18 / 05 / 2024

aydoğa semizer

aydoğa semizer

İzmir Bornova’daki Cer Çelik’in icradan satışı ihalesinde ilginç ayrıntılar ortaya çıktı. 500 milyon dolar değerindeki, 305 dönüm alan üzerine kurulu fabrikanın satışını 135 bin TL sermayeli bir şirket istedi.

Mehmet Aydoğdu kimdir? Hangi üniversitede eğitim aldı? Görevi nedir? 

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Yönetim Kurulu Başkan Vekili Mehmet Aydoğdu kimdir? Kaç yaşında? Mehmet Aydoğdu daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Mehmet Aydoğdu'nun eğitim hayatı nasıldı?

Aydoğdu Altyapı Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Aydoğdu Altyapı Anonim Şirketi İstanbul Şubesi Kadıköy’de 1 milyon 400bin TL sermaye bedeli ile Aykut Öztürk tarafından açıldı. 

Aksaray Bilim Merkezi açılış için gün sayıyor!

Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer ve Ak Parti Milletvekili Cengiz Aydoğdu tarafından Gençlik ve Bilim Merkezi incelendi. Aksaray Belediyesi'nce yapımı tamamlanan Aksaray Gençlik ve Bilim Merkezi, açılış için gün sayıyor.

Doğal alanların imara açılması iddiası TBMM gündeminde!

Koruma altındaki doğal alanların imara açılması yönündeki uygulama meclis gündemine taşındı. CHP'li Aydoğan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İBB'nin Haydarpaşa ve Sirkeci garlarının ihalesinden elenmesi TBMM'de!

İstanbul Büyükşehir Belediyesinin TCDD'nin Haydarpaşa ve Sirkeci garlarının atıl depo sahalarını kiralamak için açtığı ihaleden elenmesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Aydoğan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Encan Aydoğdu: Kentsel dönüşüm hayati önem taşıyor!

"Kentsel Stratejiye Dayalı Dönüşüm" ana temasıyla gerçekleştirilen "6. Ulusal Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi"nde konuşan Türkiye Değerleme Uzmanları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Encan Aydoğdu, kentsel dönüşümün ülkenin gelişimi açısından hayati önem taşıdığını söyledi.

Keçiören Aydoğan Aydın Eğitim Kampüsü'nün temeli atıldı!

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından Keçiören'e inşa edilecek olan Şehit Tümgeneral Aydoğan Aydın Eğitim Kampüsünün temeli atıldı.

Oya Aydoğan’ın Ulus’taki evi Gurur Aydoğan'a kalacak!

Geride bıraktığımız gün, dokuz gündür yoğun bakımda kaldığı hastanede hayatını kaybeden Oya Aydoğan’ın milyonlar döktüğü antika eşyaları ve Ulus’taki evi tek varisi olan oğlu Gurur’a kalacak.

Aydoğanlar Nakliyat Kuyumculuk Petrol İnşaat Otomotiv Alım Satım Tic.Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Aydoğanlar Nakliyat Kuyumculuk Petrol İnşaat Otomotiv Alım Satım Tic.Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Ali Yalçın Şube Müdürlüğü'nde 50 bin TL sermaye ile 6 Mayıs'ta Bayrampaşa, Altıntepsi Mahallesi'nde kuruldu.

Gelecek Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirket Tuzla Şubesi açıldı!

Gelecek Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirket Tuzla Şubesi, Yılmaz Aydoğan Şube Müdürlüğü'nde 520 bin TL sermaye ile 21 Nisan'da Tuzla, Evliya Çelebi Mahallesi, Müştak Sokak'ta açıldı.

Yalova Grand Aydoğan Otel icradan 20.8 milyon TL'ye satılıyor!

Yalova İcra Dairesi, Yalova Merkez'de bulunan Grand Aydoğan Otel'i satışa çıkardı. Söz konusu otelin toplam satış bedeli 20 milyon 897 bin 755 TL olarak belirlendi.

Aydoğan İnşaat Ukrayna'dan 10 dönüm arazi satın aldı!

Zonguldak kökenli Aydoğan Grup bünyesindeki Aydoğan İnşaat, İstanbul Bağdat Caddesi çevresinde dört ayrı projede toplam 110 konut inşa ediyor. Ayrıca Kartal- Maltepe aksında 350 dairelik bir projeye başlamaya hazırlanıyor...

Tekirdağ Süleymanpaşa Aydoğdu Mahallesi’ne Etüt Evi Projesi yapılacak!

Süleymanpaşa Belediyesi tarafından Aydoğdu Mahallesi’nde yapılacak olan Etüt Evi Projesi görüşüldü. Gülferah Güral ziyaret sonrası Aydoğdu Mahallesi’ne yapılacak yatırımların artırılacağı açıkladı.

aydoğa semizer Haberi

aydoğa semizer

Temeli 1955 yılında Özsaruhan Ailesi tarafından Metaş olarak atılan tesis zaman içinde TMSF denetimine geçti. Fon’un 2006 yılında satışa çıkardığı fabrikayı Cer Metal’in sahibi Tanyeri Ailesi satın aldı. Tesise 130 milyon dolarlık yenileme yatırımı yapan Tanyeri Ailesi 2008 krizine yakalandı. Aile bireyleri içinde yaşanan sorunlar da eklenince tesis için zorlu bir süreç de başladı.


Fabrikanın sahibi Rıza Kerim’in avukatı da olan Aydoğan Semizer’in aracılığı ile tesis, Nesim Malki cinayeti hükümlüsü Erol Evcil’in denetimine geçti. Şirketin yüzde 42 hissesine sahip Zeki Tanyeri'nin devre dışı bırakılması da, Evcil'in denetimi ele almasına olanak sağladı. Halen İzmir Aliağa'da tutuklu bulunan Erol Evcil ile, Tanyeri Ailesinin bazı üyeleri arasında yapılan satış sözleşmesi sürecinde, şirket hisse senetleri  yeddi emin olarak Av. Aydoğan Semizer’e teslim edildi. Evcil...