10 / 05 / 2024

aydına lise kampüsü mü inşa edilecek

aydına lise kampüsü mü inşa edilecek

Aydın'da ikili eğitimleri tekli eğitime dönüştürmeyi hedeflediklerini belirten Töre, "Aydın merkezde 5 bin kişilik üniversite kampüsü gibi bir lise kampüsü yaptırıyoruz. Mayıs ayında bunun temeli atılacaktır" dedi

İstanbul Üniversitesi Hasdal Kampüsü 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Eyüpsultan İlçesi, Kemerburgaz Mahallesi İstanbul Üniversitesi Hasdal Kampüs Alanına İlişkin 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Çekmeköy TRT Kampüs ve Film Platosu Alanı 1/5000 ve 1/1000 Ölçekli imar planı askıya çıkarıldı!

İstanbul İli Çekmeköy İlçesi Merkez Mahallesi TRT Kampüs ve Film Platosu Alanına ilişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

İstanbul Üniversitesi Hasdal Kampüsü 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Eyüpsultan İlçesi, Kemerburgaz Mahallesi İstanbul Üniversitesi Hasdal Kampüs Alanına İlişkin 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı...

İstanbul Üniversitesi Hasdal Kampüsü 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Eyüpsultan İlçesi, Kemerburgaz Mahallesi İstanbul Üniversitesi Hasdal Kampüs Alanına İlişkin 1/100.000 ölçekli Çevre Düzeni Planı Değişikliği, 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Marmara Üniversitesi'nin TOKİ'ye devrettiği Bahçelievler Kampüsü imara açıldı!

Marmara Üniversitesi’nin, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'na devrettiği Bahçelievler Kampüsü imara açıldı.

Uğur Okulları Kadirli Kampüsü açılıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Uğur Okulları, Kadirli Kampüsü'nü 2021-2022 eğitim öğretim döneminde hizmete açıyor.

Bahçeşehir Koleji'nden Antalya'ya yeni kampüs!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Bahçeşehir Koleji, yeni kampüsünü Antalya Serik'te hayata geçiriyor.

Uğur Okulları kampüs yatırımlarını hızlandıracak!

Uğur Okulları'nda Genel Müdürlük görevine gelen Nil Çiçek, 2023 yılına kadar Uğur Okulları'nın kampüs sayısının 150'ye ulaşması için yatırım yapacaklarını dile getirdi. 

Kanada Okulları'ndan Sakarya Karasu'ya yeni kampüs!

franchising çalışmalarına devam eden Kanada Okulları, Sakarya’nın Karasu ilçesinde yeni kampüs açtı.

Uğur Okulları'ndan İzmir’e yeni kampüs!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Uğur Okulları, Güzelbahçe Kampüsü ile nitelikli eğitim veren okullarına bir yenisini daha ekliyor.

Mustafa Aydın: AVM kiracısı markalar birlik olmalı!

UFRAD Franchising Derneği Genel Başkanı Doç. Dr. Mustafa Aydın, AVM ve mağazalar arasındaki kira sorunlarına değindi. Aydın, “AVM kiracısı markalar birlik olup ortak bir söylem geliştirirse sonuç alabilir. Aksi takdirde durum kiracılar açısından içinden çıkılmaz hale gelir” dedi. 

Marmara Üniversitesi'nin Nişantaşı kampüsündeki inşaata tepki!

İstanbul'da Şişli'de bulunan Marmara Üniversitesi Kampüsü yıkılarak yerine konut inşaatı yapılmasına tepki gösteren Şişli halkı, arazinin konut inşaatı yerine deprem toplama alanı için kullanılmasını istediklerini dile getirdi. 

Yeni ve eski CSO binaları 'kültür kampüsü' haline gelecek!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrasının (CSO) inşaatına devam eden yeni binasıyla ilgili konuştu. Ersoy, "Yeni ve eski CSO binası ile orayı kültür kampüsü haline getiriyoruz'' dedi.

aydına lise kampüsü mü inşa edilecek Haberi

aydına lise kampüsü mü inşa edilecek


Aydın İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre, 5 bin öğrenci kapasiteli lise kampüsü temelinin Mayıs ayında atılmasının planlandığını açıkladı. Töre, merkezde boşalacak olan liselerin de ihtiyaçlar belirlendikten sonra ilkokul veya ortaokul olarak adlandırılacağını söyledi. Aydın'da ikili eğitimleri tekli eğitime dönüştürmeyi hedeflediklerini belirten Töre, "Aydın merkezde 5 bin kişilik üniversite kampüsü gibi bir lise kampüsü yaptırıyoruz. Mayıs ayında bunun temeli atılacaktır. Merkezdeki büyük liselerimizi bu kampüs içerisine taşıyacağız. Merkezde boşalan okullar ihtiyaçların belirlenmesinin ardından ilkokul ve ortaokul şeklinde adlandıracağız. Böylece ilkokullarımızda mevcut olan öğrenci sayısını aza indirgediğimiz gibi diğer hedefimiz de ikili eğitimleri tekli eğitime indirerek Aydın'da zaten Türkiye'nin markası olan eğitimleri iyice yukarılara taşıyacağız. Türkiye'nin markası olmakla yetinmeyip uluslararası bir marka olma yolunda adımlarımızı atacağız" dedi. İki yıllık görev...