18 / 07 / 2024

Aydında icradan

Aydında icradan

Aydın İli Kuşadası İlçesi'nde yer alan 5 arsa Kuşadası İzale Şuyuu Satış Müdürlüğü tarafından 12 Ekim 2015 günü saat 09:00 ile 09:10 arası açık artırma usulüyle ihale edilecek.

Turyap'ın icradan satışı iptal edildi!

Gayrimenkul pazarlama sektörünün köklü şirketlerinden Turyap'ın geçtiğimiz günlerde basında icradan satılacağı yönünde haberler yapılmıştı. Hukuka uygun olmadığına karar verilen ihale yapılmadı. Turyap konu ile ilgili bir açıklama yaptı.

Aydın Kuşadası'nda 16.6 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

T.C. Kuşadası İcra Dairesi, Aydın İli, Kuşadası İlçesi, Türkmen Mahallesi, 10 ve 17 parselde yer alan arsayı 16 milyon 564 bin 354 TL'ye icradan satıyor.

Aydın Kuşadası'nda 3.3 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Aydın İli, Kuşadası, Soğucak Mahallesi'nde yer alan arsa vasıflı gayrimenkul 3 milyon 316 bin 425 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu olan gayrimenkul için ilk ihale tarihi 19 Temmuz 2018 olarak belirlendi. 

Kahramanmaraş Tükoğlu'nda icradan 4,1 milyon TL'ye satılık fabrika!

Kahramanmaraş Tükoğlu İcra Dairesi tarafından 2 adar taşınmaz satışa sunuluyor. Taşınmazların toplam bedeli 4 milyon 197 bin 667 TL. İşte ihale detayları;

İstanbul Beyoğlu'nda icradan 9,4 milyon TL'ye satılık fabrika!

İstanbul Beyoğlu İlçesi, Bedrettin Mahallesi'nde yer alan Kargır Fabrika vasıflı taşınmaz satılıyor. Taşınmazın muhammen bedeli 9 milyon 405 bin 788 TL olarak belirtiliyor.

Ankara Gölbaşı'nda icradan 3.8 milyon TL'ye satılık villa!

Ankara Gölbaşı İcra Dairesi, ilçedeki villa ve bekçi evini satışa çıkardı. Gayrimenkulün satış bedeli 3 milyon 871 bin 573 TL olarak belirlendi.

Beylikdüzü West Wall Marina Vilları'nda icradan satılık villa!

Büyükçekmece 1. İcra Dairesi, İstanbul Beylikdüzü'nde bulunan West Wall Marina Vilları'nda yer alan villayı satışa çıkardı. 612 metrekare yüzölçümlü villanın toplam satış bedeli 3 milyon TL olarak belirlendi.

Remzi Aydın: Eyüp ulaşım anlamında çok rahatlayacak!

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, ilçede gerçekleşecek olan yenilikleri anlattı. Aydın, Eyüp'e 2019 yılında tamamlanması planlanan 3 metro birde tramvay müjdesi verdi.

Aydın Gökbel Barajı'nda çalışmalar sürüyor!

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu bazı tesislerin temelini atmak ve ziyaretlerde bulunmak üzere gittiği Aydın’da Gökbel Barajı’nda incelemelerde bulundu.

Aydın Kuşadası'nda konut alanına dönüştürme teklifi reddedildi!

Aydın Büyükşehir Belediye Meclisi, Kuşadası'ndaki bir yeşil alanın konut alanına çevrilmesi teklifini reddetti. Meclis, Bozdoğan Belediye Başkanı Tümer Apaydın'ın başkanlığında toplandı.

Beyoğlu'nda icradan 8 milyon TL'ye satılık işyeri!

İstanbul 10.İcra Dairesi, İstanbul İli Beyoğlu İlçesi'ndeki arsa üzerindeki işyerini satışa çıkardı. Söz konusu taşınmazın satış bedeli 8 milyon TL olarak belirlendi.

Beyoğlu'nda icradan 3.2 milyon TL'ye satılık apartman!

İstanbul 10. İcra Dairesi, İstanbul Beyoğlu'nda bulunan kargir apartmanı satışa çıkardı. Söz konusu apartmanın toplam satış bedeli 3 milyon 250 bin TL olarak belirlendi.

Aydın Çıldır Havaalanı'nda son durum ne?

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Feridun Bilgin, özel uçakla geldiği Aydın Çıldır Havaalanı'nda inceleme yaptı. Bilgin Çıldır'ın sivil havacılığa açılmasının yapılacak fizibilete çalışmalarının ardından belli olacağını belirtti.

Aydında icradan Haberi

Aydında icradan

Aydın Kuşadası'nda yer alan 5 arsa 3 milyon 460 bin TL bedelle Kuşadası İzale Şuyuu Satış Müdürlüğü tarafından satışa çıkacak.


1 NOLU TAŞINMAZ 

Aydın ili,Kuşadası ilçesi,Davutlar köyü,Köyiçi mevkiinde kain,346 ada,3 parsel sayılı 3.565.94 m2 yüzölçümlü, ARSA ana taşınmaz nitelikli,Cilt: 55,Sayfa 6322 de kayıtlıdır. Taşınmaz Davutlar merkez yerleşimi dahilinde olup. merkeze Kuşadası taraftan girişi sağlayan anayol niteliğinde Atatürk caddesine ve batı yönünde Eren sokağa cephelidir. Konum itibari ile Davutlar merkez yerleşim meydanı kabul edilebilecek bölgeye 200 m mesafededir. Ulaşım çok kolaydır. Bölge içinde ulaşımı sağlayan minibüs hattı üzerindedir. Hali hazırda alanın bir kısmı boş, bir kısmı açık halde muhtelif malzemelerin bulunduğu saha, bir kısmı narenciye ağırlıklı ağaçlar ile-kaplıdır. Arsa üzerinde baraka tarzı imalatlar olup maddi değere sahip olmadığı tespit edilmiştir.Merkez kabul edilen...