22 / 05 / 2024

Aydoğanpark projesi

Aydoğanpark projesi

Aydoğan İnşaat son 10 yılda, konut sektörüne büyük projeler damgasını vurdu. Özellikle İstanbul'da şehir merkezinden uzak ancak sosyal donatılarla lüks imkanlara sahip büyük konut projeleri, cazibe merkezlerine dönüştü...

İlyada Park 2. etap projesi için start verildi!

İlyada Park 2. etap projesi, Aydoğan İnşaat ve Sönmezler inşaat tarafından Çanakkale'nin prestijli semti Kepez Hamidiye bölgesinde yükseliyor. İlyada Park 2. etap birinci etabın hemen yanına yer alacak. 

Kanal İstanbul Projesi'ne neden ÇED raporu verildi?

Kanal İstanbul Projesi için ÇED olumlu raporu verilmesinin sebebi ve Proje'nin deprem ve çevre konularında oluşturacağı riskler meclis gündemine taşındı. CHP'li Aydoğan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

TOKİ Tekirdağ Merkez 2019 başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Tekirdağ Merkez Aydoğdu projesi için başvuru dönemi bugün itibariyle başladı.

Aksaray Küçük Sanayi Projesi Türkiye'ye örnek olacak!

AK Parti Aksaray Milletvekili Cengiz Aydoğdu, Aksaray Belediyesi'nin TOKI işbirliğinde inşa ettiği Küçük Sanayi Projesi'nin Türkiye'nin örnek projelerinden olacağını söyledi.

Tuzla Aydoğanpark Evleri fiyat listesi!

Tuzla Aydoğanpark Evleri fiyat listesi 405 bin TL'den başlayarak değişiyor. Aydoğanpark Evleri Tuzla'da dairelerin teslimleri hemen yapılıyor...

Aydoğanpark Göztepe projesinde metrekaresi 3 bin 500 dolar!

Aydoğanpark Göztepe projesinde konutların metrekare birim fiyatı 3 bin 500 dolardan başlangıç gösteriliyor. Aydoğanpark Göztepe projesi Ekim 2017 yılında teslim ediliyor...

Aydoğan İnşaat'tan Göztepe'ye 2 yeni kentsel dönüşüm projesi!

Aydoğan İnşaat, kentsel dönüşüm projeleriyle ses getirmeye devam ediyor. Aydoğan İnşaat, Aslanpark Erenköy’den sonra Göztepe’de Aydoğanpark ve İstasyonpark projelerine başladı.

Tekirdağ Süleymanpaşa Aydoğdu Mahallesi’ne Etüt Evi Projesi yapılacak!

Süleymanpaşa Belediyesi tarafından Aydoğdu Mahallesi’nde yapılacak olan Etüt Evi Projesi görüşüldü. Gülferah Güral ziyaret sonrası Aydoğdu Mahallesi’ne yapılacak yatırımların artırılacağı açıkladı.

Sırrı Aydoğan: Kentsel yenileme Allah tarafından yapılacak!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Ankara'dan 8 kentsel dönüşüm projesi için onay alalı 3 yıldan fazla zaman geçmesine rağmen tek bir çivi bile çakmazken Başkan Vekili Sırrı Aydoğan'dan şoke eden bir açıklama geldi.

Evrenpark Fenerbahçe'de dairelerin metrekaresi 6 bin dolara!

Caddepark Erenköy ve Aydoğanpark Tuzla projeleriyle dikkat çeken Aydoğan İnşaat, kentsel dönüşüm projelerine Evrenpark Fenerbahçe’yle devam ediyor. Kalamış sahiline yürüme mesafesindeki Evrenpark Fenerbahçe’de fiyatlar, metrekaresi 6 bin Dolar’dan başlıyo

Aydoğanpark Tuzla'da yaşam başladı!

Aydoğan İnşaat’ın, 2014 yılının ilk ayında hayata geçirdiği AydoğanPark Tuzla’da teslimler yapılıyor. 18 ay gibi kısa bir sürede tamamlanan proje, İstanbul’un en çok değer kazanan ilçesi Tuzla’nın en dikkat projesi oldu.

Aydoğanpark Tuzla adres bilgileri!

Aydoğan İnşaat tarafından hayata geçirilen Aydoğanpark Tuzla toplam 15 bin metrekare alan üzerinde konumlanıyor. Proje toplam 118 daireden oluşuyor. Aydoğan Tuzla adres bilgileri haberimizin içeriğinde yer alıyor.

Aydoğanpark Tuzla erken teslim edilecek!

Aydoğan İnşaat, Aydoğanpark Tuzla projesinin teslim tarihini 3 ay öne çektiğini açıkladı. Projeden ev satın alan yatırımcılar, konutlarını haziran 2015 yerine, mart ayında teslim alacak.

Aydoğanpark projesi Haberi

Aydoğanpark projesi

Son 10 yılda, konut sektörüne büyük projeler damgasını vurdu. Özellikle İstanbul'da şehir merkezinden uzak ancak sosyal donatılarla lüks imkanlara sahip büyük konut projeleri, cazibe merkezlerine dönüştü. Bu trend hâlâ devam ediyor olsa da son dönemde "butik" projeler öne çıkmaya başladı. 


Çokkatlı, çoğunlukla şehir merkezinden uzak projelerin aksine, şehir merkezlerinde nispeten az katlı, eski mahalle yaşamını lüksle buluşturan butik projeler, hız kazanmaya başladı. Hatta kentsel dönüşümün sağladığı fırsatlardan yararlanma amacıyla bugüne kadar büyük konut projelerine imza atan birçok gayrimenkul şirketinin de büyük projelerin yanında butik projelere yöneldiğini görüyoruz. 


1987 yılından bu yana Caddebostan, Ataşehir, Erenköy, Suadiye, Moda gibi İstanbul'un Anadolu yakasının önemli semtlerinde inşa ettiği A plus konutlarla butik projelerin mimarı olan Aydoğan İnşaat, ilginin son dönemlerde artmasının etkisiyle vites büyütüyor. Erenköy'de...