01 / 05 / 2024

aydın şehir hastanesi ne zaman açılacak

aydın şehir hastanesi ne zaman açılacak

AK Parti MKYK üyesi ve Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, Aydın’a yapılacak şehir hastanesi için çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini belirterek; “Temmuz ayında temelini atarız” dedi.

Aydın Şehir Hastanesi'ne imar izni çıktı!

Aydın'a yapılacak 800 yataklı Şehir Hastanesi için belirlenen alanda gereken imar değişikliği Büyükşehir Belediye Meclisi'nden geçti, 200 milyon liralık yatırım olan hastanenin temelini birkaç yıl içinde atılacak...

Aydın'a 600 yataklı şehir hastanesi müjdesi!

Aydın Sağlık Hizmetlerini İzleme ve Değerlendirme Toplantısı Anemon otelde yapıldı. Sağlık Bakan Yardımcısı Agah Kafkas, yapılacak 600 yataklı şehir hastanesiyle sağlık alanında Aydın’ın daha iyi duruma geleceğini belirtti...

Antalya'nın ilk ve tek şehir hastanesi yarın açılıyor!

Antalya'nın ilk ve tek şehir hastanesini yarın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hizmete açacak. Antalyalıların merakla beklediği şehir hastanesi 372 bin 917 metrekarelik arazi üzerinde inşa edildi.

Sağlık Bakanlığı o ildeki Şehir Hastanesi için bir ihale daha düzenledi! Planlanın 5 katına mal olacak!

Sağlık Bakanlığı Aydın Şehir Hastanesi’ni tamamlamak için bir ihale düzenledi. Hastane planlananın yaklaşık beş katına mal oldu.

İzmir Şehir Hastanesi bugün açılıyor!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca İzmir Şehir Hastanesi'nin bugün hasta kabulüne başlayacağını açıkladı. İzmirlilere müjde, İzmir Şehir Hastanesi bugün açılıyor...

Bayraklı Şehir Hastanesi hasta kabulü için gün sayıyor!

İzmir'de inşasının ardından içerisindeki tıbbi cihazların kontrollerinin gerçekleştirildiği Bayraklı Şehir Hastanesi, hasta kabulü için gün sayıyor.

Etlik Şehir Hastanesi bugün açılıyor!

Türkiye'nin en büyük şehir hastaneleri arasında yer alan ve bugün hizmete açılacak olan Etlik Şehir Hastanesi, 8 ayrı hastaneden oluşacak. İşte Etlik Şehir Hastanesi ile ilgili detaylar...

Aydın Büyükşehir 6 arsa satıyor! 440 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Aydın ili, Efeler ilçesi, Ata, Cumhuriyet, Kemer ve Orta mahallelerinde yer alan 6 adet arsayı satıyor. İşte fiyatları...

Aydın Büyükşehir Belediyesi, Kuşadası'ndaki restoranı kiraya verecek!

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Kuşadası'nda yer alan restoranı 7 yıllığına kiraya verilecek. Söz konusu ihale 15 Haziran 2022 tarihinde saat 12:00'de gerçekleştirecek.

Aydın Büyükşehir Belediyesi'nden arsa fırsatı! 8 adet uygun fiyatlı arsa satışa çıktı!

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Aydın Efeler ve Sultanhisar'da yer alan 8 adet arsayı satışa çıkardı. İşte detaylar...

Rönesans Sağlık Yatırım, Gaziantep Şehir Hastanesi'nin yüzde 51 payını alıyor!

Rönesans Sağlık Yatırım, Gaziantep Şehir Hastanesi'nin yüzde 51 payını almak için anlaşma yaptı. Rönesans'ın yanına yabancı bir ortak alabileceği belirtildi.

Bursa Şehir Hastanesi Metrosu'nun akıbeti meclis gündeminde!

CHP Bursa Milletvekili Erkan Aydın, Bursa'da yapımı devam eden Şehir Hastanesi Metrosu ile ilgili bazı iddialara ilişkin soru önergesi verdi. 

Maaşlarını alamayan İzmir Şehir Hastanesi inşaat işçileri grev yaptı!

İzmir Bayraklı 'da inşa edilen İzmir Şehir Hastanesi inşaat işçileri maaşlarını alamadıklarını söyleyerek grev yaptı.

Bursa Emek-YHT Gar-Şehir Hastanesi Metro Hattı'nın temeli atıldı!

Bursa'da hayata geçirilen Emek-YHT Gar-Şehir Hastanesi Metro Hattı'nın temel atma töreni bugün gerçekleşti. Törene Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismaloğlu katılım sağladı. 

Kocaeli Şehir Hastanesi Tramvay hattının ihalesi iptal edildi!

MET-GÜN’ün patronu Metin Güneş’e ait EZE İnşaat Anonim Şirketi’nin aldığı “Kocaeli Şehir Hastanesi Tramvay hattı yapım işi” ihalesi iptal edildi.

aydın şehir hastanesi ne zaman açılacak Haberi

aydın şehir hastanesi ne zaman açılacak

AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, “İlimiz ‘de yapılacak 800 yatak kapasiteli Aydın Şehir Hastanesi’nin 11 Eylül 2017 tarihli Bakan oluru ile başlayan ve diğer aşamalarının da tamamlanmasıyla yapımına 2018 yılında başlanacağını hemşerilerime müjdelemiştik” diyerek açıklamalarda bulundu ve şehir hastanesinin temelinin Temmuz ayında atılacağını dile getirdi. 

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; AK Parti MKYK üyesi ve Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, Sağlık Bakanlığı Sağlık Yatırımları Genel Müdürüyle Aydın Şehir Hastanesi hakkında görüşmelerde bulundu. 

Aydın Milletvekili Mustafa Savaş şunları söyledi;  “Aydın Şehir Hastanesi için 07 Kasım 2017 tarihinde ön yeterlilik ihalesi yapılan 16 firma yeterli bulunmuştur. Ön Yeterlilik İhale Komisyon kararı 17 Ocak 2018 tarihinde alınmış ve ön yeterliliği geçen firmaların ilk teklif başvuruları ile davet süreci başlamıştır. 13 Nisan 2018 tarihinde...