24 / 05 / 2024

aydoğan gayrimenkul

aydoğan gayrimenkul

Amerika’da uygulanmakta olan condominium sistemini Alanya’da Gold City adındaki konut projesinde uygulayan ve 25 ülkeye yaklaşık 1.000 gayrimenkul satışı gerçekleştiren Aydoğan A.Ş., gayrimenkulde ve turizmde büyümek amacıyla halka arza hazırlanıyor...

Gayrimenkul sahipleri seçimden önce nakite dönmek için fiyatları düşürdü! Şimdi alım fırsatı var mı?

Hem konut alacaklar hem de diğer gayrimenkul çeşitlerine yatırım yapacaklar, şu an gayrimenkul yatırımının mantıklı olup olmadığını araştırıyor. İşte piyasadaki son durum...

Katolik Kilisesi'ni 'Mirasçılık belgesiyle' satışa çıkartmıştı! Gayrimenkul dolandırıcısı adeta İstanbul'u satın almış!

İstanbul'un en büyük Katolik Kilisesi olan ve Beyoğlu'nun simge yapıları arasında yer alan Sent Antuan Kilisesi'nin sahte belgelerle satmaya çalışan gayrimenkul dolandırıcısının kendi ve ailesi üzerine kayıtlı tapular görenleri hayrete düşürecek cinsten. İşte ayrıntılar...

Ayev Proje Ve Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Ayev Proje Ve Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Fatih Kemal Aydoğan tarafından kuruldu.

Envoy Gayrimenkul'den Beykoz'a 4 yeni proje! 

5 yıllı aşan gayrimenkul tecrübesiyle dikkatleri çeken Envoy Gayrimenkul'den Beykoz'a 4 yeni proje geliyor. İşte ayrıntılar...

Quarealty Yapı İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Quarealty Yapı İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 250 bin TL sermaye bedeli ile Aydoğan Çiflikoğlu tarafından kuruldu.

Savaşan Gayrimenkul Geliştirme Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Savaşan Gayrimenkul Geliştirme Ve İnşaat Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Can Savaşan tarafından kuruldu.

Alışan Gayrimenkul İnşaat Danışmanlık Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Alışan Gayrimenkul İnşaat Danışmanlık Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Ertuğrul Alışan tarafından kuruldu.

Gürbay Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Gürbay Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Arafat Gürbüz ve Bünyamin İshaık Aydoğan ortaklığında kuruldu.

Ferahlı İnşaat Gayrimenkul Turizm Kuyumculuk Otomotiv Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ferahlı İnşaat Gayrimenkul Turizm Kuyumculuk Otomotiv Gıda Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Aydoğan Ferahlı tarafından kuruldu.

Gayrimenkul sektöründe alım satımlar hareketlendi!

Redstone'un basın toplantısında açıklamalarda bulunan Redstone Yönetim Kurulu Başkanı Evrim Kırmızıtaş Başaran, gayrimenkul sektörüyle ilgili de konuştu. Evrim Kırmızıtaş Başaran, şu an gayrimenkul sektöründe fırsatların olduğu bir dönemde bulunduğumuzu belirtti.

Satsuma Gayrimenkul Geliştirme Yapı İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Satsuma Gayrimenkul Geliştirme Yapı İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi Şişli’de  500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Onur Orakçıoğlu, Ayhan Kerem Ülgen, Kemal Aydoğan , Mehmet Cem Demir, Naci Emirhan Cünbüş ve  Ekoda Dayanıklı Tüketim Malzemeleri İnşaat Turizm tarafından kuruldu.

Pt Persıan Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pt Persıan Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi Şişli’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Emir Mecidi, Property Turkey Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited tarafından kuruldu.

Ak Armağan Gayrimenkul İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Ak Armağan Gayrimenkul İnşaat Limited Şirketi Üsküdar’da  50 bin TL sermaye bedeli  ile Yahya Armağan tarafından kuruldu.

aydoğan gayrimenkul Haberi

aydoğan gayrimenkul


55 milyon lira sermayesinin yüzde 14.18'ine denk gelen 7.8 milyon nominal payı, hisse başına 4-4.8 TL fiyat aralığından halka arz edecek Aydoğan A.Ş., Alanya’nın borsada işlem gören ilk şirketi olacak.



Amerika’da uygulanmakta olan Condominium Sistemi’ni 2003’te Alanya’ya getirerek, yabancıların gözdesi olan Alanya Gold City ile dünyaya açılan Aydoğan A.Ş., şimdi bu başarısını İMKB’ye taşıyor. Var olan 50 milyon TL sermayesini, halka arzla birlikte 55 milyon TL’ye çıkaracak olan şirket,  55 milyon lira sermayesinin yüzde 14.18'ine denk gelen 7.8 milyon nominal payı, hisse başına 4-4.8 TL fiyat aralığından halka arz edecek. Hisseler değişken fiyatla talep toplama ve satış yöntemiyle 22-23 Kasım'da Gedik Yatırım aracılığıyla İMKB birincil piyasasında satışa sunulacak.  Şirket, halka arzdan elde edeceği  37,440 milyon TL tutarındaki geliri, gayrimenkul ve...