04 / 05 / 2024

aydında otizimli çocuklara okul mu yapılacak

aydında otizimli çocuklara okul mu yapılacak

Aydın Ticaret Borsası ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında imzalanan protokolle otizm ve down sendromlu çocuklar için yapılacak eğitim kampusü için mutlu sona gelindi.

Şebnem Aydın kimdir? Şebnem Aydın kaç yaşında, nereli?

İş Bankası'nın yönetim kurulunda yer alan Şebnem Aydın kimdir? Şebnem Aydın kaç yaşında? Şebnem Aydın nereli? İşte ayrıntılar...

Aydın Doğan Yalçındağ kariyerine nerede başladı? Hangi online video kanalını kurdu?

Aydın Doğan Yalçındağ kimdir? Nereden mezun oldu? Hangi alanlarda görev aldı? Doğan Yatırım Bankası’nda hangi pozisyonda görev alıyor? İşte Aydın Doğan Yalçındağ ile ilgili merak edilen her şey...

Dursun Aydın Özbek kimdir? Kaç yaşında? Nereli?

Galatasaray Sportif Sınai ve Ticari Yatırımlar A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Dursun Aydın Özbek  kimdir? Kaç yaşında? Dursun Aydın Özbek daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Dursun Aydın Özbek'in eğitim hayatı nasıldı? İşte Dursun Aydın Özbek'in hayatına dair merak edilenler.

KİPTAŞ'tan son dakika müjdesi! Tuzla Aydınlık Evler'in daire belirleme kuraları Ocak ayında çekilecek! 

İBB iştiraki KİPTAŞ'tan son dakika müjdesi geldi. Tuzla Aydınlık Evler'in daire belirleme kuraları Ocak ayında çekilecek... İşte konu ile ilgili merak edilen detaylar...

Aydın-Denizli otoyol projesi güzergahında yapılan değişiklik TBMM'de!

Aydın-Denizli otoyol projesi güzergahında yapılan değişikliği meclis gündemine taşındı. CHP'li Yıldız, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Aydın Karacabay: İstanbul Cağaloğlu'nda yeni bir otel yatırımına başlayacağız!

Levni Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Karacabay, yeni otel yatırımlarının müjdesini verdi. Karacabay, "İstanbul Cağaloğlu Ankara Caddesi'nde 75 odalı beş yıldız standartlarında yeni bir otel yatırımına çok yakında başlayacağız" dedi. 

Aydın Gökbel Barajı’nın inşaatında sona yaklaşıldı!

Aydın’ın Çine ilçesinde inşa edilen Gökbel Barajı’nda sona gelindi. Projenin 2019 yılında tamamlanması planlanıyor.

Rota Aydınoğlu'nda şeker gibi fırsat! 224 bin TL'ye 1+1!

Rota Aydınoğlu'nda şeker gibi fırsat sunuluyor. Projede peşin alımlarda 1+1 daireler 224 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor...

Aydın-Denizli Otoyolu projesi ihale aşamasında!

Aydın'da şehir trafiğini rahatlatmak için 2012 yılında yapımına başlanan çevre yolunun trafiğe açılmasının ardından Aydın Denizli Otoyolu projesi için ihale aşamasına gelindi.

Aydın Kuşadası'nda jeotermale ÇED onayı!

Aydın Kuşadası'nda 375 hektarlık alanda Bozyazı Körfez Turizm ve İnşaat A.Ş., jeotermal enerjinin dağıtımı için gerekli olan ÇED izinleri ve işletme ruhsatları için onay verildi.

Aydın'da sahte tapuyla ev satan kişi hakkında soruşturma başlatıldı!

Aydın’da maket üzerinden konut satarak vatandaşları dolandırdığı iddiasıyla tutuklanan B.D’nin evrakta sahtecilik suçundan da hakkında soruşturma başlatıldı. B.D'nin sahte tapu üzerinden bir inşaatın çalışmalarına başladığı iddia edildi.

OSRAM modern ofis aydınlatmasında İnsan Merkezli Aydınlatma dönemi!

Aydınlatma çözümleri alanında öncü ve yenilikçi kuruluş OSRAM, ofislerde bireysel aydınlatma için Scriptus aydınlatma armatürleri serisini hayata geçirdi.

Aydın yabancıya konut satışında 3. sırada!

Kasım 2016'da yabancı vatandaşların 113 konut aldığı Aydın, yabancılara konut satışlarında ülkede üçüncü sırada yer aldı.

aydında otizimli çocuklara okul mu yapılacak Haberi

aydında otizimli çocuklara okul mu yapılacak

Aydın Valiliği tarafından eğitim kampusü yapılmak üzere Efeler Umurlu Mahallesi Serçeköy Bölük İrimi mevkiindeki hazine arazisi Milli Eğitim Bakanlığı'na tahsis edildi. Aydın Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Bosnalı, ilk etapta sağlayacakları 150 bin liralık destekle projenin hazırlanıp eğitim kampusünün temelini 6 ay içerisinde atmayı planladıklarını söyledi. 


Atölyeler bulunacak

Projede emeği geçen Vali Erol Ayyıldız ve borsa yetkililerine teşekkür eden İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre ise "Aydın Ticaret Borsası ile Müdürlüğümüz arasında imzalanan protokol ile Aydınlı çocuklarımızın kavuşacağı dev bir proje hayata geçiriliyor. Aydın'ı otizm okuluna kavuşturacağız. Bu okul ile birlikte otizmli çocuklarımızın iş edinme yeteneklerini ortaya çıkaracak ve onların kendilerini iyi hissedecekleri bir ortam oluşturacağız. İş atölyelerinin de bulunacağı okula ait projede mutlu sona geldik. Kampus Aydın'a hayırlı olsun"...