Aydın park projeleri


Küçük Eller Büyük Umutlar Derneği'nin (KEBUDER) 'Hisler Parkı' projesi Efeler Belediyesi'nin desteğiyle hayata geçiyor. İmzalanan protokolle ilk adımı atılan projeye belediye tarafından 500 bin lira bütçe ayrıldı. Efeler Belediye Başkanı Mesut Özakcan, Türkiye'nin ilk hisler parkının ilçeye kurulacağını belirterek, "Kadıköy mahallesinin girişinde güzel bir park alanımız var. KEBUDER'in önerisiyle o park yerini yeni bir düzenleme yaparak Hisler Parkı isminde bir projeye dönüştüreceğiz. Beş duyuya hitap eden bir park olacak. İçinde görme engelliler için kokulu çiçeklerle yönlendirme, fiziksel engelli çocuklar için jimnastik alanı, köpek parkı, engelli oyun parkı, spor alanı, kütüphane ve kafeterya bulunacak. Projenin bir örneği İstanbul'da bulunuyor. Ancak Efeler'de yapılacak olan park İstanbul'da yapılandan daha donanımlı, engelli yurttaşlarımızı mutlu edecek bir proje olacak. Ümit ediyorum ki onlara o...