05 / 05 / 2024

Aydoğanpark Tuzla ne zaman teslim ediliyor

Aydoğanpark Tuzla ne zaman teslim ediliyor

Aydoğan İnşaat, Aydoğanpark Tuzla projesinin teslim tarihini 3 ay öne çekti. Projeden ev alan yatırımcılar, konutlarını haziran 2015 yerine değil, mart ayında teslim alacak.

Altın fiyatları resmen tuzla buz oldu! Gram altın bugün ne kadar oldu? 30 Mayıs 2023 canlı altın fiyatları

Altın fiyatları, haftanın ikinci işlem gününde yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Altın fiyatları bugün resmen tuzla buz oldu. Altının onsu 1933 dolara kadar gerilerken gram altın ne kadar oldu? 30 Mayıs 2023 canlı altın fiyatları.

Altında büyük deprem! Altın fiyatları tuzla buz oldu! Gram, çeyrek, yarım altın ne kadar oldu? 23 Mayıs altın fiyatları

Altın fiyatları, seçime sayılı günler kala ekonomideki belirsziliğin etksiiyle gerilemeye devan ediyor. Altın fiyatlarında resmen büyükn deprem oldu! Altın fiyatları tuzla buz oldu! Gram, çeyrek, yarım altın ne kadar oldu? 23 Mayıs altın fiyatları.

TOKİ İstanbul Tuzla kura sonuçları ne zaman açıklanacak? TOKİ Tuzla çekilişi saat kaçta? İşte TOKİ sorgulama ekranı...

İstanbul TOKİ Tuzla kura çekiş tarihi açıklandı. Peki, TOKİ İstanbul Tuzla kura sonuçları ne zaman açıklanacak? TOKİ Tuzla çekilişi saat kaçta? İşte TOKİ sorgulama ekranı...

KİPTAŞ Tuzla Meydan Evler ve Aydınlık Evler'de son durum ne?

KİPTAŞ tarafından hayata geçirilen Tuzla Meydan Evler ve Aydınlık Evler'de son durum ne? İşte projelerin şantiyelerinden son dakika detayları...

KİPTAŞ Tuzla ve Pendik projelerinde son durum ne?

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, Tuzla ve Pendik’te devam eden projeleri gezdi. Peki KİPTAŞ Tuzla ve Pendik projelerinde son durum ne? İşte detaylar...

KİPTAŞ Tuzla Aydınlık Evler kura tarihi!

KİPTAŞ Tuzla Aydınlık Evler kura tarihi 2021 haberimizde yer alıyor. Peki, KİPTAŞ Tuzla Aydınlık Evler kuraları ne zaman çekilecek? KİPTAŞ Tuzla Aydınlık Evler kura tarihleri 2021...

KİPTAŞ Tuzla Aydınlık Evler projesi 15 soruda tüm detaylarıyla!

13 Aralık'ta temeli atılacak olan KİPTAŞ Tuzla Aydınlık Evler projesiyle ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. KİPTAŞ Tuzla Aydınlık Evler projesinde kaç konut yer alacak? Aydınlık Evler  KİPTAŞ projesi ne kadar mal olacak? İşte KİPTAŞ Tuzla Aydınlık Evler projesi 15 soruda tüm detaylarıyla...

Emlak Konut GYO Tuzla parsellerinin değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO'nun Tuzla Merkez Mahallesi 0/2404,2405,2408,2462,6864,6866, 6867,6869,6870 parsellerde yer alan gayrimenkullerinin toplam değeri 150 milyon 916 bin 500 TL, KDV dahil toplam değeri ise 178 milyon 81 bin 470 TL olarak belirlendi. 

İş GYO Tuzla Meydan Çarşı'nın kira değeri ne kadar?

İş GYO Tuzla Meydan Çarşı kira değerleme raporunda gayrimenkullerin KDV hariç aylık pazar kira değeri 163 bin 530 TL, KDV dahil 192 bin 965,40 TL olarak belirlendi. 

KİPTAŞ Tuzla Meydan'da mimari detaylar belirginleşiyor!

KİPTAŞ tarafından Tuzla'da hayata geçirilen Tuzla Meydan projesinde mimari detaylar gün yüzüne çıkmaya başladı.

KİPTAŞ Tuzla Meydan Evler inşaatında son durum ne? 

KİPTAŞ tarafından İstanbul'un Tuzla ilçesinde inşa edilen Tuzla Meydan Evler projesinde inşaat çalışmaları aralıksız devam ediyor. Projede blok imalatları başladı. 

KİPTAŞ Tuzla Aydınlı projesi 15 soruda tüm detaylarıyla!

ÇED süreci başlayan KİPTAŞ Tuzla Aydınlı projesiyle ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. KİPTAŞ Tuzla Aydınlı projesinde kaç konut yer alacak? Aydınlı KİPTAŞ projesi ne kadar mal olacak? İşte KİPTAŞ Tuzla Aydınlı projesi 15 soruda tüm detaylarıyla...

Emlak Konut GYO Tuzla parsellerinin değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO İstanbul İli, Tuzla İlçesi, Merkez Mahallesinde yer alan 0/2404,2405,2408,2462,6864,6866, 6867,6869,6870 parsel no.lu taşınmazlar için hazırlatılan gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

Aydoğanpark Tuzla ne zaman teslim ediliyor Haberi

Aydoğanpark Tuzla ne zaman teslim ediliyor

Aydoğan İnşaat, Aydoğanpark Tuzla projesinin teslim tarihini 3 ay öne çekti. Projeden ev alan yatırımcılar, konutlarını haziran 2015 yerine değil, mart ayında teslim alacak.


 Aydoğanpark Tuzla'da dairelerin metrekare satış  fiyatı ise 3.500 TL'den başlıyor. Fitness, sauna, cocuk parkı, kapalı otopark, cok amaçlı spor sahası, yüzme havuzu, cocuk yüzme havuzu gibi A'dan Z'ye bütün sosyal donatıların yer aldığı Aydoğanpark Tuzla'da, dairelerin brüt metrekareleri 65-230 metrekare arasında değişiyor. 2+1, 3+1, 3+2 ve 4+2 olarak tasarlanan daireler, birinci sınıf malzemeleri ve titiz işçiliğiyle dikkat çekiyor. Aydoğanpark Tuzla'da, toplamda 6 blok ve 118 daire bulunuyor. Aydoğanpark Tuzla, İstanbul'un en büyük 7 projesi arasında gösterilen marinaya ise sadece yürüme mesafesinde bulunuyor. 



Star 



Aydoğanpark İletişim;

http://www.aydoganinsaat.com/

444 4...