05 / 05 / 2024

Aydın Zoroğlu AVM deniz orhun

Aydın Zoroğlu AVM deniz orhun

Küçük ev aletleri sektörünün lider markası Arzum, yemekleriyle ve televizyon programlarıyla sevenlerinin gönlünde taht kuran Şef Deniz Orhun'u Zoroğlu AVM’de Aydınlılarla buluşturdu. Deniz Şef, "Sadece Arzum'da" ürünleriyle nefis tarifler hazırladı.

Aydın-Denizli Otoyolu'nda sona yaklaşıldı! İşte açılacağı tarih!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Karaismailoğlu, Aydın-Denizli Otoyolu'nu 2023'te, Denizli Çevre Yolu'nu ise bu yıl bitirmeyi planladıklarını duyurdu. 

Mustafa Aydın'dan AVM'lerde ortak gider açıklaması!

UFRAD Franchising Derneği Genel Başkanı Doç. Dr. Mustafa Aydın yaptığı açıklamada, “ AVM’lerde ortak gider şeffaflığı, markalarımızın ve sektörümüzün en büyük hakkı” dedi.

Aydın Koçarlı'da tarihi kule ve konak kamulaştırıldı! 

Aydın'ın Koçarlı ilçesinde Cihanoğlu Beyliği döneminde inşa edilen tarihi kule ile konağın bulunduğu bölge kamulaştırıldı.

Mustafa Aydın: AVM kiracısı markalar birlik olmalı!

UFRAD Franchising Derneği Genel Başkanı Doç. Dr. Mustafa Aydın, AVM ve mağazalar arasındaki kira sorunlarına değindi. Aydın, “AVM kiracısı markalar birlik olup ortak bir söylem geliştirirse sonuç alabilir. Aksi takdirde durum kiracılar açısından içinden çıkılmaz hale gelir” dedi. 

Aydın Karacabay: İstanbul Cağaloğlu'nda yeni bir otel yatırımına başlayacağız!

Levni Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Karacabay, yeni otel yatırımlarının müjdesini verdi. Karacabay, "İstanbul Cağaloğlu Ankara Caddesi'nde 75 odalı beş yıldız standartlarında yeni bir otel yatırımına çok yakında başlayacağız" dedi. 

Aydın Büyükşehir kepenk indiren kiracılarından kira almayacak!

Aydın Büyükşehir Belediyesi Kovid-19 salgını sürecinde kepenk indiren kiracılarından kira almayacağını açıkladı. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, “Yalnız olmadıklarını hissettirmek istiyoruz” dedi.

Aydın-Denizli Otoyolu'nun temeli atıldı!

Aydın-Denizli Otoyolu temel atma töreni bugün gerçekleşti. Törende konuşma yapan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, yeni otoyolla ilgili açıklamalarda bulundu.

Aydın-Denizli Otoyolu seyahat süresini 1 saat 15 dakikaya düşürecek!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada "Aydın-Denizli Otoyolu'nun tamamlanmasıyla güzergahtaki seyahat süresi 2 saat 15 dakikadan 1 saat 15 dakikaya düşecek. Yıllık toplam 614 milyon lira tasarruf edilecek." dedi.

Aydın-Denizli otoyolu 2022'de tamamlanacak!

Adil Karaismailoğlu, Honaz Tünelinin bağlantı yollarıyla birlikte bitirilmesiyle Denizli Çevre Yolunun gelecek yıl hizmete alınacağını söyledi ve Aydın-Denizli otoyol ihalesinin de onaylandığını, önümüzdeki günlerde inşaatına başlanıp 2022 yılı içerisinde tamamlamayı planladıklarına dikkat çekti. 

Aydın-Denizli otoyolunun 2 yıl içinde hizmete açılması planlanıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Aydın-Denizli otoyoluyla ilgili olarak, “En kısa zamanda ihale sürecini tamamlayıp bitirdikten sonra inşallah bütün hedefimiz 2 yıl bitmeden bu yolu hizmete açmaktır.” diye konuştu.

Aydın-Denizli Otoyolu'nun ihalesi 11 Haziran'da!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Türkiye'nin iki turizm merkezi İzmir ve Antalya'nın arasındaki mesafeyi kısaltacak 163 kilometrelik Aydın-Denizli Otoyolu ayağının ihalesinin 11 Haziran tarihinde gerçekleşeceğini söyledi.

Didem Aydın: Zorlu Center olarak mağazalardan Nisan-Mayıs'ta da kira almayız!

Türkiye'de AVM'lerin açılması gündeme geldikten sonra, kira konusunda çeşitli tartışmalar da başladı. Zorlu Center Genel Müdürü Didem Aydın, AVM’lerin açılmasına ilişkin konuştu. Aydın, "Biz martta kiranın yarısını iade ettik. Nisanda almadık. Mayısta da almayız" dedi...

Mustafa Aydın: 3 ay sonra kiralarda yüzde 50 indirim bekliyoruz!

UFRAD Franchising Derneği Genel Başkanı Doç. Dr. Mustafa Aydın, “Özellikle, AVM’lerde faaliyetlerini sürdüren işletmelerimiz için bu aylarda kira alınmamasını, sonraki 3 ayda yüzde 50 indirim bekliyoruz” dedi.

Aydın Zoroğlu AVM deniz orhun Haberi

Aydın Zoroğlu AVM deniz orhun

Küçük ev aletleri sektörünün lider markası Arzum, yemekleriyle ve televizyon programlarıyla sevenlerinin gönlünde taht kuran Şef Deniz Orhun'u Zoroğlu AVM’de Aydınlılarla buluşturdu. Zoroğlu AVM'de gerçekleşen etkinlikte Aydınlılarla buluşan Deniz Şef, inovasyonuyla öne çıkan, eşi benzeri bulunmayan "Sadece Arzum'da" ürünleriyle nefis tarifler hazırladı ve katılımcılara sundu.


Küçük ev aletleri sektörünün lider markası Arzum, yemekleriyle ve televizyon programlarıyla sevenlerinin gönlünde taht kuran Şef Deniz Orhun'u Aydınlılarla buluşturdu. 21 Kasım Cumartesi günü saat 15.00'da Aydın Zoroğlu AVM’de gerçekleşen etkinlikte Deniz Şef, inovasyonuyla öne çıkan, eşi benzeri bulunmayan "Sadece Arzum'da" ürünleriyle nefis tarifler hazırladı ve katılımcılara sundu. Etkinliğe Arzum Elektrikli Ev Aletleri’nden Saha Operasyonları Yetkilisi Güler Hüsem ve Pazarlama İletişim Uzmanı Neslihan Demir katıldı.


Arzum Elektrikli Ev Aletleri Pazarlama İletişim Uzmanı Neslihan Demir Aydın Zoroğlu...