15 / 05 / 2024

aydınlatma sektörü

aydınlatma sektörü

2005 yılında temelleri atılan MKD Aydınlatma,Wone Markasıyla kurulduğu günden bu yana kurumsal ve bireysel müşteri memnuniyetini hedefleyen,öğrenen ve gelişen bir organizasyon olarak aydınlanma sektörüne agresif bir giriş yaptı.

Aydınlatma sektörü, yatırımcıları Türkiye'ye çekmeli!

Philips Türkiye Üst Yöneticisi (CEO) Göktuğ Gür: "Türkiye'nin tüm dünyada yatırımcılar açısından potansiyel bir çekim merkezi olarak algılanabilmesi için aydınlatma sektörüne de görev düşüyor " dedi.

Tet aydınlatma sektörünün aktörlerini bir araya getirdi!

İstanbul Elektrik-Elektronik, Makine ve Bilişim İhracatçıları Birliği (TET), Aydınlatma, Pano, Anahtar - Priz alt gruplarında yer alan firmaların katıldığı toplantıda sektörü masaya yatırdı...

AYD Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Şapkacı: AVM sektörü yeni yatırımlara ihtiyaç duyuyor!

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği (AYD)   Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Şapkacı, AVM sektöründe yeni yatırımlara ihtiyaç olduğunu söyledi.

Hazır Beton Endeksi verileri açıklandı! İnşaat sektörü son 5 aydır iyi performans sergiliyor!

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB) tarafından ''Hazır Beton Endeksi” 2023 Eylül Ayı Raporu açıklandı. Raporda inşat sektörünün son 5 aydır iyi performans sergilediği belirtildi.

BİM’de kaçırılmayacak indirimler! Nevresim takımı 249 TL’ye, erzak kavanozu 75 TL’ye, aydınlatma sistemi 500 TL’ye düştü

BİM’in 7 Nisan 2023 tarihli indirimli aktüel ürünler kataloğu fiyat listesi yayımlanırken, nevresim takımı 249 TL’ye, erzak kavanozu 75 TL’ye, aydınlatma sistemi 500 TL’ye düştü. İşte BİM 7 Nisan 2023 fiyat listesi

Türkiye’nin perakende devi ‘TOM Bank’ ile bankacılık sektörüne girdi! TOM Bank hangi alanlarda hizmet verecek?

Türk bankacılık sektörü şu sıralar hareketli günler yaşıyor. BDDK’nın dijital bankacılık ile ilgili düzenlemesinin ardından sektöre yeni oyuncular katılmaya devam ediyor. Aydın Grup tarafından kurulan dijital perakende bankası TOM Bank, BDDK’dan faaliyet izni aldı

Enza Home halı ve aydınlatma ürünlerinde yüzde 20’ye varan indirime girdi! İşte 15 Eylül 2022 fiyat listesi

Enza Home halı ve aydınlatma ürünlerinde indirim kampanyası düzenliyor. Yüzde 15 ila 20 arasında değişen indirim fırsatlarıyla birbirinden şık tasarımlar alıcılarını bekliyor. İşte Enza Home’un indirimli fiyat listesi. 

İnşaat sektöründen arsa maliyetlerinde ve vergilerde indirim talebi!

Anadolu Yapım Müteahhitleri Federasyonu Genel Başkanı Ali Aydın, inşaat sektörüne ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Girdi maliyetlerindeki fahiş zamların altını çizen Aydın, arsa maliyetlerinin, vergilerin ve konut kredisi faizlerinin düşürülmesi gerektiğini söyledi.

İnşaat sektörü son çeyreğe iyi başladı! 

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB), “Hazır Beton Endeksi” 2020 Ekim Ayı Raporu’nu açıkladı. Raporda yer alan detaylara göre; inşaat sektöründe 5 aydır devam eden yükseliş sürüyor.

İnşaat sektöründe yapay zeka kullanımı!

Doğan Selçuk, Emlakkulisi.com okurları için Botmore Technology kurucusu Aydın Özçekiç ile inşaat sektöründe yapay zekânın nasıl kullanıldığını masaya yatırdı...

Koronavirüs Aydın'da emlak sektörünü nasıl etkiledi?

Koronavirüs salgını tüm sektörleri olumsuz etkilerken emlak sektörüne nasıl yansıdı? Barış Emlak sahibi Güler Kurudere Akbaş emlak sektörünün yaşayacağı sıkıntılar ile ilgili değerlendirmelerde bulundu..

Gayrimenkul sektörü istenilen ivmeye kavuştu!

Global Trends Expert Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Akbaba, faizlerin yüksek olduğu dönemde dahi yabacıların ülkemize olan eğilimi hiç durmadığını, sektörün canlandığını söyledi.

Aydın’da konut sektörünün önü açıldı!

Özbaşak İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı ve Müteahhit Kasım Payza, konut kredisi faiz oranlarının düşmesinin Aydın’da bitme noktasına gelen konut sektörüne de nefes aldırdığını belirtti.

Bahar Aydınlatma İstanbul’da mağaza ve ofis açtı!

Ankara'da 33 yıldır faaliyet gösteren Türkiye'nin en büyük entegre dekoratif aydınlatma üreticisi Bahar Aydınlatma, ihracat pazarlarında daha aktif olmak için İstanbul'da mağaza ve design ofis açtı..

Barış Aydın: İnşaat sektörünün önü açılacak!

AK Parti Ankara Milletvekili ve Çevre Komisyonu Üyesi Barış Aydın inşaat sektörünün önünün açılacağını söyledi.

aydınlatma sektörü Haberi

aydınlatma sektörü

Wone markası ile sektöre bir çok yenilik getiren MKD Aydınlatma hızlı çözüm stratejileri ile sektörde yerini sağlamlaştırıyor.Aydınlanma sektöründe söz sahibi olmak isteyen Wone markasının kurucusu ve genel müdürü Murat Kaan Dilber sektörü sizler için değerlendirdi.

Aydınlatma armatürleri günümüzde LED' ler ile birlikte algılanmaya başlandı. LED' li aydınlatma

armatürleri, tasarım ve üretim süreçlerinde bir çok farklı mühendislik disiplinini bir arada

bulunduran, ulaşılan teknoloji itibariyle hiç de basite indirgenmemesi gereken ürünler. Nitekim

ülkemizde aydınlatma sektörünün kalbi, büyük bir katalog olan Şişhane semtinde atıyor.

Şişhanede irili, ufaklı binlerce firma mevcut. Bu firmaların hepsi de gerek yurt içi, gerekse yurtdışı

taleplere yetişmeye calışıyor. Yetişmeye çalışıyor diyorum çünkü talep, arzın üzerinde bir hızla

gelişiyor. Bu hızlı gelişim neticesinde, ülkemize yurt dışı menşei' li, kalite gereksinimlerini yeterli

düzeyde karşılayamayan çok fazla ürün çeşidi...