16 / 05 / 2024

aydın su kaynakları ihalesi

aydın su kaynakları ihalesi

Aydın Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü Emlak ve İstimlak Daire Başkanlığı tarafından Aydın'ın Madran Dağı Etekleri'nde bulunan 4 su kaynağı 11 milyon 736 bin 690,05 TL'ye 3 yıl kiraya verilecek.

Aydın Çine TOKİ kura sonucu isim listesi 30 Aralık!

TOKİ Aydın Çine kura çekilişi 30 Aralık sonuçlarına dair gelişmelere haberimizde yer verdik. Kurası merak edilen Aydın Çine TOKİ sonucu isim listesi 30 Aralık suçları.

İzzet Öztürk: Kanal İstanbul su kaynaklarında krize yol açmayacak!

İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) İnşaat Fakültesi Çevre Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. İzzet Öztürk, Kanal İstanbul projesiyle ilgili "Kanal İstanbul'un su kaynaklarında krize yol açması mümkün değil" açıklamasında bulundu. 

Nevzat Aydın Anadoluhisarı'ndaki Tevfik Bey Yalısı'nı 90 milyon TL'ye aldı!

Ünlü girişimci, Yemeksepeti'nin kurucusu ve CEO'su Nevzat Aydın, Anadoluhisarı'nda Tevfik Bey Yalısı'nı eski ralli şampiyonu İskender Atakan'dan 90 milyon TL'ye satın aldı. 

Aydın'da başkasına ait evi satmaya çalışan 6 kişi yakalandı!

Aydın Didim'de sahte belgeler düzenleyerek başkasına ait evi satmaya çalışan 6 zanlı suçüstü yakalandı.

Kanal İstanbul İstanbul'un su kaynakları zarar verecek mi?

Kanal İstanbul Projesi ile İstanbul'un su kaynaklarını kaybedeceğine dair iddialar meclis gündemine taşındı. CHP'li Tanrıkulu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kanal İstanbul su kaynaklarına geri dönüşü olmayan zararlar verebilir!

Kanal İstanbul planını değerlendiren Prof. Dr. Doğanay Tolunay, projenin İstanbul’un su kaynaklarına geri dönüşü olmayan zararlar vereceğini, “İstanbul’un geleceği söz konusu. Bilimin ışığında ilerleyin” dedi...

Nevzat Aydın kimdir?

Yemeksepeti'nin CEO'su Nevzat Aydın gayrimenkul sektörüne girdi. Aydın, Kopernik Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi'ni 50 bin TL sermaye ise kurdu...

Mehmet Aydın'ın Beykoz'daki villası için icra işlemi başladı!

511 milyon liralık vurgunun ardından Çiftlik Bank CEO'su Mehmet Aydın'ın Beykoz Acarkent'teki kiralık villasına baskın düzenlendi. 

Mehmet Aydın Uruguay'da zenginlerin yaşadığı siteden ev aldı!

Çiftlik Bank CEO'su Mehmet Aydın'ın geçen sene Uruguay'a giderek son model bir araç, bir malikâne ve bir yat aldığı ortaya çıktı.

Aydın'da sahte tapuyla ev satan kişi hakkında soruşturma başlatıldı!

Aydın’da maket üzerinden konut satarak vatandaşları dolandırdığı iddiasıyla tutuklanan B.D’nin evrakta sahtecilik suçundan da hakkında soruşturma başlatıldı. B.D'nin sahte tapu üzerinden bir inşaatın çalışmalarına başladığı iddia edildi.

Aydın Buharkent'e yeni mesire alanı geliyor!

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu Aydın Buharkent'teki 19 dönümlük bir araziyi Buharkent Belediyesi’ne kiralayarak mesire alanı yapılmasına izin verdi

Aydın'a 4 milyarlık yatırım!

Orman ve Su İşleri Bakanı Bakan Prof. Dr. Veysel Eroğlu, 2003-2016 yılları arasında DSİ tarafından Aydın'a yapılan toplam yatırım tutarının 4 milyar 201 milyon liraya ulaştığını söyledi.

Aydın'a 13 baraj yapılacak!

Devlet Su İşleri Genel Müdürü Murat Acu yaptığı açıklamada 2019 yılına kadar Aydın'a 13 yeni baraj kazandırılacağını söyledi.

aydın su kaynakları ihalesi Haberi

aydın su kaynakları ihalesi

4 ADET SU KAYNAĞI 3 YIL SÜRE İLE KİRAYA VERİLECEKTİR


Aydın Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü Emlak ve İstimlak Daire Başkanlığından:

İhale Konusu Yerin Adı: Aydın İli Bozdoğan İlçesi Madran Dağı Etekleri

İşin Niteliği:  4 adet su kaynağının (18-19-20-21 no’lu kaynaklar) 3 yıl süre ile kiraya verilmesi

Muhammen Bedeli-Bütçesi: 11.736.690,05 TL

İhale Süresi: 3 YIL

Geçici Teminat % 3: 352.100,70TL

İhale Usulü: 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 36. Maddesi uyarınca “KAPALI TEKLİF USULÜ”

Şartname Bedeli: 50,00 TL

İhale Tarihi ve Saati: 04.05.2015 Saat 10.30


İHALEYE KATILMA ŞARTLARI

Aydın Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü Destek Hizmetleri Daire Başkanlığınca 04/05/2015 Pazartesi günü ve saat 10:30’da Aydın İli Bozdoğan İlçesi Madran Dağı Eteklerinde bulunan 4 adet su kaynağının 3 yıl süre ile kiraya verilmesi; 2886 Sayılı Devlet...