15 / 05 / 2024

aydın yanık Anadolu Lisesi

aydın yanık Anadolu Lisesi

Sapanca Belediye Başkanı Doç.Dr. Aydın Yılmazer, yeni Anadolu Lisesi'nin Yanık Mahallesi'nde yapılacağını açıkladı.

Simit fiyatlarına büyük zam: Aydın'da kahvaltıların tadı kaçtı!

Simit fiyatlarına yansıyan zam, kahvaltıların tadını kaçırdı. Aydın’da simit fiyatlarındaki artış vatandaşların dikkatini çekti ve tepki uyandırdı.  7 TL’ye yükselen simit fiyatı hakkında. Aydın Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Muhammet Ali Künkçü açıklama yaptı.

Emin Aydın Mimarlık İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Emin Aydın Mimarlık İnşaat Taahhüt Limited Şirketi bugün Avcılar'da 10 milyon TL sermaye bedeli ile Emin Aydın tarafından kuruldu.

By Aydın Grup İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

By Aydın Grup İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Gaziosmanpaşa’da 500 bin TL sermaye bedeli ile İhsan Aydın, İlkay Kızılaslan tarafından kuruldu.

Aydın Karacasu'da olaylı yıkım!

Aydın Karacasu'da depreme dayanıksızlık raporu çıkarılan ve geçtiğimiz eğitim-öğretim yılının tamamlanmasından sonra tahliye edilen Karacasu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin (MTAL) yıkımı krize yol açtı. Okulun yıkımını izleyen gazeteciye çirkin saldırı düzenlendi.

Aydın Millet Kıraathanesi açıldı!

Aydın'da inşaat çalışmaları tamamlanan Millet Kıraathanesi hizmete açıldı. Gerçekleştirilen açılışa Aydın Valisi Yavuz Selim Köşger de katıldı.

TOKİ Aydın Hükümet Konağı ihalesi yarın!

Aydın İli Çine İlçesi Hükümet Konağı İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 3 Nisan 2019 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Aydın Hükümet Konağı 3 Nisan'da ihaleye çıkıyor!

Aydın İli Çine İlçesi Hükümet Konağı İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 3 Nisan 2019 tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

Sibel Aydın İnşaat Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sibel Aydın İnşaat Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sibel Aydın Işıköndeş ve Ersoy Işıksöndeş ortaklığında 70 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Aydın Entel Köy’de “İmara aykırı” şikayeti ters tepti!

Aydın’da ‘Entel Köy’ diye bilinen eski Rum köyü Doğanbey'de 15 köylü, bir süre önce köydeki bir konutu “İmara aykırı” olduğu gerekçesiyle şikayet etti.

Aydın Ayla-Ersoy Vural Anadolu Lisesi'nde inşaat sürüyor'

Aydın’ın Köşk ilçesinde yapımı süren Ayla-Ersoy Vural Anadolu Lisesi’nde çalışmalar aralıksız devam ediyor.

Ahmet Alp: Aydın çarpık yapılaşma kıskacında!

Mimarlık Akademisi Bölge Başkanı Prof. Dr. Ahmet Vefik Alp, Aydın'da çarpık yapılaşmanın olduğunu söyledi. Aydın, düzeysiz kentleşmenin ve yapılaşma ülkemizin yarası olduğunu belirtti.

Aydın Büyükşehir ve Söke Belediyesi arasında imar kavgası!

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun, Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran ile "imar kavgası" çıkararak dikkatleri başka yöne çektiği ve Kuşadası'ndaki heyelan bölgesinde villa yapmak isteyen Kuşadalı bir işadamına imar izni verdiği iddia edildi.

Aydın'daki Köşk Tren Garı restore ediliyor!

Aydın'ın Köşk ilçesinde tren yolu hattının her iki tarafındaki alanın restorasyon yapımı için hazırlanan projenin ödeneği Köşk Belediyesi'nin girişimleri sonucunda bakanlık tarafından onaylandı.

aydın yanık Anadolu Lisesi Haberi

aydın yanık Anadolu Lisesi

Sapanca Belediye Meclisi Ekim ayı olağan toplantısında ek olarak gündeme alınan Yanık Mahallesi 905,915 ve 918 parsellerde 1/1000 ölçekli uygulama imar planı ile emsal ve hmax değerlerinin değiştirilmesi ile ilgili plan değişikliği yetkisinin Sakarya Büyükşehir Belediyesı'ne devredilmesi maddesi görüşüldü. 


ESKİ YERDEN VAZGEÇİLDİ

Madde hakkında açıklamalarda bulunan Başkan Yılmazer, "Sapanca'ya Turizm veya Sağlık Anadolu Lisesi için ödenek çıkmış durumda ancak yer aranıyor. İtalyan kampı olarak bilinen bölgenin üstündeki alana bakıldı ancak altyapı, elektik ve su gibi eksikliklerin zaman alacağı belirlendi. Hem zaman kaybı hem de maliyet sebebiyle buradan vazgeçildi." diye konuştu. 


YANIK MAHALLESİ

24 derslikli Anadolu Lisesi'nin Yanık Mahallesi'nde yapılacağını açıklayan Yılmazer, "Daha sonra Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesindeki yerlerde araştırma yapıldı. Hem biz hem de yetkililer Yanık'ta bulunan eski okulun olduğu yeri uygun gördük....