28 / 04 / 2024

Aydos House ne zaman teslim

Aydos House ne zaman teslim

İstanbul'un Anadolu Yakası Pendik ilçesinde inşa edilen Aydos House projesinde 81 adet daire ve 5 adet cadde dükkanı yer alıyor. Peki Aydos House ne zaman teslim edilecek?

Metaş Yapım Aydos House projesi!

Tapu teslimleri Nisan sonunda başlayacak olan Metaş Yapım Aydos House projesi 8 katlı 2 bloktan meydana geliyor. Projede yüzde 25 peşinatta, kalan bedel için vade imkanı sağlanıyor.

A101 tekne ve karavandan sonra şimdi de Tiny House satıyor! İşte A101 Aldın Aldın Tiny House fiyatı!

Geçtiğimiz aylarda tekne ve ve karavan satan A101 şimdi de tiny house satıyor. Peki A101'deki Tiny House'un fiyatı ne kadar? İşte A101 Aldın Aldın Tiny House fiyatı...

Artık konut alamayan arsa ve tiny house alıyor: İşte arsa yatırımında öne çıkan yerler! 

Depremler, enflasyon, doğal yaşam gibi nedenlerle vatandaşlar son zamanlarda yatırımlarını arsalara yöneltti. Arsalarında Tiny House yani tekerlekli evler kurmak isteyen vatandaşlar en çok Trakya bölgesi ile ilgileniyor. Sabit Tiny House'lar için de yapı ruhsatı almak gerekiyor.

Nestra Aydos vade farksız 12 ay taksit imkanıyla satışta! Yeni proje! 

Nestra Aydos projesinde, yüzde 50'sini peşin kalanı vade farksız 12 ay taksit imkanıyla konut satışları başladı. Peki Nestra Aydos'ta konut fiyatları ne kadar? İşte Nestra Aydos ile ilgili ayrıntılar...

House B peşin ödemelerde yüzde 10 indirimle satışta! Yeni proje! 

House B projesinde konut satışları peşin ödemelerde yüzde 10 indirim fırsatıyla devam ediyor. Peki House B projesinde konut fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Tiny House konseptli ilk villa projesi Go Garden satışta! Peşin ödemelerde yüzde 15 indirim fırsatı!

Türkiye'nin Tiny House konseptli ilk villa Projesi olan Go Garden satışa çıktı. Peşin ödemelerde yüzde 15 indirim fırsatı sunulan Go Garden'da fiyatları belli oldu. Peki Go Garden villa fiyatları ne kadar? İşte Go Garden projesi ile ilgili ayrıntılar...

Alpiş Viale House 4 milyon 69 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışta!

Alpiş Viale House, Alpiş İnşaat tarafından Bursa ili, Nilüfer İlçesi, Kayapa Mahallesi'nde inşa ediliyor. Peki Alpiş Viale House konut fiyatları ne kadar? Alpiş Viale House'da hangi konut tipleri bulunuyor? İşte Alpiş Viale House projesi ile ilgili ayrıntılar.

House Of Sun Mimarlık Mühendislik İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

House Of Sun Mimarlık Mühendislik İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe’de 50.000,00 TL sermaye bedeli ile Özlenen Güneş tarafından kuruldu.

Tiny house fiyatı ne kadar? Tiny house nedir?

Son zamanların popüler yapısı tiny houseun fiyatları ve detayları merak ediliyor. Peki, Tiny house ne kadar? Tiny house ne demek? İşte detaylar...

Beklenen İstanbul depremi depo ve tiny house'lara talebi uçurdu! Tiny house ve depo fiyatları ne kadar? 

Ev kiralarının erişilemez boyutlara yükselmesinin ardından, İstanbul'da deprem korkusuyla yeni trendler oluştu. Beklenen İstanbul depremi depo ve tiny house'lara talebi uçurdu. Peki tiny house ve depo fiyatları ne kadar? 

100 metrekare ahşap ev fiyatları ne kadar? 17 Mart 2023 fiyat listesi!

Ahşap evler özellikle tiny house tatilcilerin bir hayli ilgisini çekiyor. Hem küçük hem de ergonomik oluşu tatilin rotasını buralara çekiyor. Peki bu yapılar ne kadar? İşte detaylar!

Tiny House arayanlar hemen baksın! Tiny House fiyatı ne kadar? Tiny House 16 Mart 2023 fiyat listesi 

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından pek çok kişiyi güvenli yapı arayışına girdi. Kendini güvende hissetmek isteyenler "Tiny House" olarak bilinen küçük ve taşınabilir evlere yönelmeye başladı. Tiny House arayanlar hemen baksın! Tiny House fiyatı ne kadar? Tiny House 16 Mart 2023 fiyatları.

Tiny House'lara rağbet arttı! İnşaat maliyeti de fatura da yok! Fiyatları 200 bin TL'den başlıyor!

Dünya genelinde “Tiny House” ve “Tiny Home” ismiyle bilinen Tiny House'lara rağbet arttı. Tiny House'larda inşaat maliyeti de fatura da yok. Peki Tiny House fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Taşınabilir ve ergonomik Tiny House'lara talep arttı! Tiny House fiyatları ne kadar? Tiny House avantajları neler?

Taşınabilir, ergonomik, ekolojik ve maliyetsiz oluşlarıyla son zamanlarda milyonların göz bebeği olan Tiny House'lar uygun fiyatlarıyla dikkat çekiyor. Peki Tiny House fiyatları ne kadar? Tiny House avantajları ve dezavantajları neler?

Aydos House ne zaman teslim Haberi

Aydos House ne zaman teslim

"Aydos House ne zaman teslim?" sorusunu yanıtlamadan önce kısaca projenin özelliklerinden bahsedelim. Metaş Yapım imzası ile yükselen proje 8 katlı 2 blok şeklinde tasarlandı. 


Daire seçenekleri arasında 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon dubleks bulunan Aydos House projesi Pendik'te Velibaba Mahallesi'nde hayata geçiriliyor. 


Pendik Aydos House Konutları'nda 2+1'ler 103 metrekare, 3+1'ler 120-121-130-152 metrekare ve 4+1'ler 166 metrekare alanlara sahip. Proje spor alanları, fitness center, kapalı otopark, güvenlik, açık misafir otoparkı ve sauna gibi sosyal alanlara yer veriliyor.


Aydos House Metaş Yapım projesi lokasyon olarak Gedik Üniversitesi'ne 600 metre, Marmara Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne 1,5 kilometre,  Sabancı-Okan-Süleyman Şah Üniversitesi'ne 8 kilometre, metro durağına 1 kilometre (5 dakika yürüme mesafesi)Teknopark Kurtköy arası 6...