30 / 04 / 2024

Aydos Resim İstanbul

Aydos Resim İstanbul

Doğanın tam kalbinde yaşamak ama İstanbul’un dinamik yapısından da kopmamak isteyenlerin tercihi olan Resim İstanbul Nefes, açık ve kapalı alanlarıyla sakinlerine dopdolu bir yaşam sunuyor.

Resim İstanbul’da daire fiyatları 342 bin TL’den başlıyor!

Ortadoğu Holding,  Aydos Ormanı’nın yanı başında inşa ettiği Resim İstanbul projesi ile ev sahibi olmak isteyenlere kampanya fırsatı sunuyor. Resim İstanbul projesi, yüzde 20 indirim, 0,98 faiz oranı ve 120 ay vadeli konut kredisi ile ev sahibi yapıyor.

Resim İstanbul Nefes daire fiyatları ne kadar?

Aydos Ormanı'nın yanı başında yer alan Resim İstanbul Nefes Evleri'nde 50 bin TL peşinatla hemen teslim konut sahibi olmak mümkün.  Peki Resim İstanbul Nefes daire fiyatları ne kadar?

Resim İstanbul Nefes Aralık 2017 fiyat listesi!

Resim İstanbul Nefes Aralık 2017 fiyat listesi yüzde 10 indirimli olarak 388 bin 395 TL'den başlıyor. Proje Aydos Ormanı'nın yanında Ortadoğu Grup tarafından inşa edildi...

Sancaktepe Resim İstanbul Nefes’te Haziran Kampanyası!

İstanbul Sancaktepe’de Aydos Ormanı’nın yanı başında inşa edilen Resim İstanbul Nefes Projesi’nde, peşinat ödemeden, 3 bin 23 liradan başlayan düşük taksitler ile ev sahibi olma fırsatı sunuluyor.

Resim İstanbul Nefes'te peşinatsız yüzde 10 indirim imkanı!

Aydos Ormanı’nın yanı başında yükselen Resim İstanbul Nefes'te taksitler 3 bin 23 liradan başlıyor. Projenin ödeme planına göre peşinatsız yüzde 10 indirim imkanı da sunuluyor..

Resim İstanbul Nefes'te 287 bin 865 TL'ye 1+1!

Ortadoğu Grup, İstanbul’un oksijen oranı en yüksek yerlerinden biri olan Aydos Ormanı’nın yanı başında inşa ettiği Resim İstanbul Nefes Projesi’nde fiyatlar 287 bin 865 TL'den başlıyor..

Resim İstanbul Nefes'te 0 peşinat ve yüzde 10 indirim imkanı!

Ortadoğu Grup, İstanbul’un oksijen oranı en yüksek yerlerinden biri olan Aydos Ormanı’nın yanı başında inşa ettiği Resim İstanbul Nefes Projesi’nde, peşinat ödemeden ev sahibi olma fırsatı sunuyor.

Resim İstanbul Nefes'te doğayla iç içe bir yaşam!

Resim İstanbul Nefes Projesi, 81 bin 433 metrekare arazi üzerinde üç etapta toplam 28 bloktan oluşuyor. Aydos Ormanı’na en yakın bu etapta 36 ay vade farksız firma finansmanıyla ödeme yapılıyor.

Resim İstanbul Nefes'te 3 bin 23 liradan başlayan taksitlerle!

Aydos Ormanı’nın yanı başında inşa edilen Resim İstanbul Nefes Projesi’nde, peşinat ödemeden, 3 bin 23 liradan başlayan düşük taksitler ile ev sahibi olma fırsatı sunuyor.

Resim İstanbul Nefes, ‘Nefes Kesen Kampanyası’ ile satışa çıktı!

Ortadoğu Grup tarafından Sancaktepe’de 81.433 m2 arazi üzerinde inşa edilen ve 28 blokta 1.394 daireden oluşan Resim İstanbul Projesi’nin Aydos Ormanı’na en yakın, en özel ve son etabı olan Resim İstanbul Nefes satışa çıktı.

Resim İstanbul Nefes'te 48 ay sıfır faizle taksitli ödeme imkanı!

Ortadoğu Grup tarafından Sancaktepe’de 81.433 m2 arazi üzerinde inşa edilen ve 28 blokta 1.394 daireden oluşan Resim İstanbul Projesi’nin Aydos Ormanı’na en yakın, en özel ve son etabı olan Resim İstanbul Nefes satışa çıktı.

Resim İstanbul Nefes fiyat listesi!

Resim İstanbul Nefes fiyat listesi dairelerin konum ve alanlarına bağlı olarak değişiyor. Aydos Ormanı’na yakın bir bölgede olan projenin 2017 yılının ilk çeyreğinde teslim edilmesi planlanıyor.

Resim İstanbul Orman'da 48 ay firma finansmanı imkanı!

Ortadoğu Grup, İstanbul’un oksijen oranı en yüksek yerlerinden biri olan Aydos Ormanı’nın yanı başında inşa ettiği Resim İstanbul Orman Projesi’nde, 2 bin 500 liradan başlayan düşük taksitler ile ev sahibi olma fırsatı sağlıyor.

Aydos Resim İstanbul Haberi

Aydos Resim İstanbul

Resim İstanbul Nefes hakkında bilgi almak için tıklayın


Ortadoğu Grup, İstanbul’un oksijen oranı en yüksek yerlerinden biri olan Aydos Ormanı’nın yanı başında inşa ettiği  Resim İstanbul Nefes  Projesi’nde, peşinat ödemeden, 3 bin 23 liradan başlayan düşük taksitler ile ev sahibi olma fırsatı sunuyor. Ayrıca farklı ödeme seçeneklerinin de yer aldığı kampanyada 36 ay vade farksız firma finansmanı imkanı da bulunuyor. Hem doğanın içinde sağlıklı yaşamak hem de merkezi noktalara kolay ulaşmak isteyenlerin tercihi olan  Resim İstanbul Nefes  Projesi, 81 bin 433 metrekare arazi üzerinde üç etapta toplam 28 bloktan oluşuyor. 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tiplerinin yer aldığı projede, fiyatlar 287 bin 865 ile 945 bin 585 lira arasında değişiyor.


İlkbahar kampanyası ve proje hakkında bilgi veren  Ortadoğu Grup...