04 / 05 / 2024

aydınevler muhtarlık binası yenileme

aydınevler muhtarlık binası yenileme

Manavgat Belediyesi, Aydınevler'de 2001'den bu yana hizmet veren muhtarlık binasında tadilat çalışmalarına başladı.

Acıbadem Mahallesi muhtarlık binasının tahliye edilmesi kararı mecliste!

Üsküdar Belediyesi'nin Acıbadem Mahallesi muhtarlık binasının tahliye edilmesine dair karar meclis gündemine taşındı. CHP'li Tanal, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İzmir Soğukkuyu'daki yeni muhtarlık binası hizmete açıldı!

İzmir'de Bayraklı Belediyesi tarafından inşa edilen Soğukkuyu Mahallesi Muhtarlığı'nın yeni binası düzenlenen törenle açıldı.

Acıbadem Mahallesi Muhtarlığı binası için kaçak iddiası!

Üsküdar Belediyesi, Acıbadem Mahallesi Muhtarlığı verdiği tahliye kararının iptali üzerine başvuruda bulundu. Belediye yıllardır kullanılan muhtarlık binasının kaçak olduğunu öne sürdü.

Antalya Aydınevler muhtarlık binası yenileniyor!

Manavgat Belediyesi, Aydınevler'de 2001'den bu yana hizmet veren muhtarlık binasında tadilat çalışmalarına başladı.

Esenyurt Mehmet Akif Ersoy Mahallesi yeni muhtarlık binasına kavuştu!

Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, verdiği sözü tutarak 18 aydır kirada olan Mehmet Akif Ersoy Mahalle Muhtarlığı için yeni bina inşa ettirdi. Yeni yerinde hizmet vermeye başlayan Muhtar Ali Göleli, Başkan Bozkurt’a teşekkür etti.

Kocaeli'ye yeni muhtarlık binası inşa edildi!

Çalışmalarına devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Mesruriye Muhtarlık Binası ve Köy Odası için malzeme yardımı yaptı.

Bursa Osmangazi’ye spor kulübü ve muhtarlık binası inşa ediliyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Osmangazi Belediyesi, Hamitler Mahallesi’nde Merkez Cami çevresindeki spor kulübü ve muhtarlık binasının yerine daha modern bir bina inşa ediyor. 

Bursa'daki muhtarlık ve spor kulübü binası yenileniyor!

Bursa’da modern ve planlı şehirleşmenin yükseldiği Hamitler Mahallesi’nde yer alan eski muhtarlık ve spor kulübü binası, Osmangazi Belediyesi tarafından baştan aşağı yenileniyor.

Osmangazi'deki eski muhtarlık ve spor kulübü binası yenileniyor!

Bursa Osmangazi'de modern ve planlı şehirleşmenin yükseldiği Hamitler Mahallesi’nde eski muhtarlık ve spor kulübü binası Osmangazi Belediyesi tarafından baştan aşağı yenileniyor.

Kocaeli Kefken muhtarlık binasının inşaatı şekilleniyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kefken'e inşa ettiği muhtarlık binası ve pazar alanının inşaatını tamamlıyor.

Türkiye Finans Ümraniye Genel Müdürlük binası Avrupa’nın en iyisi seçildi!

Türkiye Finans'ın İstanbul Ümraniye’deki yeni Genel Müdürlük binası ile Avrupa’nın en iyisi seçildi. 

Manisa Beydere'ye yeni muhtarlık binası!

Beydere Mahallesi’nde yaptığı çalışmalarla takdir toplayan Yunusemre Belediyesi ekipleri, Beydere’ye muhtarlık binası kazandırdı...

Ataşehir Mimar Sinan mahallesine yeni muhtarlık binası!

Ataşehir'de yer alan Mimar Sinan Mahalle Muhtarlığı Ataşehir Belediyesi tarafından baştan aşağı yenilendi.

aydınevler muhtarlık binası yenileme Haberi

aydınevler muhtarlık binası yenileme

Antalya Manavgat Belediyesi, 2001'den itibaren hizmet veren Aydınevler Mahallesi muhtarlık hizmet binası için yenileme çalışmalarını başlattı.

Milliyet'te yer alan habere göre; ilçe genelinde muhtarlık binalarının sayısını artırmak için çalışan Manavgat Belediyesi, Aydınevler muhtarlık binasını planlanandan kısa sürede tamamlayarak mahalle halkının hizmetine sunacak.

25 metrekarelik alanda devam eden çalışmada mevcut muhtarlık binası korunurken, projeye iç ve dış mekan düzenlemesi de ilave edildi. Manavgat Belediyesi'nin kent halkına modern hizmet sunulması amacıyla modern muhtar evi çalışmasından dolayı mutlu olduğunu belirten Aydınevler Mahallesi Muhtarı Tahsin Yılmaz, tüm mahalle sakinleri adına Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen ve belediye çalışanlarına teşekkür etti.

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Manavgat halkının çağdaş bir ortamda hizmet alabilecekleri muhtarlık hizmet binasının sayılarını arttıracaklarını belirtti. Başkan Şükrü Sözen, "2001 yılından bu...