02 / 05 / 2024

Ayen Enerji ortağı

Ayen Enerji ortağı

Ayen Enerji A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklmaya göre Ayen Enerji A.Ş. Bağlı ortaklık tasviyesi yönetim kurulu kararını yayınladı.

İstanbul'da sismik boşluk riski! Marmara'da 244 yıldır enerji birikiyor! Uzman isim büyük İstanbul depremini açıkladı! 

Orta Marmara'da tam 244 yıldır enerji biriktiğini belirten Prof. Dr. Süleyman Pampal, Kahramanmaraş'taki 7.7 büyüklüğündeki depremlerin sismik boşlukta olduğunu söyleyerek özellikle İstanbul ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. 11 ili yerle bir eden sismik boşluk İstanbul'u da vuracak mı?

Enerji krizi derinleşiyor! Küçük işletmeler iflas riskiyle karşı kaşıya…

Birleşik Krallık’taki küçük ve orta ölçekli şirketlerin geleceği tehlike altında. Kovid-19 karantinalarını atlatan birçok işletme, artan enerji maliyetleri, enflasyon ve yaşam pahalılığı krizini aşamayacağından korkuyor.

Binalarda Enerji Performansı Yönetmeliği'ndeki değişiklik neleri etkileyecek?

Altensis Kurucu Ortağı Dr. Emre Ilıcalı yaptığı açıklamada Binalarda Enerji Performansı Yönetmeliği’ndeki değişiklikleri ile ilgili önemli bilgiler verdi. İşte Ilıcalı'nın o açıklamaları...

Aydıner İnşaat'ın acı günü! Altıngül Arman vefat etti!

Aydıner İnşaat A.Ş.'ye bağlı Ayen Enerji A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü Fahrettin Amir Arman'ın annesi Altıngül Arman vefat etti.

Enerji Kimlik Belgesi olan binalar daha hızlı satılıyor!

Altensis Kurucu Ortağı Emre Ilıcalı, Türkiye’de 20 milyon konuttan sadece 300 bininin Enerji Kimlik Belgesi aldığını belirtti. Ilıcalı EKB’si olan binaların daha kızlı satılıp kiralandığını söyledi.

UCK Grup Ege ve Marmara'ya güneş enerji santrali kuracak!

Türk Enerji şirketi UCK Grup ile Çinli ortağının, Ege ve Marmara bölgelerinde toplam 116 megavatlık güneş enerjisi yatırımı gerçekleştirilecek.

Mustafa Koç Emlak Otomotiv İnşaat Tekstil Konfeksiyon Turizm Madencilik Enerji San.Tic.Ltd.Şti. kuruldu.

Mustafa Koç Emlak Otomotiv İnşaat Tekstil Konfeksiyon Turizm Madencilik Enerji San.Tic.Ltd.Şti. Mustafa Koç tarafından 100 bin TL sermaye ile 6 Mayıs'ta Kartal, Orta Mahallesi, Turgut Reis Sokak'ta kuruldu.

Uluslararası Enerji ve Çevre Fuarı ve Konferansı başladı!

Anadolu Ajansının " global iletişim ortağı " olduğu, 21. Uluslararası Enerji ve Çevre Fuarı ve Konferansı - ICCI 2015 kapılarını açtı.

Uluslararası Enerji ve Çevre Fuarı yarın başlıyor!

Anadolu Ajansının "global iletişim ortağı" olduğu, 36 oturum ve 200 sunum yapılacak 21. Uluslararası Enerji ve Çevre Fuarı ve Konferansı - ICCI 2015 yarın kapılarını açıyor.

Enerji Piyasaları Zirvesi gerçekleşti!

Anadolu Ajansı'nın "Global İletişim Ortağı" olduğu, Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu ve Enerji Uzmanları Derneği tarafından düzenlenen Enerji Piyasaları Zirvesi gerçekleşti. Zirveye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da katıldı

Enerji aktörleri İstanbul'da biraraya gelecek!

Anadolu Ajansı’nın global iletişim ortağı olduğu, EPDK' nın ev sahipliğinde düzenlenecek 6. Dünya Enerji Düzenleme Forumu ( WFER ), söz sahibi enerji aktörlerini İstanbul'da buluşturacak.

7. Uluslararası Enerji Kongresi ve Fuarı kapılarını açtı!

7. Uluslararası Enerji Kongresi ve Fuarı kapılarını açtı. Anadolu Ajansının global iletişim ortağı olduğu ve Global Enerji Derneğince düzenlenen 7. Uluslararası Enerji Kongresi ve Fuarı başladı

Schneider Electric’ten Yeni İş Ortağı Portalı!

Enerji yönetiminde dünya çapında uzman Schneider Electric, iş ortaklarıyla iletişimde olmak ve onların büyümelerine destek vermek amacıyla ‘ Yeni İş Ortağı ’ portalını hizmete açtı.

Ayen Enerji ortağı Haberi

Ayen Enerji ortağı

Ayen Enerji tarafından yapılan açıklama şöyle;


Bağlı ortaklıklarımızdan Ayen Doğalgaz Enerji Üretim Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi'nin, gerçekleştirmeyi planlamış olduğu "Ayen Erciyes Doğalgaz Santral Projesi" yatırımının, 17.06.2014 tarihindeki KAP'ta yapılan açıklamamız çerçevesinde; DSİ tarafından ÇED ve İmar izinleri açısından uygun bulunmaması ve EPDK'nun da proje lisans sürecinin sonlandırılmasının uygun bulması neticesinde , bu amaçla kurulmuş olan AYEN DOĞALGAZ ENERJİ ÜRETİM SANAYİ VE TİCARET A.Ş.'nin faaliyetine devam etmesi uygun olmayıp, tasfiye edilmesinin görüşülüp karara bağlanması için 27.10.2014 Pazartesi saat:11.00'de olağanüstü genel kurul toplantısı yapılmasına, 20.10.2014 tarihinde, Yönetim Kurulumuz tarafından karar...